Evet canım bu adam deli edio bni bişi alcam erken isim bunlar nasıl diorum erken bende artık hiç bişi bakmıyorum o baktımıda erken diyip kapatıyorum bizimkisi inattan adsız çıplak kalıcakN NilErol canım seninki erken dior bizimki de daha cinsiyet bile belli değilken zorla kızlı erkekli isim listesi yaptjrdı banaerkek denince kız listesini sildim ama aklımda kalanları söyleim. Ben de arya yı çok beğeniodum ama benim de eşim beğenmemişti. Nil, defne, ipek, ezgi, nilüfer, deniz, ela, unutmuşum çoğunu ya favorilerimiz vardı aklıma gelmiyor resmen :d
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam senin yazdıkların da anne ve ablanin da kanamalı.hamilelik geçirdiğini yazmıştın onların sebebi ne idi nekadar sürmüş bide erken doğum mu yaptılar..Canım allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Doktor bi sebep belirtti mi neden olmuş kanama?
Benim.Esim de doğuma.doğru alırız erken.diyor.ben de doğuma.doğru.alay.diyorum şuan.sadece beğeniyorum.neler gerekli onları.inceliyorum.:))Evet canım bu adam deli edio bni bişi alcam erken isim bunlar nasıl diorum erken bende artık hiç bişi bakmıyorum o baktımıda erken diyip kapatıyorum bizimkisi inattan adsız çıplak kalıcak
Hayatım onlar profosyenel sanki biz acemi herseyi biliyorlar görücem bn onu bakalım napıcak tmm biraz heyecanlıyım gördüğümü almak istiyorum kabul ediorum ama çok rahat be arkadas yok bnde inat ettim alsamda göstermicemBenim.Esim de doğuma.doğru alırız erken.diyor.ben de doğuma.doğru.alay.diyorum şuan.sadece beğeniyorum.neler gerekli onları.inceliyorum.:))
Bi liste yapmistim esime sordum esim sen ne istiyosan gonlunden ne geciyosa onu koy kabulum dedi dedim sende soyle hayir dedi neler cektin sen ne istersen o olcak dedi sagolsun baktikca kafam karisiyndu cinar di gonlumdeki uzun omur ya anlami cinar verdim ismini bende yoksa baktikca kafa karisio :)sen ne dusunuyosun isim tatlimİsmi kesinleştirmişsin tatlım :) hayırlı olsunn bizim listede de var çınar.
Ne kadar istmeesem de orta yolu bulmak için biz iki isim koyuoruz eşim poyraz istiyor şimdilik ben düşünüyorum karar veremedim bir de benim koyacağım isme de karışıyoronu ortak koyarsak o isimle hitap etmeyi kabul ettiğğnden ses etmiorm ben de
Canım anneminkini bilemiorum ama ablam zaten panik olduğu için doktoru 15 gün önce sezaryene alalım dedi kilosu boyu güzeldi normal sezaryen tarihinden de önce yapıldı. Kızkardeşimin de bebek kilo almıordu son haftalarında o yüzden doktoru sezaryene alalım öyle beslenir dedi tam 38. Haftaya girerken sezaryen oldu. Kanama nedenlerini bilmiorm ben internetten araştırdığım kadarıyla her kanamanın farklı bir nedeni ve çözümü oluormuş hatta buraya da kopyalamıştım aynı makaleyi bir zamanlar. Hatta ablam ocakta hamile kaldı yine kanamayla öğrendi zaten hamile olduğunu kanaması sürdü ve düşük oldu kalp atışı randevusunda öğrendi. Yeğenim küçükken bu şekilde bi gebeliği daha olmuştu ama o zaman kendi zorlanırım diyerek kürtaj olmuştu ama onda da durmayan kanaması vardı. Kızkardeşim yine doğumundan 10 gün önce iki gece hastanede yattı yoğun kanamadan. Ben de o yüzden kendimi böyle bi duruma hazırlamıştım ama çok şükür ki benim son adetimden bu yana bi damla kanamam olmadı. Yerleşmede bile kanama yaşamadım. Ekimde rahim düzeltme ameliyatı olmuştum ona bağlıorum bunu inşallah da kalan zamanda yaşamam öyle bişe. Hayırıdr snede kanama sorunu var mı halaTatlım yanlış hatırlamıyorsam senin yazdıkların da anne ve ablanin da kanamalı.hamilelik geçirdiğini yazmıştın onların sebebi ne idi nekadar sürmüş bide erken doğum mu yaptılar..
