İşte benim üçünü de vurun dedi. Son dozu bugün vurundum canim. Benimle birlikte üç arkadaşa da aynı verdi. Sinir olmuştum ben önemsemiyor mu herkese aynı ilaç mi veriliyor diye sizinki daha mantıklı
Daha ilk günden ben de sıkıldım cnm ya 12 gün nasıl geçeceksıkıldım yatmaktan ama
Benimde 12 şubatta yapıldı transferim 24 şubat da test günümBenim 13 şubatta yapıldı transferim 5.gün transferiydi,23 şubat test günüm Ama sabırsızlanıyorum senin ben idrarda ve kanda salı gününe kadar test yapmak istiyorum :)
Bende de kasıklarda sancı var arada belde de oluyo bazende altta ağrı oluşuyor, hemşire bunların normal olduğunu söyledii, hamilelikte de adet dönemi gibi oluyomuş belirtiler, güzel bir durummuş yani cnm.Benim karnımda batmalar ve kaşıntı vaar bunlar iyi belirti mi bilmiyorum
Evet bu ilaçlar aynı :) pregnyl farklı o da benim fazla: ( canım öğretmenim ben. Bir hafta gitmedim okula 6.gün gittim ama hiç yormadim kendimi 7.gün çok yormustum kendimi pişman olmuştum. İşin kolay masabasi bi iş ise 7. 8.gün başla ama zor koşuşturmali iş ise 12 gün gitme benceEvet canım insan şüphe duyuyor. Bana pregly haricinde proluton ve hibor ignelerini verdi, agrica estrofem,coraspin,folbiol,progestan:)) ilac içe içe bebekte ilaç kokacak doğunca:))
hiç duymadım tatlım ya ama mantıken olmaz çünkü onlar daha iğne kadarlar bişey olmaz rahat ol kendini nasıl rahat hissediyorsan.Tangledcigim yüzüstü yatmamaliymisim gibi bir düşünce oluştu bende:))
Sence bi zarari var mi
Senin 5.gün mü embriyonDaha ilk günden ben de sıkıldım cnm ya 12 gün nasıl geçecek
saol tatlım inşallah darısı tüm isteyenlere ve sana hayırlı olsun başlamışsın tatlım biz de baş ağrısı olmamıştı zannederim senin ki psikolojik geçer rahat ol stres yapma seni mutlu eden uğraşlar edin :)hamile olan arkadaslar gozunuz aydin tebrikler.rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
bende ignelere basladim.cok stresliyim ve bas agrisi yapiyor.normalmi bu?
Tup bebek tedavisinde yumurtalari gelistirmek icin kullandigimi igneler gibimitatlım bizimkinden farkı sadece senin dondurulmuş embriyolar çözülüyor onlar transfer ediliyor diğerleri birebir aynı rahim kontrolu kan değerlerin sen de iğne olacaksın ilaç alacaksın aynı süreç sadece senin yumurtalar önceden toplanmış korkma
Senin 5.gün mü embriyon
evet canım rahimi hazırlamak için durumuna bağlı sadece ilaçta olabilir iğnede ama transferden sonra mutlaka iğne var göbekten bazı arkadaşlara da kalçadan verilmiş :)Tup bebek tedavisinde yumurtalari gelistirmek icin kullandigimi igneler gibimi
Evet bu ilaçlar aynı :) pregnyl farklı o da benim fazla: ( canım öğretmenim ben. Bir hafta gitmedim okula 6.gün gittim ama hiç yormadim kendimi 7.gün çok yormustum kendimi pişman olmuştum. İşin kolay masabasi bi iş ise 7. 8.gün başla ama zor koşuşturmali iş ise 12 gün gitme bence
Bende hem göbek hem kalça delik deşik olduk valla ama değer :)evet canım rahimi hazırlamak için durumuna bağlı sadece ilaçta olabilir iğnede ama transferden sonra mutlaka iğne var göbekten bazı arkadaşlara da kalçadan verilmiş :)
Gobekten ince igne demi kendimi yapabiliyoruz kalcadan olani sanirim saglik merkezinde buyuk ignelerle yapiliyorBende hem göbek hem kalça delik deşik olduk valla ama değer :)
Evet göbekten yapilan ince ve kısa, kalçadan normal uzunlukta kalın olan :) kendim yapiyorum göbektekini acımıyor hiçGobekten ince igne demi kendimi yapabiliyoruz kalcadan olani sanirim saglik merkezinde buyuk ignelerle yapiliyor
Ultrason muayenesinde neye bakiyorlar canim adetliyken randevu alip ilk muayene ettigindeEvet göbekten yapilan ince ve kısa, kalçadan normal uzunlukta kalın olan :) kendim yapiyorum göbektekini acımıyor hiç
Popom göbeğim morartılar var vede çok acıyorBende hem göbek hem kalça delik deşik olduk valla ama değer :)
Benimki 5. Gün embriyosuydu ondan mı acebaBenimde 5.gun transferi. 11 subat ta yapildi ama test günümüz neden ayni
Aslında hemşire çalışabilirsiniz dedi ama bence dinlenilse daha iyi. Ben pişman oldum mesela. Eğer bu tutmazsa ikinci defa yazın yapıp hep istirahat edecem. Sen de dediğin gibi yap canım uzun süre çalışmaHmm bende anasınıfı öğretmeniyim benim de oturmam imkansız sanırım, ben 1 ay almayi düşünüyorum 10ar yada 5er günlük şeklinde, yoksa zor olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?