2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlaaar herkese Günaydın.
Giremedim uzun zamandir ama güzel haberlerle geldim.
Bir kizim bir oğlum oluyor :))
Allah hepimizinkilere saglik versin ve hayırlısı ile zamaninda kucağımiza almayi nasip etsin :))
Ohh Maşallah size hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar canım Allah yardımcınız olsun ...

Canım biz de aynen hissedeceğimiz zamanı beklioruz herkes bana da o zaman rahatlicsksın diyor elden bişi gelmior

Kizlaaar herkese Günaydın.
Giremedim uzun zamandir ama güzel haberlerle geldim.
Bir kizim bir oğlum oluyor :))
Allah hepimizinkilere saglik versin ve hayırlısı ile zamaninda kucağımiza almayi nasip etsin :))
Yaaa içime doğmuştu senin böyle olacağı doğru bildim :) çok sevindim inşallah sıkıntısızca ikisine de kavuşursun canım . Gözün aydın.

Kızlar bizim de kontrolümüz vardı. Bebiş baş aşağı duruyordu bozmadı muayene boyunca duruşnu erkek olduğu tescillendi dedi doktor. Ultrason çıktısı iki tane. Birinde ayak tabanı var çapraz yapmıştı iki ayağını birinde de pipisi bugün poz vermeyecek dedi doktor. 4 hafta sonraya da detaylı ultrason randevusu aldık. Doktorum tekrar ikili test sonuçlarını inceledi çok güzel dedi. En son da vajinal olarak rahim ağzı uzunluğuna baktı o da çok güzel sorun yok dedi çıktık.

İyi maşallah cnm hadi sağlıkla devam edelim inşallah.

Maşallah canım sağlıkla devam inşallahh ..

Canım ben 4 hafta bekleyemiyorum ya engeç 2 haftada bir hoş dr da alıştı gel bir gör için rahatlasın diyor paranoyak mi oldum ama insanin elinde değil.hoş esim de gördükçe daha mutlu oluyor ay sağlıkla tamamlayalım inş :))

Valla ben bugün doktora detaylıyı 6 hafta sonra yapsak olmaz mı dedim yoo 4 hafta sonra iyi dedi. 23. Haftada daha iyi oluomuş diye duymuştm. Bırak 4 ü 6 hafta sonra gitmeyi göze almışım. Allah yardımcımız olsun sabır versin.

Tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksanız? bizim dr temmuzu ilk haftası yapalım dedi.

Tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksanız? bizim dr temmuzu ilk haftası yapalım dedi.
20. Haftada diye biliorum. Sağlık ocağında yapılacak benim 8 haziranda kan değerleri kontrol için çağırdılar iki hafta sonra da aşı için gelirsin arar hatırlatırım zaten dedi hemşire.

20. Haftada diye biliorum. Sağlık ocağında yapılacak benim 8 haziranda kan değerleri kontrol için çağırdılar iki hafta sonra da aşı için gelirsin arar hatırlatırım zaten dedi hemşire.
Ben sağlık ocagina hic gitmedim dr mizin çalıştığı hastane de bakılıyor herseyimize arada kan.değerlerime bakılıyor eksik olan var mi diye de aşığı ilk hafta burada yaparız dedi.

Canım.çoookkkk sevindim sağlıklı hayırlı uğurlu olsunlar cnm ben de seni merak ediyordum iyi olmanıza cokkk sevindim.

Ohh Maşallah size hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar canım Allah yardımcınız olsun ...

Yaaa içime doğmuştu senin böyle olacağı doğru bildim :) çok sevindim inşallah sıkıntısızca ikisine de kavuşursun canım . Gözün aydın.
Allah razi olsun kizlar cok sağolun hepimiz kucagimiza aldigimiz guzel gunleride görelim inşaallah:)

Gozun aydin tatlim bende dun gittim.karindan bakildi.alttanda bakildi rahm buyuklugune bebis rahimin ustundemiydi sendede.bebek nezaman yukari cikio acaba

Gozun aydin tatlim bende dun gittim.karindan bakildi.alttanda bakildi rahm buyuklugune bebis rahimin ustundemiydi sendede.bebek nezaman yukari cikio acaba
Canım bilmiorum ki. Doktor bişi söylemedi o konuda. Göbek deliğimin sağ tarafındaydi ama. Oralardan baktı doktor hep. Bizimki çok miskin uyuordu yine değiştirmedi pozisyonunu. Çok garipti baş aşağı durması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…