2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızceler selamlar dün dermotola gittim valla alışverişi falan gözüm yemedi halsizlik hat safhada evde temizlik yapılıyor kahvaltıyı zor hazırladım Kadına çok halsizim kızceler hep uyumak istiyorum bide hastamız var annem anca onla uğraşıyor hiç yardım alamıuorum buna da şükür sağlıklı sihatli gebelik geçirelim de kimseye muhtaç olmıyalım Allah yardımcımız olsun inşallah

kızlar bugun gıttım kontrole rahım asısı dıger adı dogurganlık asısını oldum burda bu asıyı olan var mı ? transnfer ıslemı gıbı sanımca 25dk dınlendım gıyındım ıse geldım :) Ama beyaz bır akıntı geldı normal mı bılen var mı ? Bırde bugunku muayene guzel gectı ama rahımde kasılmalar varmıs benım doktor ılaç verdı bugunden başlıcam kullanmaya ınternette baktım canım sıkıldı embrıyo transferınde tutunmayı onler dıye sızlerde boyle bırsey oldu mu allah nasıp ederse 26 nısanda transferım olacak.

Şimdiden hayırlı olsun tatlım stres yapma kontrolde olmuşsun dr ne yapması gerektiğini biliyordur sen verilen ilaçlarını kullan stres yapma yeter olacak inşallah ..

Şimdiden hayırlı olsun tatlım stres yapma kontrolde olmuşsun dr ne yapması gerektiğini biliyordur sen verilen ilaçlarını kullan stres yapma yeter olacak inşallah ..
Insallah canım . cok heyecan yaptım zaten rahım kasılması var bu ılaçları kullan dedı ama ıcım kotu oldu ıste bırde rahım asısı oldum uzerıne beyaz akıntı geldı ası sanımca kasılmdna dolayı gerı geldı dıye dusundum

Hayirlisi olsun canim guzel haberlerle gel insallah

Ins canım tsk guzel dıleklerınız ıcın. rahım kasılmasını atlatabılırsem ne mutlu bana :)
Aşı hakkında bilgim yok daha önce biri daha sormuştu belki o da sendin bana hiç bahsetmemişlerdi hastanede. Ama zaten vajinadan veriliorsa aşı fizyolojik olarak sonradan dışarı çıkması normal zaten. Aşılamadan sonra veya ilişkiden sonra sperm de geri geliyor ama bu gebeliğe engel değil. Gerekli kısmı rahim tarafından emiliyordur fazlası akıyordur.

Bence de tangle ın dediği gibi çok kafana takıp internetten bişi okuma. Zaten transferine engel olacak bir durum olursa doktorun erteler. Sen ilaçlarını kullan ve moralini yüksek tut. Hayırlı olur inşallah sonuç :)

ınsalah canım tavsıyelerınızı dınleyecegım. kasılmalara karsı suan gunde bır tane fıtıl kullanıyoru makattan . bırde vajınadan jel verdı tutunması ıcın ama bu jelı ben anlayamadım yatsamda gerı gelıyor bır kısmı hareket etsemde gerı gelıyor beyaz gelen :) 2gunde bır 1ıgne verdı ınsallah tedavıye yanıt verırler. ben hep sızlere dıyordum da telaş yapmayın dıye aslında ole olmuyormus bende paranoyak oldum hayrlısı ıle 15gun gecse

günaydın kızlar bizde dün tedaviye başladık ilk tüp deneyimim süreç hakkında araştırma yapıyorum

Kizlar acil yardim lutfenn disim cok agriyor napicam ben kafayi yicem uyuyamyorum agrisindan kirik bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…