Ohh Maşallah size hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar canım Allah yardımcınız olsun ...Kizlaaar herkese Günaydın.
Giremedim uzun zamandir ama güzel haberlerle geldim.
Bir kizim bir oğlum oluyor :))
Allah hepimizinkilere saglik versin ve hayırlısı ile zamaninda kucağımiza almayi nasip etsin :))
Canım biz de aynen hissedeceğimiz zamanı beklioruz herkes bana da o zaman rahatlicsksın diyor elden bişi gelmiorKizlar bana evhamli diyosunuz diye paylasmiyodum korkularimi da o kalp durmasi korkusu bende de var malesef Ne kadar zormus iyi mi diye dusunmek bilmemek filan biraz ilerleyince hissedince belki rahatlarim ama btmiyo tedirginlikler agrilarimdan rahatsizken gecen 2 gun agrim olmadi canim skildi neden gecti agrilar diye hormonlar bir garip yapti beni
Yaaa içime doğmuştu senin böyle olacağı doğru bildim :) çok sevindim inşallah sıkıntısızca ikisine de kavuşursun canım . Gözün aydın.Kizlaaar herkese Günaydın.
Allah hepimizinkilere saglik versin ve hayırlısı ile zamaninda kucağımiza almayi nasip etsin :))
Ben de çok.merak.ediyorum cnm ya bisey yazmadı inşallah sağlıklıdır lar.Kahve delisin den haber varmı nasılmış kanaması durmuşmu merak ettim
Aynen geç de olsa güzel bi haber verir inşallah bizeBen de çok.merak.ediyorum cnm ya bisey yazmadı inşallah sağlıklıdır lar.
İyi maşallah cnm hadi sağlıkla devam edelim inşallah.Kızlar bizim de kontrolümüz vardı. Bebiş baş aşağı duruyordu bozmadı muayene boyunca duruşnuerkek olduğu tescillendi dedi doktor. Ultrason çıktısı iki tane. Birinde ayak tabanı var çapraz yapmıştı iki ayağını birinde de pipisi bugün poz vermeyecek dedi doktor. 4 hafta sonraya da detaylı ultrason randevusu aldık. Doktorum tekrar ikili test sonuçlarını inceledi çok güzel dedi. En son da vajinal olarak rahim ağzı uzunluğuna baktı o da çok güzel sorun yok dedi çıktık.
Maşallah canım sağlıkla devam inşallahh ..Kızlar bizim de kontrolümüz vardı. Bebiş baş aşağı duruyordu bozmadı muayene boyunca duruşnuerkek olduğu tescillendi dedi doktor. Ultrason çıktısı iki tane. Birinde ayak tabanı var çapraz yapmıştı iki ayağını birinde de pipisi bugün poz vermeyecek dedi doktor. 4 hafta sonraya da detaylı ultrason randevusu aldık. Doktorum tekrar ikili test sonuçlarını inceledi çok güzel dedi. En son da vajinal olarak rahim ağzı uzunluğuna baktı o da çok güzel sorun yok dedi çıktık.
Canım ben 4 hafta bekleyemiyorum ya engeç 2 haftada bir hoş dr da alıştı gel bir gör için rahatlasın diyor paranoyak mi oldum ama insanin elinde değil.hoş esim de gördükçe daha mutlu oluyor ay sağlıkla tamamlayalım inş :))Yaa canım ben de eşime öyle bişe söylesem benden çok korkar o yüzden hiç öyle dile getirmiorm korkularımı. Zaten bana 4 hafta çok uzun bi doktkra daha git daha sık görelim bebeği diordu
Ben de sezaryen dikişi ve spinal veya epiduralden normal doğumdan korktuğumdan daha çok korkuorm. Şöyle bi durum vae şu an çalışmadığım için de normal doğumun eksi bi yönü yok. Ama çalışanlar doğum izninin büyük kısmını bebekle geçirmek istedikleri için sezaryeni daha planlı buluyorlar. Ama normal doğumla bir günde iyileşirken sezaryenle 3 gün deseler de 10-15 gün anca sürüor iyileşmek. Ve o dikiş yeri yıllarca sızlamaya yorulunca ağrı yapmaya devam edior. Ben laporoskopiyle safra kesesi ameliyatı olmuştum çok minik delikler ve az dikiş olduğu halde 4 yılda daha yeni geçti sızlaması. Rahat rahat kot giyemiordum...
