Ben de çok sinirleniyorum bunu diyenlere. Hatta eşime çıkıştım bir daha bana daha erken onu almak içn falan deme bundan sonra bu tarz şeyler söyleyeni de bozacam, diye diye başımıza dert getirecekler dedim.Selam kızceler nasıl gidiyor bakim benim göbek fena kızlar bayağı çıktı çıksın zaten problem değil de ben bebek eşyaları falan alamıyorum uğursuzluk olur muş ne alakaysa anlamadım yani zaten cinsiyetimiz de tam belli değil hadin görüşmek üzere kızceler az kaldı kontrole inşallah ... Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Canim insanlar ilgnc bnde anlamiyorum her seyi kendi mi sececekms bnm esimde 20. Haftaya etken diyor bn 20 de baslaym diyorm bnde kizdm smdi ble yorgnlktan oluyorm iki bebek son 2-3 ay zaten ne ara ilgilenicem yani aynen sn icinden geldgi gbi davran bosver milleti bn nasil yetstrcem derdindeym o kadr eksik vR ki hepimizn ilk bebisleri cnku gecen ruyalarima bebek arabalari pusetler girdi ikiz bebege ne araba alicam diye takmisim kafaya demekkiBen de çok sinirleniyorum bunu diyenlere. Hatta eşime çıkıştım bir daha bana daha erken onu almak içn falan deme bundan sonra bu tarz şeyler söyleyeni de bozacam, diye diye başımıza dert getirecekler dedim.
Allah hepimizi korusun, 8. Ayda, doğumdan birkaç gün önce veya doğdukran hemen sonra kaybedilen bebekler de var. Benim kayınvaldem de biz alalım annen alsın ama sen kendin bişi alma uğursuz gelir 7 aydan önce bişe alma falan dior. Oldu.. Ben 7 aylık halimle alışveriş peşinde mi koşacam oda mı hazırlicam... Ama kendi kızı ocakta doğum yaptı bebek kamerasından arabasına, müzikli ana kucağına kadar 3 aylık hamileyken aldı gümrük vergisi gelecekmiş diye... Bunu düşünmeden hala bana daha erken diyor. English home da küvet takımı vardı onu aldık annemle, onu almasaydınız daha erkendi ona diyor. Çıldırıorum ama dediğim gibi bie daha böyle şeyler söyleyeni direkt bozacam...
Çok haklisin tatlım hiç Kimse insanin kendi annesinin yerini tutamaz cinsiyeti tam belli olsun inş ben de baslayacagim misafir yatak odasını bosaltayim hemen oda hazırlığına da baslayacagim bu kadar emek kimsenin karışmasını istemiyorum:))Ben de çok sinirleniyorum bunu diyenlere. Hatta eşime çıkıştım bir daha bana daha erken onu almak içn falan deme bundan sonra bu tarz şeyler söyleyeni de bozacam, diye diye başımıza dert getirecekler dedim.
Allah hepimizi korusun, 8. Ayda, doğumdan birkaç gün önce veya doğdukran hemen sonra kaybedilen bebekler de var. Benim kayınvaldem de biz alalım annen alsın ama sen kendin bişi alma uğursuz gelir 7 aydan önce bişe alma falan dior. Oldu.. Ben 7 aylık halimle alışveriş peşinde mi koşacam oda mı hazırlicam... Ama kendi kızı ocakta doğum yaptı bebek kamerasından arabasına, müzikli ana kucağına kadar 3 aylık hamileyken aldı gümrük vergisi gelecekmiş diye... Bunu düşünmeden hala bana daha erken diyor. English home da küvet takımı vardı onu aldık annemle, onu almasaydınız daha erkendi ona diyor. Çıldırıorum ama dediğim gibi bie daha böyle şeyler söyleyeni direkt bozacam...
Can'ım cok sagol bütün fikirlerini yazdığın icin bende çıkıp bakicam yakından netten bakıyorum ama dediğin gibi ağır mı hantal mı anlasilmio ben mamas&papas armadillo flip xt var onu cok beğendim ama eşim gereksiz pahalı olduğunu cok az kullanıldığını söylüyor zaten bu para harcama konusunda hiç anlaşamıyoruz ben en iyisi olsun bosver parayı diyorum o aman nerden kassam derdinde hiç ozenci yok adamın sanki yoksa ben cok heyecanlı özencliyim ona sıra mı gelmiyor bilmiyorum :))) cok teşekkürler canim tekrardanbaysbay yanlışlıkla yolladım :d
normal liteway indirimsiz 600. kısa süre kullanılcak ağır anakucağı için o farkı vereceğimize daha sağlam ve daha uzun süre kullanılcak bir araç koltuğu alınır. tek ana kucağı iki yeğenimin de yepyeni duruyor hatta eşimin yeğenin de concordu var concord alırsak bize verecekti o da. bir de internette chicco liteway arkaya tam yattığı için yenidoğan minderiyle doğumdan itibaren kullanan çok kişi var.
