Evet cok zor ilk uc ayla ilgisi flan yok sadece her donemi zor :)d.r bana 1 yada 2 haftaya hissedersin dedi.erken doguma girebilirmisim :))allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim[/QUOTE
Ayy inşallah erken değilde zamanın da doğarlar tatlım ya bana da dr hareketi yasakladı :))normal insan bile Bu kadar hareketli değil dedi.esim de hareket etme.diyor ama yine peşini bana toplatiyor sonra yapma diyor ya(
Tatlım sen.ikiz.olduğu için.hissettin.galiba biz de bu haftalar hissederiz dr önümüzdeki haftalar hissedersin.dedi.İnşallah.sağlıkla hissedelim :))ya inş çok.erken.doğmazlar iyicene büyüsünler öyle doğsunlar :))Amin canım
Ayy ne güzel yaa hissedelim artik. Cok merak ediyorum o duyguyu rabbim her isteyene yasatsin :)
Benimde erken olma durumu var ikiz oldugu icin 40 i beklemiyorlarmis zaten. Ama insaallah cokta erken olmaz
Bizde geç doğsun istiyoruz eşinin doğum günü kasımın ilk haftası esim.birlikte doğum günü kutlamak istiyor sağlıkla o günleri görelim inşallah...Demi nasil bisey acaba hissetmek acaba hissedince agri krmp gbi seyler oluymu oluyosa korkmayim diye sordum nezaman hissetcem die :)))evet ikizler beklemiyomus saglikli olsunlarda canim.benim tek ama haftada iki haftalik buyudugu icin erken olcakmis bole giderse ekimin sonundaydi eylule dogru geri gidiyoruz doguma :)))guluyodu biliyomusun :)))sen nezaman gitceksin d.r bu gittgnde cinsiyetlerini ogrenirsin hayirlisiyla ins
o kadar beklemez canım sizin sanırım 40 hafta sonunuz kasım başı oluyor şu anki tahmini tarihte di mi? sezaryen olursa zaten 38 de oluyor ekim ortası olur. hayırlısı olsun da doğum tarihinden ne olacak :) o son dönem gelsin ikiniz de sabırsızlanırsınız zaten.Bizde geç doğsun istiyoruz eşinin doğum günü kasımın ilk haftası esim.birlikte doğum günü kutlamak istiyor sağlıkla o günleri görelim inşallah...
Evet tatlım 40 kasimin ilk haftası oluyor haklisin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.:))o kadar beklemez canım sizin sanırım 40 hafta sonunuz kasım başı oluyor şu anki tahmini tarihte di mi? sezaryen olursa zaten 38 de oluyor ekim ortası olur. hayırlısı olsun da doğum tarihinden ne olacak :) o son dönem gelsin ikiniz de sabırsızlanırsınız zaten.
A ayca 28 ayçacım sen de zaman geçmiyor diyordun ama ben bugün düşündüm bugün kaç hafta kaç günlüktük aklıma gelmedi anında. yani gün saymayınca bir randevu beklemeyince zaman daha çabuk geçiyor demek ki. ikili test rndevusuna kadar her gün uyanıp bugün şu kadar gün oldu diyorduk. eşim de her akşam burdaki imzamı açtırıp kaç gün kalmış, ne gelişme olmuş okutuyordu artık biraz daha ferahladık sanırım. bir de sayı olarak haftalar az görünüyor. o hoo ne kadar zaman oldu hala 15. hafta mı falan gibi geliyor.
bir de sana şunu sorcam bana endokrincim uyarıda bulundu bebek olması gerekenden iri, suyun olması gerekenden fazla olursa hemen bana gel kontrol gününü beklemeden dedi. gestasyonel şeker riski yüünden söyledi bunu. kadın doğumcun bu durumu biliyor di mi? doktora sorduğumda daha erken onun için dedi ama sem emin ol şekerini kontrol altında tut aylık açlık tokluk ölçtür. bir de sana şeker yüklemesi yapılmıştı sonucu yazmış mıydın hatırlamıorum ne dedi doktorun?
