2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tamam tatlim cok sagol
Canım ben de opudan 2 gün önce 2 dolgu 1 kanal tedavisi yaptrdım hamile kalırsam sorun yaşamamak için. Ama diş hekimimiz 2. Tremesterde diş yapılmasının sakıncası yok dedi. İlk ve son 3 ayda önermiorm dedi. Tüp bebek merkezine de sormuştum o ara, önemli olan uyuştururken kullanılan ilaç, gebeliğe uygun olanları kullanılırsa sorun olmaz dediler ama ben yine de riske atmiim dedim iki arada bi derede yaptırdım. Geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı

Canim sagol sordugun icin kasik agrim coktu bugun ama iyiyim simdi dokuntuler de bitti sanirim artik carsambayi bekliyorum sen nasilsin hersey yolunda insallah
İyiyim şükür :) dün kınaya gittik topuklu ayakkabı giydim sağlam kaymaz ve rahat bi ayakkabı ama baya yüksek aslında... Gece ayak bileklerim baldırlarım ağrıdı hep :d kaç aydır evde yatıp topukluyla çıkar mısın hamladım resmen... Yarın düğünde babet giyerim artk :d

Haha olsun degisiklik lazim canim iyi yapmissin

Canım inan ki herkesin ilacı ve süreci o kadar değişiklik gösteriyor ki, başkalarıyla kıyaslamak yanlış oluyor o yüzden. Bu nedenle hep tavsiyem güveneceğiniz bir doktor bulun oluyor. Öyle olunca sorgulamıyorsun doktorun attığı adımları... Hayırlısı olsun canım :)

3 33elifnaz33 bu dediklerim senin için de geçerli madem yeni başlıorsun bilgin yok, çok fazla bu tür başlıkları okuyup birisi şu ilacı kullanıor ben neden bunu kullanıorum gibi düşüncelere girme. Onun dışında işlemlerle ilgili sorularını yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Ama özet olarak zor olan can acıtan hiçbir şey yok tüpbebekte.

Benim eşim ilk 6 ay deneyip hamile kalmadığım her ayda bu ay da olmazsa tüp bebek yaptıralım diordu. Ben de en son ya sen kolay mı sanıosun yumurtalıklarını dışarı çıkarıolarmış niye acele ediosun diye çıkıştım... Burda öyle şeyler okumuşum ki zamanında tesadüfen... Sırf bu yüzden başka çare kalmayınca tüp bebek merkezine gitmeyi kabul ettim. Ama hiç öyle değilmiş endişe etme rahat ol :)

Kızlar bu arada genital nub teorisi diye bir başlık var, 6-8 hafta arası usg görüntüsünden cinsiyet tahmini yapıorlar. Şans %50 zaten ne kadar tutuor bilmiorm ama bana kız dediler siz de bi bakın isterseniz :d veya N NilErol yollasın onun belli ya tutturacaklar mı acaba görmüş oluruz :d

baysbay naptin canim bugun d.r gidecektin????
Ayca cım Can'ım teşekkür ederim ilgin icin giremedim dün yazamadım saçma sapan Bi özel hast de yaptırdım ikili testi çok sinir oldum Dr suratıma bile bakmadı sen kimsin nesin demedi ayrıntılı ultrason icin saatlerce sırada bekledim ense kalınlığı normalmiş çok şükür onu öğrenebildim kan sonucu da 5-7 gün içinde çıkar dediler bakalım hiç sanmıyorum ama bebisimi gördüm uzun uzun annemle gitmiştik o da gördü elini kolunu ağzını burnunu bile gördüm resmen o kadar tatlı ki cinsiyetini söylemedi ama Bi tahminim var ama ne desem yalan olur dedi ona da sinir oldum :) ben ölüyorum meraktan kimse anlamıo herhalde :))) kıpır kıpır essek sıpası hiç durmuo o kadar güzeldi ki doyamadım sen ne zaman gideceksin ya da gidecek misin ikili test icin? çoğu gebe yaptırmıyor aslında ne gerek var bende yaptırmasam olurmuş dedim boşa para Zaman kaybı da iste bebisi görmek bahanem oldu

