2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar hayırdır ya nerelere kayboldunuz ?Bu kadar uyumayın ayol nerde hareket orda bereket derler
Herkez kosesine cekildi sanki :) ben cok agrlastim ve nefes almakta zorlanyorum :)cinarcigida hafiften hissediyorum sizler hissediyomusunuz ??bu arada isimler dusundunuzmu kizlarrrr

Kızlarrr biz İsim konusunda çok kararsızız.erkek olsa kayınpederimin adı olacaktı hazırdı ama kız olunca kalakaldık ..bana kız çocuklarında sevdiğiniz isimleri yazar mısınız ...bir an önce karar vermek istiyorum bebişime ismiyle hitap edebileyim

merhaba arkadaşlar şubat ayında sizinle birlikte transferim olmuştu fakat maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı değerim 12 falandı. 14 mayıs da 2. transferim oldu şükür değerlerim güzel 10. gün 108 - 13 gün 763 oldu cuma günü keseyi görmeye gidicez ama çok heyecanlıyım birde sol kasığım geriliyordu o geçti ara sıra ağrılarımın dışında belirtim yok. keseyi göremezsek aksilik çıkarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah hersey yolunda gider aramıza hoşgeldin

Ben biriki isim düşündüm ama erkek milleti çok erken dedi olay bitti sana yazim canım beğenirsen :) Aymira,Asel,Miray ,Miya

Ben biriki isim düşündüm ama erkek milleti çok erken dedi olay bitti sana yazim canım beğenirsen :) Aymira,Asel,Miray ,Miya
Çok teşekkürler tatlım eşim her şeye bir kulp buluyor yeni isimlerden haz etmiyor işim zor vallahi . Miray güzelmiş en azından eşimin içlerinde en çok beğenebileceği gibi bir isim sağol tatlım

Kizlar dun birden saril saril kanamam geldi suan hastanede yatirorum doktorum sadece tuvalet icin kalkabilirsin dedi kanamam devam ediyor.lutfen dua edin bebegime bisey olmasin...

Aramıza hoşgeldin com hayırlı olsun.senin.adına çok sevindim.stres yapma keseyi göreceksin inş.dualarımız seninle.cnm

Kizlar dun birden saril saril kanamam geldi suan hastanede yatirorum doktorum sadece tuvalet icin kalkabilirsin dedi kanamam devam ediyor.lutfen dua edin bebegime bisey olmasin...
Geçmiş olsun cnm stres yapma bir sure sonra durur ama ara ara olur arkadaşın da boyle geçmiş hamileliği dinlen bol su iç.

Canım nisanda kimyasal yaşayan arkadaşım bu ay 2 yumurtayla aşılama olmuştu gözden kaçan minik bi yumurta da nasiplenmiş üçüzlere hamile şu an. Kalp atışlarını da duydular. O da çok gergindi ya yine kimyasal olursa diye... Çok iyi anlıyorum ssni ama yapacak bir şey yok. İçini mümkün olduğunca ferah tut ki bebeğin boşuna stresini yaşamasın :) hayırlısıyla duyarsın iki haftaya kalp atışını

Sağol canım teşekkür edim çok.
Gerçekten geçmek bilmeyen zamanlarmış, Allah isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Herkez kosesine cekildi sanki :) ben cok agrlastim ve nefes almakta zorlanyorum :)cinarcigida hafiften hissediyorum sizler hissediyomusunuz ??bu arada isimler dusundunuzmu kizlarrrr
İsmi kesinleştirmişsin tatlım :) hayırlı olsunn bizim listede de var çınar.

Ne kadar istmeesem de orta yolu bulmak için biz iki isim koyuoruz eşim poyraz istiyor şimdilik ben düşünüyorum karar veremedim bir de benim koyacağım isme de karışıyor onu ortak koyarsak o isimle hitap etmeyi kabul ettiğğnden ses etmiorm ben de

Kızlar hayırdır ya nerelere kayboldunuz ?Bu kadar uyumayın ayol nerde hareket orda bereket derler
Ya bana birkaç gündür bildirim gelmemiş ben de bişi yazılsa uyarı gelirdi diye açıp bakmadım bugün şüphelendim :d doğum için hastane seçmeye çalışıorum ilgili bi başlık vardı orya yazınca sanırm burası yerine oranın bildirimleri vermeye başladı. Benim uykularm azaldı artkk gündüz uyumuorm :) gece uykularjm da düzeldi doktkr bi arkadaş sakınca yok sırt üstü yatmanda dedi. Yarın da kontrolde doktoruma sorcam artık. Tedirginliğim geçince genelde de yan yattım.

Çok teşekkürler tatlım eşim her şeye bir kulp buluyor yeni isimlerden haz etmiyor işim zor vallahi . Miray güzelmiş en azından eşimin içlerinde en çok beğenebileceği gibi bir isim sağol tatlım
N NilErol canım seninki erken dior bizimki de daha cinsiyet bile belli değilken zorla kızlı erkekli isim listesi yaptjrdı bana erkek denince kız listesini sildim ama aklımda kalanları söyleim. Ben de arya yı çok beğeniodum ama benim de eşim beğenmemişti. Nil, defne, ipek, ezgi, nilüfer, deniz, ela, unutmuşum çoğunu ya favorilerimiz vardı aklıma gelmiyor resmen :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…