yani ben artık liteway- liteway plus arasında kaldım. artık 3 ay içinde bir indirime denk gelip alırız :)
bu konuda araştıran diğer arkadaşlafın da fikirlerini merak ediorm
yok canım normal ben hala oturduğum yerden kalkmak istemiyorum o haftalarda hiç kalkmadan uyduğumu hatırlıyorum ki hala öyle boş ver tadını çıkar..:)))Ya kizlar 9. Haftadaym saka
Gibiyim dun 3 kere disari cktm her birinden sonra eve donup yattim birinde uyudum bu neyin yorgnlugu erken dgl mi noluyo bana :)
çok geçmiş olsun canım ya benim geçen gün çok fena ayaklarım şişti eve dönerken ayakkabıyı çıkardım öyle arabayı kullandım ayakkabıya sığmadı:))doktorum normal dedi hamilelikten ama bir kere oldu başka olmadı şükür..Merhaba arkadaşlar kuyruk sokumu Ağrısı yaşayan var mı ? Oturduğum yerden zor kalkıyorumçok fena batıyor uzun süre oturursam ..doktor olabilir dedi ama karnım büyüdükçe daha kötü olur diye korkuyorum
mrb cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Merhaba iyi pazarlar arkadaslar nasilsiniz herkes iyidir insallah ☺☺☺
Benden istemedi dr böyle bişey ayçacım ..Senden mi istedi dr neden ?merak ettim.Gunaydin kizlar. D.r sizden detayli ulturason istedimi baska bi d.rdan ???
Ben daha kontrole gitmedim ama istemesede ben yaptıracağım sonuçta bebeğin herşeyini plasentanın herşeyi görüp söyliyorlarGunaydin kizlar. D.r sizden detayli ulturason istedimi baska bi d.rdan ???
Istedi tatlim benden d.rlar 17 19 haftada oneriyolarmis onermek zorundalarmis normalde butun gebelerden istemek zorundaymis d.rBenden istemedi dr böyle bişey ayçacım ..Senden mi istedi dr neden ?merak ettim.
Evet detayli ya herseyi soyluyolar benim d.rumda soyluyo ama baska yere de 1 kere baktirmami istiyo.bende gidicem bakalim kendimi ayarlayabildigim zamanBen daha kontrole gitmedim ama istemesede ben yaptıracağım sonuçta bebeğin herşeyini plasentanın herşeyi görüp söyliyorlar
Canım doktorun 20. Haftadan sonra sana bi risk yok derse, cinsiyetleri de öğrenirsen yavaş yavaş al tabi ihtiyaçları. Benim eşimin de anlamadığı şey, evet bebek arabası almak için henüz erken büyük parçaları sona bırakmak mantıklı. Ama ben istiyorum ki her şeye karar vereyim. Ondan sonra isterse 4 ay sonra alayım. Ama karar verilmiş olsun. Cinsiyet öğrenene kadar ben de bişi almamıştm ama artk gerekiyor. Minik mink parçaları bi anda almak dünya para tutar ama göze batmadığı için erkekler anlamıor. Geçen birkaç body bir hırka falan aldım 150 lira tuttu. Daha neleri neleri eksik hem de...Canim insanlar ilgnc bnde anlamiyorum her seyi kendi mi sececekms bnm esimde 20. Haftaya etken diyor bn 20 de baslaym diyorm bnde kizdm smdi ble yorgnlktan oluyorm iki bebek son 2-3 ay zaten ne ara ilgilenicem yani aynen sn icinden geldgi gbi davran bosver milleti bn nasil yetstrcem derdindeym o kadr eksik vR ki hepimizn ilk bebisleri cnku gecen ruyalarima bebek arabalari pusetler girdi ikiz bebege ne araba alicam diye takmisim kafaya demekki
Bizim hee şey gibi oda ayarlaması da büyük bir beyin yorgunluğu olacak. Her gün düşünüorm tam yerleşmior kafamda eşyalar. Bakalım nasıl oalcak. Mobilyaları çok geç kalmadan almak lazım ki birkaç ay kapaklar ve oda pencereleri açık kalsın ki kokusu çıksın. Öyle yerleştirilsinÇok haklisin tatlım hiç Kimse insanin kendi annesinin yerini tutamaz cinsiyeti tam belli olsun inş ben de baslayacagim misafir yatak odasını bosaltayim hemen oda hazırlığına da baslayacagim bu kadar emek kimsenin karışmasını istemiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?