Nerden bakicaz Can'ım ona ben çok merak ediom ya her gittiğim Dr da ne desek yalan olur modunda söyle bişey sanki yanlış çıksa Boğaz'ına sarılacaz :)))

Tsk hanımlar desteklerınız ıcın. son bırsey sorcam chone %8 vajınadan ılaç jel verdıler sabah aksam sabah 7de kullanıyorum ıse gelırken sonrasında evden cıkıyorum zaten aksamda 7de yapıyorum ama bır kısmı gerı gelıyor beyaz gelen sızdede oldu mu boyle jeldekı cubuguda afedersınız sonuna kadar sokuyorum gerı gelmesın dıye :) bu ılaçlar yuzunden psıkolojım bozukdu yaa vajınadan jel, makattan fıdıl 2gunde bır ıgne :)

Nerden bakicaz Can'ım ona ben çok merak ediom ya her gittiğim Dr da ne desek yalan olur modunda söyle bişey sanki yanlış çıksa Boğaz'ına sarılacaz :)))
Canım arat dediğim şekilde veya benim profilimden mesajlarmdan da bulabilirsin. Valla ben sarılırım boğazına :d cinsiyet belli olsa eşim spor ayakkabı alcak bi tane :d hata yapmış olmak istemiolar onlar da... Bakalım bizim de 3 hafta kaldı biz öğrenebilecek miyiz acaba... 2-3 hafta sonra yeniden kontrole gidersen öğrenirsin bence

Canım biz crinone kullandık genelde. Sıktıkran sonra 15 dk yürümek gerekiyor hemen emilmesi için. Bende çok az geri dökülme oluordu o da kuru şekilde oluordu ıslak jel falan gelmiordu geri.

Buldum Can'ım attim bende resim çok heyecanlı ya bende hemen alışveriş yapayım istiyorum en azından Bi tulum alayım her gün koklayayım :) en az 4 haftaya belli olur dio Dr canim ya

Canım biz crinone kullandık genelde. Sıktıkran sonra 15 dk yürümek gerekiyor hemen emilmesi için. Bende çok az geri dökülme oluordu o da kuru şekilde oluordu ıslak jel falan gelmiordu geri.
Ben yanlıs yazmısım :) receteden yazdım bukadar olmus :) bende aynı jelı kullanıyorum benım kurumu ıslak mı ona bakım gerı beyaz bırseyler gelıyor da dokuntu gıbı saatı saatıne almaya gayret gosterıyorum kı etkılı olsun dıye :) ıns sızlere mujdelı haberı verırım kaldı surda 4 gunum

Buldum Can'ım attim bende resim çok heyecanlı ya bende hemen alışveriş yapayım istiyorum en azından Bi tulum alayım her gün koklayayım :) en az 4 haftaya belli olur dio Dr canim ya
Ya belli olmuor işte. Genelde 11-12. Haftada erkek belli oluor diolar. O zaman belli olmazsa kızdır dioduk tangle ile :d ama 16. Haftada erkek olduğunu öğrenenler de gördüm. Veya hep kız demişler 14. Hafada erkek demiş yanılmışız demiş doktor. Bazen hemen belli oluor ben de o umuda tutunuorm :d gerçi eşim artk bakma beklicez napalım kız da olsa erkek de olsa ne olacak sanki dedi. Beni böyle sabırsız yapan onun acelesiydi halbuki :d yoksa ben sabırlı bi insanımdır

Sıktıktan sonra hemen kalkıp 10-15 dk yürümeyi ihmal etme canım. Senin neye 4 gün kaldı şimdi? İğnelere başlamana mı transfere mi benim kafam karıştı :d

Sıktıktan sonra hemen kalkıp 10-15 dk yürümeyi ihmal etme canım. Senin neye 4 gün kaldı şimdi? İğnelere başlamana mı transfere mi benim kafam karıştı :d
yok bebegım yaa transfer olmasına 26 nısanda transferın olacak

Sagol canim cektirsem bisey olurmu cekermi bebise zarari olurmu
Aycacim cok gecmis olsun nasilsin geçti mi diş ağrın ?
Gözün aydin canım cok sukur guzel sonuc almışsin.
Bizde esimle bu testin hicbir yarari olmayacagi kararina vardik yaptirmayacagiz. Allah hepimize sağlıklı güzel guzel evlatlar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…