Benim eşim de isim hariçEvet canım bu adam deli edio bni bişi alcam erken isim bunlar nasıl diorum erken bende artık hiç bişi bakmıyorum o baktımıda erken diyip kapatıyorum bizimkisi inattan adsız çıplak kalıcak
Kopyalıorm listemiziBi liste yapmistim esime sordum esim sen ne istiyosan gonlunden ne geciyosa onu koy kabulum dedi dedim sende soyle hayir dedi neler cektin sen ne istersen o olcak dedi sagolsun baktikca kafam karisiyndu cinar di gonlumdeki uzun omur ya anlami cinar verdim ismini bende yoksa baktikca kafa karisio :)sen ne dusunuyosun isim tatlim
Ay yok çok şükür cnm arkadaş yazmış ya bide kız arkadaşın kide öyle geçmiş o nedenle sordum sağlıkla tamamlayalım inş herşeyden korkarak bir 9 ay Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Canım anneminkini bilemiorum ama ablam zaten panik olduğu için doktoru 15 gün önce sezaryene alalım dedi kilosu boyu güzeldi normal sezaryen tarihinden de önce yapıldı. Kızkardeşimin de bebek kilo almıordu son haftalarında o yüzden doktoru sezaryene alalım öyle beslenir dedi tam 38. Haftaya girerken sezaryen oldu. Kanama nedenlerini bilmiorm ben internetten araştırdığım kadarıyla her kanamanın farklı bir nedeni ve çözümü oluormuş hatta buraya da kopyalamıştım aynı makaleyi bir zamanlar. Hatta ablam ocakta hamile kaldı yine kanamayla öğrendi zaten hamile olduğunu kanaması sürdü ve düşük oldu kalp atışı randevusunda öğrendi. Yeğenim küçükken bu şekilde bi gebeliği daha olmuştu ama o zaman kendi zorlanırım diyerek kürtaj olmuştu ama onda da durmayan kanaması vardı. Kızkardeşim yine doğumundan 10 gün önce iki gece hastanede yattı yoğun kanamadan. Ben de o yüzden kendimi böyle bi duruma hazırlamıştım ama çok şükür ki benim son adetimden bu yana bi damla kanamam olmadı. Yerleşmede bile kanama yaşamadım. Ekimde rahim düzeltme ameliyatı olmuştum ona bağlıorum bunu inşallah da kalan zamanda yaşamam öyle bişe. Hayırıdr snede kanama sorunu var mı hala
Amin canım. Bende de doktor eandevusundan bü hafta önce başlıor artık korkusu. Başlarda ne güzel bebeğimizi görmeye gitcez desem de tarih yaklaşınca ya bişe varsa korkusu sarıor. Kanama olmuor evet ama ya kalbi durduysa diye tedirgin oluorm. Bu pıhtılaşma olayından da korkuorm hep bana yapılmamıştı tahlil. Sonradan öğrendim böyle bişi olduğubu zaten. Dediğin gibi tedirginliğimiz doğurunca bitse bari. Bu sefee de nefes alıor mu bişe olur mu korkusuna girmesek iyi...Ay yok çok şükür cnm arkadaş yazmış ya bide kız arkadaşın kide öyle geçmiş o nedenle sordum sağlıkla tamamlayalım inş herşeyden korkarak bir 9 ay Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Ayy söylesem.gülersin ben.birinde hafta sonu kafayı yiyecek tim ya bebek nefes almıyorsa diye pazar günü.gittik hastaneye aksam.vakti.kalp atışını görmeye esim.diyor.deli.olduğumuzu.düşünecekler dedim sen.gelme.Ben.gidip görmezsem.kafayı yerim.gidip.gördüm.