- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
canim inşaallah cok güzel haberlerle geleceksin bizeKızlar 2 gün önce regl oldum. Tüp bebek için doktorla görüştüm. Bana desolett diye bir doğum kontrol hapı verdi. Hemen başla 5 haziranda hapı bırak ve 8 haziranda gel dedi. Doğum kontrol hapı yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş o yüzden her hastasına kullandırıyormuş. 8 haziranda tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı ile. Beni korku sardı yine. Benim için ne olursunuz dua edin.
Hisettiğim bölge göbek deliğinin alt kısmıydı böyle nasıl tarif etsem hani bazen göz kapağımız atar ya kendiliğinden öyleydi işte kıpır kıpır kesinlikle bağırsak falan değildi eminim belki senin ki ilerleyen zamanlarda olur belki yapıyordur ama sen anlamıyorsundırAyyy canim benim ya nasil oluyo nasil ayirt edebildin ben hic bisey anlmyom ya
Amin, paylaşırım canım. Sürece girdim hayırlısı ile kromozon sonucumda çıkacak bu hafta. Daha temkinli devam edeceğim. Bu arada kandiliniz mübarek olsun.canim inşaallah cok güzel haberlerle geleceksin bize
Rabbim inşaallah bu sefer sonuna kadar devam ettirir ve hayırlısı ile kucagina almayi nasip eder. Allah yardimcin olsun su gibi geçsin bu zaman dualarimiz seninle. Paylas bizimle her duygunu
Geç olsun güç olmasın annesi :) muayene esnasında çikolata yemeyi denedin mi şekere hemen hareketleniorlar dönerdi belki. Bir de tüp bebek doktkruna gitsen vajinal bakardı daha net görülüyor açısı da farklı oluyor. Benim doktorum tüp bebek uzmanı kendi gittiğim doktor proftu bu doçent ama prof olan takip yapmadığı için buna gidiyorum. 2li testte bizim inat da uyuyup uyanmayınca vajinal baktı o zaman kesin erkek dediBende 17. Haftamı bitirmek üzereyim ama hiç hissetmiyorum mide bulantılarım da olmasa ultrasonda kıpır kıpır Bi sincap görmesem içimde olduğu hiç aklıma gelmiyor sabırsızlanıyorum küçük tekmeleri duymak icin bu arada hala cinsiyetine emin olamadık 4 Dr gezdik hiç biri emin değil yüzde 70 erkek diolar ama inat göstermiyor anası kılıklı inadı benden aldı anlaşılan :))))
Canım ne güzel. Bebek kıpırtısı hissetmek hem mutlu eder hem gönül rahatlığı verir. Arkadaşlarım hep öyle diyorlardı hissetmeye başlayınca artık endişen kalmayacak diye. Darısı başımıza.Tam da dün yazCaktım kıpır kıpır bişeyler hisettiğimi sonra acaba yanılıyorumdur diye yazmadım sizlerle bu muhabbeti yapmışsınız daha önce anne olan kişilere sorunca yaşadığımın bebeğin tekmesiy miş bayağı dün kıpır kıpırdı buğünse hiç bişey hisetmedim nasıl güzel nasıl mücizevi bişey
Canım hayırlı olsun en kısa zamanda güzel haberlerle geleceksin. Testten de bir şey çıkarsa sorun değil her şeyin bir çaresi var. Hatta pgt ile çok daha sağlıklı bir bebeğin olur. Allah verdiği üzüntünün sevincini de yaşatacak sana en yakın zamanda. Mübarek kandil günü dualarım benim geçtiğim yollardan geçen, bebek isteyen tüm arkadaşlarla. Moralini yüksek tut hep :)Kızlar 2 gün önce regl oldum. Tüp bebek için doktorla görüştüm. Bana desolett diye bir doğum kontrol hapı verdi. Hemen başla 5 haziranda hapı bırak ve 8 haziranda gel dedi. Doğum kontrol hapı yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş o yüzden her hastasına kullandırıyormuş. 8 haziranda tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı ile. Beni korku sardı yine. Benim için ne olursunuz dua edin.
Sağol canım ben şimdi kendi doktorumun hemşiresine söyledim bakalım ne cvp vercek bebeğe bişey olmasın da tabi atlatıyım da şuan uyumaya çalişiyorum gece uyuyamadım da başım çatlıyorCanım ne güzel. Bebek kıpırtısı hissetmek hem mutlu eder hem gönül rahatlığı verir. Arkadaşlarım hep öyle diyorlardı hissetmeye başlayınca artık endişen kalmayacak diye. Darısı başımıza.
Hasalık konusunda da hiç korkma ve doktora git. Gebe olduğunu belirt ilacını al sonra verilen ilaçları kadın doğumcuna danışarak iç. Atlatırım ilaç içmeye değmez dersen de içme canım ama öksürmek hapşırmak hiçbir zarar vermiyor. Çok çok uykusu hafifse uyutmuordur bebişiben daha gebeliğin başında ohss yüzünden akciğerimde su toplandı ne acılar ne ağrılar ne öksürükler hatta bi süre sonra acıdan öksüremez hale gelmiştim antibiyotik kullandım mecburen. Öksürük şurubu veya balgam söktürücü verileniordu ama sen ikinix tremesterdesin belki onları da verirler. Bana balgamın renginin önemki olduğunu söyledi göğüs haatalıkları uzmanı. İğrençlik olmasın ama benim yeşildi o yüzden antibiyotik kullanmak zorundasın dedi. İhmal etme ama korkma canım.
Canim doktoruna bildirIyi pazarlar kizlar bnde 3-4 gundur renkli bi akinti var gunluk pede bakinca acik kahve mi diyorum flash isikla bakinca sari gorunuyor doktora ulasayimmi yoksa tedirgin olmama gerek yok mu
Bugun pazar ya aramak istemedim yarin aricam bakalimCanim doktoruna bildir
Tedirgin olma canım sari akıntı olması normal.koku yoksa benim.dr öyle.demişti koku olursa bildir demişti.:)Bugun pazar ya aramak istemedim yarin aricam bakalim
Benim doktorum da koku veya idrarda yanma yoksa sorun değil demişti.Tedirgin olma canım sari akıntı olması normal.koku yoksa benim.dr öyle.demişti koku olursa bildir demişti.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?