2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

_tangled_ gozun aydin canim hayirli olsun:) ben de bugun guzel hber aldim
Cok sukur uclu tarama testimin sonucu icin aradilar merkezden hic bir problem yok diye allahim cok sukur insallah sonuna kadar boyle devam eder.

Hayırlı olsun cnm oğlusun...
bizim de dun kontrolümüz vardı.üclü tarama için kan verdik.sonuc bir haftaya çıkar dediler.insallah iyi haberler alırız.bizim bebisimiz de kızmış bu arada

Hayırlı olsun cnm oğlusun...
bizim de dun kontrolümüz vardı.üclü tarama için kan verdik.sonuc bir haftaya çıkar dediler.insallah iyi haberler alırız.bizim bebisimiz de kızmış bu arada
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah ..Hayırlı haberlerin olsun sağlıkla ilerleyelim..

Canim gozun aydin amin insallah dualarina bu sene erkek senesi galiba ❤❤❤

Aynen canim bi de kisa yakin dogacaklari icin ana kucaklariyla 6. Aya kadr idare edebilirz diye dusunuorm araba da da direk 6 ay ustu almayi dusunuyorm hangi sitelere bakiyosn bn joker ve e bebekten bakiyorm smdlk
jokere gittim. online olarak ben de ikisine de bakmıştım jokerdeçeşit daha fazlaydı ama gittiğim şubede pek bişe yoktu online almak daha mantıklı. ben 6 ay ana kucağıyla idare edemem sanırm. her şeyi ben hallederim evde. 40ı çıkınca bankadır markettir hemen kullancaz araba

canım senle belirtilerimiz aynıydı ben de erkek diodum ben de ayçaya kız demiştim orda yanıldım :) artık gelsin alışverişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…