2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim gözün aydin :)
Aycada yanildim ama tahminim tuttu sende :)
Bu sene erkek senesi diyolar inşaallah saglikla kucagina aldigin gunleride görürsün tatlim
Cok sukur nerden nerelere geldik :)
Rabbim her isteyene tattirsin
Hayırlı olsun cnm oğlusun...
bizim de dun kontrolümüz vardı.üclü tarama için kan verdik.sonuc bir haftaya çıkar dediler.insallah iyi haberler alırız.bizim bebisimiz de kızmış bu arada
Canim seninde hayirli olsun sag salim dogsun inşaallah kizin :)
Erkek senesi tezini bozdun :))
Senin bulantilarin cok olur muydu
Kiz bebekte cok oluyo diyorlar büyükler

canım ne kadar doğru söylediğin. nerden nerelere geldik. artık içimizin rahat etmesi için bir neden olsun bu düşünceler. hala kaygılı olan arkadaşlar için söylüyorum bunu özellikle.

bulantı konusunda ben de cevap vermiş olayım benim bi sefer dahi olmadı mide bulantım. sadece hala süren uykuculuğum var. hatta hala hamile olduğuma dair bir şey hissetmiyorum.uyku harici. bir de son bi haftada karnım belirginleşti. benim erkek.

ama kızkardeşimin de oğlu var. o 6 ay kadar kustu. doğuma kadar hatta... çok ölçüt olmuyor yani bulantı.

biz bir de _tangled_ ile erken öğrenemezsek demek ki kız diyorduk ama doktorun emin olmayı beklemesi dışında muayene esnasındaki pozisyon da önemli. yani duruşu tersse anlaşılmıyor. benimki de 2 li testteki muayene yatıp uyudu çok zor yapıldı ölçümleri o kadar uğraşılmasa bizimki de göstermeyecekti :d

Aynen canım bnde hiç ne bulantı ne kusma hiç bi sorun yasamadım çok şükür yarım top şeklinde bi göbiş var :) önce erkek dedi dr 3 hafta sonra kız dedi pazartesi randevum var bakalım bnm bıcırık neye döndü

Hadi gozun aydin tatlim cok sevindim.yanlis cikti tahminim.allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim

Bozduk sanırım o tezi:)kız olmasini çok istiyordum .iki defadir kız dedi Dr.insallah sağlıkla doğar yavrucuklarımız canım.bende de bulantı ,kusma fln olmadı.annem bana cekmissin diyo.onun da hamileliğinde bulantısı olmamış hiç.

Kızlar ben bir de özellikle iki hafta ilerimdekş arkadaşlara sormak istiyorum. Bebeğin hareketlerini 16-20 hafta arası (kişiden kişiye göre değişiyormuş) hissetmeye başlıyormuşuz. Bişiler hissetmeye başlayan var mı? Bu konuda çok heyecanlıyım :)

Canim ben 18in içindeyim ama hala bisey hissetmedim merakla bekliyorum :)

Bende 18 haftadym ama hala hic bisey hissetmyorum erkek gec hissediliyo diyolar bakalim hayirlisi :))

Canim ben 18in içindeyim ama hala bisey hissetmedim merakla bekliyorum :)

Bende 18 haftadym ama hala hic bisey hissetmyorum erkek gec hissediliyo diyolar bakalim hayirlisi :))

Ya iki
Oğlu olan bi arkadaşım da erkek çabuk oynuor 4. Ayın sonunda hissettim ama dedi. Birini de daha geç hissetmiş hatta. Özellikle gece sessizlikte uzanınca aklıma geliyor karnımdaki her bir gurultuya kıpırtıya acaba diyorum sonra ds kendime gülüyorum hissedince yazın :)

Bende sabah uyaninca ac karnina sirt ustu yatiyorum ama hissetmyorum hic ya devamli dinliyom :)))

Bende 17. Haftamı bitirmek üzereyim ama hiç hissetmiyorum mide bulantılarım da olmasa ultrasonda kıpır kıpır Bi sincap görmesem içimde olduğu hiç aklıma gelmiyor sabırsızlanıyorum küçük tekmeleri duymak icin bu arada hala cinsiyetine emin olamadık 4 Dr gezdik hiç biri emin değil yüzde 70 erkek diolar ama inat göstermiyor anası kılıklı inadı benden aldı anlaşılan :))))

Tam da dün yazCaktım kıpır kıpır bişeyler hisettiğimi sonra acaba yanılıyorumdur diye yazmadım sizlerle bu muhabbeti yapmışsınız daha önce anne olan kişilere sorunca yaşadığımın bebeğin tekmesiy miş bayağı dün kıpır kıpırdı buğünse hiç bişey hisetmedim nasıl güzel nasıl mücizevi bişey

Ayyy canim benim ya nasil oluyo nasil ayirt edebildin ben hic bisey anlmyom ya

Kızlar 2 gün önce regl oldum. Tüp bebek için doktorla görüştüm. Bana desolett diye bir doğum kontrol hapı verdi. Hemen başla 5 haziranda hapı bırak ve 8 haziranda gel dedi. Doğum kontrol hapı yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş o yüzden her hastasına kullandırıyormuş. 8 haziranda tüp bebeğe başlıyorum hayırlısı ile. Beni korku sardı yine. Benim için ne olursunuz dua edin.

Insallah canim dualarim seninle hersey guzel olacak insallah

Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsun ..

Korkma cnm sakin ol stres yapma şimdiden hayırlı olsun sağlıkla bebeğine kavuşursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…