2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benim 13 şubatta yapıldı transferim 5.gün transferiydi,23 şubat test günüm Ama sabırsızlanıyorum senin ben idrarda ve kanda salı gününe kadar test yapmak istiyorum :)

Benim karnımda batmalar ve kaşıntı vaar bunlar iyi belirti mi bilmiyorum

Benim 13 şubatta yapıldı transferim 5.gün transferiydi,23 şubat test günüm Ama sabırsızlanıyorum senin ben idrarda ve kanda salı gününe kadar test yapmak istiyorum :)
tatlım karışmak gibi olmasın ama bence söylenen zamanı bekle çünkü yanıltıcı olur buda seni çok üzer dayan 23 ne ne kaldı ki?ama yine de sen bilirsin :)

Canim benim transfer persembeydi test sali.

Oh siz sonuna yaklaştınız bile ben daha yarın saymaya başlıyacağım

inşallah seninkiler de tutunma batmasıdır canım inanıyorum hepinizin güzel haberlerini alacağız :)
Bende inanıyorum guzel sonuçlar alicaz. Özellikle bugun sizin güzel haberinizi alinca cok kaptirdim kendimi. Tabi yinede aklimin bi kosesinde kun fe yekun hep var. Allah ol dediyse zamani geldiyse olacak.

sürekli yatmana gerek yok canım ya kendini aşırı yorma ağırlık kaldırma pozitif ol gerisi gelir.yatağa bağlanma..
Arada oturuyorum napıyım canım ya beklemek zor biliyorum da ne bileyim hem fazla ümitlenmiyim diyorum hem de ümitleniyorum hayırlısı olsun yapacak bişey yok

Arada oturuyorum napıyım canım ya beklemek zor biliyorum da ne bileyim hem fazla ümitlenmiyim diyorum hem de ümitleniyorum hayırlısı olsun yapacak bişey yok
senin de 5.gün embriyosu idi değil mi tatlım.bu arada biz bol bol nete takılmıştık trasfer sonrası ev de iken üç gün sürekli müzik dinle çık kısa dolaş film izle uyu böyle geçmişti ilk üç gün :)

Hepimiz icin ayni isliyo süreç canim. Umit kaygi korku hersey birarada. Olsun güzel şeyler , cok şükür bu aşamaları yasayabiliyoruz bu asamaya bile gelemeyen bu surecleri yasama sansi bile olmayanlar var. Allah o kardeslerimizinde yardimcisi olsun hayirli kapilar acsin.

hamile olan arkadaslar gozunuz aydin tebrikler.rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
bende ignelere basladim.cok stresliyim ve bas agrisi yapiyor.normalmi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…