Valla ben bugün doktora detaylıyı 6 hafta sonra yapsak olmaz mı dedim yoo 4 hafta sonra iyi dedi. 23. Haftada daha iyi oluomuş diye duymuştm. Bırak 4 ü 6 hafta sonra gitmeyi göze almışım. Allah yardımcımız olsun sabır versin.Canım ben 4 hafta bekleyemiyorum ya engeç 2 haftada bir hoş dr da alıştı gel bir gör için rahatlasın diyor paranoyak mi oldum ama insanin elinde değil.hoş esim de gördükçe daha mutlu oluyor ay sağlıkla tamamlayalım inş :))
Tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksanız? bizim dr temmuzu ilk haftası yapalım dedi.Valla ben bugün doktora detaylıyı 6 hafta sonra yapsak olmaz mı dedim yoo 4 hafta sonra iyi dedi. 23. Haftada daha iyi oluomuş diye duymuştm. Bırak 4 ü 6 hafta sonra gitmeyi göze almışım. Allah yardımcımız olsun sabır versin.
20. Haftada diye biliorum. Sağlık ocağında yapılacak benim 8 haziranda kan değerleri kontrol için çağırdılar iki hafta sonra da aşı için gelirsin arar hatırlatırım zaten dedi hemşire.Tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksanız? bizim dr temmuzu ilk haftası yapalım dedi.
Ben sağlık ocagina hic gitmedim dr mizin çalıştığı hastane de bakılıyor herseyimize arada kan.değerlerime bakılıyor eksik olan var mi diye de aşığı ilk hafta burada yaparız dedi.20. Haftada diye biliorum. Sağlık ocağında yapılacak benim 8 haziranda kan değerleri kontrol için çağırdılar iki hafta sonra da aşı için gelirsin arar hatırlatırım zaten dedi hemşire.
Banada 20.haftanin sonu dedi tetanos için canım. .Tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksanız? bizim dr temmuzu ilk haftası yapalım dedi.
Canım.çoookkkk sevindim sağlıklı hayırlı uğurlu olsunlar cnm ben de seni merak ediyordum iyi olmanıza cokkk sevindim.
Ohh Maşallah size hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar canım Allah yardımcınız olsun ...
Allah razi olsun kizlar cok sağolun hepimiz kucagimiza aldigimiz guzel gunleride görelim inşaallah:)Yaaa içime doğmuştu senin böyle olacağı doğru bildim :) çok sevindim inşallah sıkıntısızca ikisine de kavuşursun canım . Gözün aydın.
Gozun aydin tatlim bende dun gittim.karindan bakildi.alttanda bakildi rahm buyuklugune bebis rahimin ustundemiydi sendede.bebek nezaman yukari cikio acabaKızlar bizim de kontrolümüz vardı. Bebiş baş aşağı duruyordu bozmadı muayene boyunca duruşnuerkek olduğu tescillendi dedi doktor. Ultrason çıktısı iki tane. Birinde ayak tabanı var çapraz yapmıştı iki ayağını birinde de pipisi bugün poz vermeyecek dedi doktor. 4 hafta sonraya da detaylı ultrason randevusu aldık. Doktorum tekrar ikili test sonuçlarını inceledi çok güzel dedi. En son da vajinal olarak rahim ağzı uzunluğuna baktı o da çok güzel sorun yok dedi çıktık.
Gozun aydin tatlim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin.Kizlaaar herkese Günaydın.
Canım bilmiorum ki. Doktor bişi söylemedi o konuda. Göbek deliğimin sağ tarafındaydi ama. Oralardan baktı doktor hep. Bizimki çok miskin uyuordu yine değiştirmedi pozisyonunu. Çok garipti baş aşağı durmasıGozun aydin tatlim bende dun gittim.karindan bakildi.alttanda bakildi rahm buyuklugune bebis rahimin ustundemiydi sendede.bebek nezaman yukari cikio acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?