- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Duygu durumum inişli çıkışlı: ) :) c.tesi hayırlısı ile netleşecek inşallahAysegulsen nasilsin canim
Vay hainnn bana niye 3 tane verdi :) :) ya o iğne var ya canım beta hcg hormonu içeriyormuş niye veriyorlar anlamadim. Test sonucunu şaşırtıcı olabilir bu yüzden benimkiEvet canım verdi 28 sinde vuracam 1 tane verdi sadece, crinone jelimi de söyledim onun yerine progestan verdi insallah digeri gibi kanama yapmaz
Yok canim yapmadim sabirla sali gününü bekliyorum :)Selam kunfeyekün seninle test günümüz aynıydı demi öyle hatırlıyorum,dayanamayıp test yaptın mı
Nasilsin canımBen zaten zombi oldum kafayı yedim hiç uyuyamam inancım kalmadı tek çizgi kabusumuz
A aryastark1 canım 1 kutuda 3 tane var zaten bana 1 kutudaki 1 taneyi tek vuracaksin dedi, neden öyle acaba ya? Benimle başka bir arkadasa da farkli ilaclar verdi kisiye göre değişiyor sanırımVay hainnn bana niye 3 tane verdi :) :) ya o iğne var ya canım beta hcg hormonu içeriyormuş niye veriyorlar anlamadim. Test sonucunu şaşırtıcı olabilir bu yüzden benimki
:)insallah hayirli haberler alirsin canim dualarim sizinleDuygu durumum inişli çıkışlı: ) :) c.tesi hayırlısı ile netleşecek inşallah
Canım transferde ben uyutulmak istemiştim onçin bana da sonda takıldı , transfer sonrası çok canın acıyor tuvalete gittiğinde bunun bir an önceKızlar transfer sonrası idrarınızı yaparken inanılmaz bir sızı oluyor sizde de oldumu acaba bana bir sonda iki Kere spekulum takıldı ondan mı acaba acil cvp verir misiniz
Bol su tüketmelisinCanım transferde ben uyutulmak istemiştim onçin bana da sonda takıldı , transfer sonrası çok canın acıyor tuvalete gittiğinde bunun bir an önce
tatlım bizimkinden farkı sadece senin dondurulmuş embriyolar çözülüyor onlar transfer ediliyor diğerleri birebir aynı rahim kontrolu kan değerlerin sen de iğne olacaksın ilaç alacaksın aynı süreç sadece senin yumurtalar önceden toplanmış korkmaHanimlar bende dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim lutfen bana dondurulmus embriyo transferi olan arkadaslarim nasil bir islemden gecildigini anlatabilir mi mart ayinda adetimle muayene olacagim neler yapmamiz lazim ne gibi ilaclar veriyor bilmiyorum muayenede neler yapiliyor beni bilgilendirebilir misini
inşallah herzaman güzel haberler alırız canımDuygu durumum inişli çıkışlı: ) :) c.tesi hayırlısı ile netleşecek inşallah
Bende yapmadım ama salı gününü zor beklerim gibi geliyo belki cumartesi günü yaptırırım diyorum :) benim 5. Gün transferiydi inşşah ikimizde hamileyiz dir gerçi buradaki herkes hamile olsun sonra yeni hamile grubu kuralımYok canim yapmadim sabirla sali gününü bekliyorum :)
Sen ?
İşte benim üçünü de vurun dedi. Son dozu bugün vurundum canim. Benimle birlikte üç arkadaşa da aynı verdi. Sinir olmuştum ben önemsemiyor mu herkese aynı ilaç mi veriliyor diye sizinki daha mantıklıA aryastark1 canım 1 kutuda 3 tane var zaten bana 1 kutudaki 1 taneyi tek vuracaksin dedi, neden öyle acaba ya? Benimle başka bir arkadasa da farkli ilaclar verdi kisiye göre değişiyor sanırım
Bende yapmadım ama salı gününü zor beklerim gibi geliyo belki cumartesi günü yaptırırım diyorum :) benim 5. Gün transferiydi inşşah ikimizde hamileyiz dir gerçi buradaki herkes hamile olsun sonra yeni hamile grubu kuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?