Sekerim normal cikti d.r bi sorun yok dedi.anormal bi buyume degil bizimki bebis iyi beslenyo galibaki 1 haftada 2 haftalik buyuyo bence benim annem beni 3 bucuk kilo dogurmus esim de 4 bucuk kilo dogmus.sorun yok dedi yani d.r ama hala yatis.bana vakit gecmyo :)o kadar beklemez canım sizin sanırım 40 hafta sonunuz kasım başı oluyor şu anki tahmini tarihte di mi? sezaryen olursa zaten 38 de oluyor ekim ortası olur. hayırlısı olsun da doğum tarihinden ne olacak :) o son dönem gelsin ikiniz de sabırsızlanırsınız zaten.
A ayca 28 ayçacım sen de zaman geçmiyor diyordun ama ben bugün düşündüm bugün kaç hafta kaç günlüktük aklıma gelmedi anında. yani gün saymayınca bir randevu beklemeyince zaman daha çabuk geçiyor demek ki. ikili test rndevusuna kadar her gün uyanıp bugün şu kadar gün oldu diyorduk. eşim de her akşam burdaki imzamı açtırıp kaç gün kalmış, ne gelişme olmuş okutuyordu artık biraz daha ferahladık sanırım. bir de sayı olarak haftalar az görünüyor. o hoo ne kadar zaman oldu hala 15. hafta mı falan gibi geliyor.
bir de sana şunu sorcam bana endokrincim uyarıda bulundu bebek olması gerekenden iri, suyun olması gerekenden fazla olursa hemen bana gel kontrol gününü beklemeden dedi. gestasyonel şeker riski yüünden söyledi bunu. kadın doğumcun bu durumu biliyor di mi? doktora sorduğumda daha erken onun için dedi ama sem emin ol şekerini kontrol altında tut aylık açlık tokluk ölçtür. bir de sana şeker yüklemesi yapılmıştı sonucu yazmış mıydın hatırlamıorum ne dedi doktorun?
:)))hayirlisi tatlim saglikla kucagmza alalim ins benim esimde akrep akrepler inatci oluyo :)Bizde geç doğsun istiyoruz eşinin doğum günü kasımın ilk haftası esim.birlikte doğum günü kutlamak istiyor sağlıkla o günleri görelim inşallah...
Kendisi de evde iki akrep olacağız diyor inş sağlıkla.su günleri.geçirelim de herhafta farklı zor hoş buna da şükür rahat atlatanlari kıskandim doğrusu ya pes pese yapıp biz birin de pert oluyoruz:)))hayirlisi tatlim saglikla kucagmza alalim ins benim esimde akrep akrepler inatci oluyo :)
canım iyi olmana çok sevindim böyle birden sesin gidince güzel gelir inşallah cnm ..Merhaba kizlar hersey yolunda cok sukur ptesi uclu tarama testim var insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin sizler nasilsinizz ben bayadir giremedim topice isler cok yogun maalesef firsat bulamiyorum hicbirseye
canım ikili test yaptırmadın mı?tekrar 3.demi istiyorlar..Merhaba kizlar hersey yolunda cok sukur ptesi uclu tarama testim var insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin sizler nasilsinizz ben bayadir giremedim topice isler cok yogun maalesef firsat bulamiyorum hicbirseye
Yok benim pgt yapildigi icin doktor gerek yok ikiliye direk uclu yapalim demisticanım ikili test yaptırmadın mı?tekrar 3.demi istiyorlar..
korkma inşallah sağlıkla güzel gelir inş cnmYok benim pgt yapildigi icin doktor gerek yok ikiliye direk uclu yapalim demisti
15 gün sonra gidicem canım merakla bekliyorum :))Demi nasil bisey acaba hissetmek acaba hissedince agri krmp gbi seyler oluymu oluyosa korkmayim diye sordum nezaman hissetcem die :)))evet ikizler beklemiyomus saglikli olsunlarda canim.benim tek ama haftada iki haftalik buyudugu icin erken olcakmis bole giderse ekimin sonundaydi eylule dogru geri gidiyoruz doguma :)))guluyodu biliyomusun :)))sen nezaman gitceksin d.r bu gittgnde cinsiyetlerini ogrenirsin hayirlisiyla ins
Amin canim :)Tatlım sen.ikiz.olduğu için.hissettin.galiba biz de bu haftalar hissederiz dr önümüzdeki haftalar hissedersin.dedi.İnşallah.sağlıkla hissedelim :))ya inş çok.erken.doğmazlar iyicene büyüsünler öyle doğsunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?