Çok saol cnm sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşallah..Maşallah canım gözünüz aydın ..
Amin inşallah canım sağlıkla inşallah hepimiz kucağınıza alırız.Gozun aydin canim oglusun sag saglim gelsin insallah
Çok sevindim maşallah gözün aydın canım_tangled_ gozun aydin canim hayirli olsun:) ben de bugun guzel hber aldim
Cok sukur uclu tarama testimin sonucu icin aradilar merkezden hic bir problem yok diye allahim cok sukur insallah sonuna kadar boyle devam eder.
Hayırlı olsun cnm oğlusun...Arkadaşlar aksam kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendik şükür sonun da hoş dr daha önce görmüştü ama netlik kazansın diye söylememişti:)) tahminleriniz doğru imiş cinsiyetimiz erkek sağlıkla ilerleriz inşallah aycacigim senin hisler yanlış çıktı:)) Allahım hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.ve bekleyen çabalayan arkadaşlara da en kısa surede sağlıkla versin inşallah..
Canim gözün aydın Rabbim sağlıkla versin kucağınaAmin inşallah canım sağlıkla inşallah hepimiz kucağınıza alırız.
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah ..Hayırlı haberlerin olsun sağlıkla ilerleyelim..Hayırlı olsun cnm oğlusun...
bizim de dun kontrolümüz vardı.üclü tarama için kan verdik.sonuc bir haftaya çıkar dediler.insallah iyi haberler alırız.bizim bebisimiz de kızmış bu arada
Arkadaşlar aksam kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendik şükür sonun da hoş dr daha önce görmüştü ama netlik kazansın diye söylememişti:)) tahminleriniz doğru imiş cinsiyetimiz erkek sağlıkla ilerleriz inşallah aycacigim senin hisler yanlış çıktı:)) Allahım hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.ve bekleyen çabalayan arkadaşlara da en kısa surede sağlıkla versin inşallah..
jokere gittim. online olarak ben de ikisine de bakmıştım jokerdeçeşit daha fazlaydı ama gittiğim şubede pek bişe yoktu online almak daha mantıklı. ben 6 ay ana kucağıyla idare edemem sanırm. her şeyi ben hallederim evde. 40ı çıkınca bankadır markettir hemen kullancaz arabaAynen canim bi de kisa yakin dogacaklari icin ana kucaklariyla 6. Aya kadr idare edebilirz diye dusunuorm araba da da direk 6 ay ustu almayi dusunuyorm hangi sitelere bakiyosn bn joker ve e bebekten bakiyorm smdlk
canım senle belirtilerimiz aynıydı ben de erkek diodum ben de ayçaya kız demiştim orda yanıldım :) artık gelsin alışverişler.Arkadaşlar aksam kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendik şükür sonun da hoş dr daha önce görmüştü ama netlik kazansın diye söylememişti:)) tahminleriniz doğru imiş cinsiyetimiz erkek sağlıkla ilerleriz inşallah aycacigim senin hisler yanlış çıktı:)) Allahım hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.ve bekleyen çabalayan arkadaşlara da en kısa surede sağlıkla versin inşallah..
maşallah kızına :) sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahHayırlı olsun cnm oğlusun...
bizim de dun kontrolümüz vardı.üclü tarama için kan verdik.sonuc bir haftaya çıkar dediler.insallah iyi haberler alırız.bizim bebisimiz de kızmış bu arada
Amin inşallah cnmCanim gözün aydın Rabbim sağlıkla versin kucağına
İnşallah canım sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşMaşallah canım hayırlı olsun inşallah ..Hayırlı haberlerin olsun sağlıkla ilerleyelim..
Saol canım .Canim gozun aydin amin insallah dualarina bu sene erkek senesi galiba ❤❤❤
Evet inşallah canım artik rengimize gore başlarız inş :))canım senle belirtilerimiz aynıydı ben de erkek diodum ben de ayçaya kız demiştim orda yanıldım :) artık gelsin alışverişler.
Günaydınn :)Günaydın hayırlı sabahlar ...
Sagol canım.amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim meleklerimize...maşallah kızına :) sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah
Canım Cokkk ki sevindim hadi gözün aydın maşallah saol com sağlıkla tamamlayalım inş._tangled_ gozun aydin canim hayirli olsun:) ben de bugun guzel hber aldim
Cok sukur uclu tarama testimin sonucu icin aradilar merkezden hic bir problem yok diye allahim cok sukur insallah sonuna kadar boyle devam eder.
Canım prensesin hayırlı olsun sağlıkla.kucağına al inş.Sagol canım.amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim meleklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?