Öyle rahatladim arkadasta da kanamayı duyunca insan.ister istemez.korkuyor inşallah onun kide durmuştur ama.rahim.yukarı.doğru.çıktıkça çoğu.hamilede oluyormuş evet sağlıkla kafayı fazla takmadan.atlatırız inşallah.bu arada ben sporu.çok.sevdiğim.için.normal.yapabilirsin dediler ama.ben.korktuğum için istemiyorum çok.korkuyorum :))Amin canım. Bende de doktor eandevusundan bü hafta önce başlıor artık korkusu. Başlarda ne güzel bebeğimizi görmeye gitcez desem de tarih yaklaşınca ya bişe varsa korkusu sarıor. Kanama olmuor evet ama ya kalbi durduysa diye tedirgin oluorm. Bu pıhtılaşma olayından da korkuorm hep bana yapılmamıştı tahlil. Sonradan öğrendim böyle bişi olduğubu zaten. Dediğin gibi tedirginliğimiz doğurunca bitse bari. Bu sefee de nefes alıor mu bişe olur mu korkusuna girmesek iyi...
Yaa canım ben de eşime öyle bişe söylesem benden çok korkar o yüzden hiç öyle dile getirmiorm korkularımı. Zaten bana 4 hafta çok uzun bi doktkra daha git daha sık görelim bebeği diorduAyy söylesem.gülersin ben.birinde hafta sonu kafayı yiyecek tim ya bebek nefes almıyorsa diye pazar günü.gittik hastaneye aksam.vakti.kalp atışını görmeye esim.diyor.deli.olduğumuzu.düşünecekler dedim sen.gelme.Ben.gidip görmezsem.kafayı yerim.gidip.gördüm.Öyle rahatladim arkadasta da kanamayı duyunca insan.ister istemez.korkuyor inşallah onun kide durmuştur ama.rahim.yukarı.doğru.çıktıkça çoğu.hamilede oluyormuş evet sağlıkla kafayı fazla takmadan.atlatırız inşallah.bu arada ben sporu.çok.sevdiğim.için.normal.yapabilirsin dediler ama.ben.korktuğum için istemiyorum çok.korkuyorum :))
Canım.çoookkkk sevindim sağlıklı hayırlı uğurlu olsunlar cnm ben de seni merak ediyordum iyi olmanıza cokkk sevindim.Kizlaaar herkese Günaydın.
Giremedim uzun zamandir ama güzel haberlerle geldim.
Bir kizim bir oğlum oluyor :))
Allah hepimizinkilere saglik versin ve hayırlısı ile zamaninda kucağımiza almayi nasip etsin :))
Evet haklisin cnm normalde ertesi günü kalkarsın ama iste ben korkuyorum narkoza yapsınlar bitsin derdindeyim:))Yaa canım ben de eşime öyle bişe söylesem benden çok korkar o yüzden hiç öyle dile getirmiorm korkularımı. Zaten bana 4 hafta çok uzun bi doktkra daha git daha sık görelim bebeği diordu
Ben de sezaryen dikişi ve spinal veya epiduralden normal doğumdan korktuğumdan daha çok korkuorm. Şöyle bi durum vae şu an çalışmadığım için de normal doğumun eksi bi yönü yok. Ama çalışanlar doğum izninin büyük kısmını bebekle geçirmek istedikleri için sezaryeni daha planlı buluyorlar. Ama normal doğumla bir günde iyileşirken sezaryenle 3 gün deseler de 10-15 gün anca sürüor iyileşmek. Ve o dikiş yeri yıllarca sızlamaya yorulunca ağrı yapmaya devam edior. Ben laporoskopiyle safra kesesi ameliyatı olmuştum çok minik delikler ve az dikiş olduğu halde 4 yılda daha yeni geçti sızlaması. Rahat rahat kot giyemiordum...
Günaydın cnm.Günaydın hayırlı sabahlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?