2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hepinize teşekkür ederim gittik gördük bebisi herşey yolunda oğlusum cok iyi cok şükür gaz sancısı ve kramplar başlamış ben fazla evhamliyim galiba

İyi cnm maşallah fazla hareket etmezsin ben de hareketi minimuma indirdim inş hayırlısı ile zamanın da 40.haftada sağlıkla doğum yaparız.
Kızlar neden fazla hareket etmemek gerekiyor? Benim bel ağrılarım azaldı o yüzden ben de hareket artırdım bol yürüyüp evde de aylardır yapmadığım işleei yapıorum /:

Canım rahim büyüdükçe baskısı hissedilmeye başlanıor. Bende iki hafta kadar yanlarımda batma oldu şimdi geçti sanırım. Yine kendimi hiç hamile gibi hissetmemeye başladım kasık batmalarını ciddiye almak gerekiyor idrar yolları enfeksiyonu da yapabilir geçmiş olsun ve gözün aydın tekrar bi sorun yokmuş :)

Hepinize teşekkür ederim gittik gördük bebisi herşey yolunda oğlusum cok iyi cok şükür gaz sancısı ve kramplar başlamış ben fazla evhamliyim galiba
Çok şükür canım sevindim iyi olmanıza ..Hepimiz çok hassasız seni anlıyorum sıkma canını tekrar gecmiş olsun ..

Kızlar neden fazla hareket etmemek gerekiyor? Benim bel ağrılarım azaldı o yüzden ben de hareket artırdım bol yürüyüp evde de aylardır yapmadığım işleei yapıorum /:
Canım valla ben yatmıyorum evimin işinide kendim yapıyorum üstten detaylıya zaten bayan geliyor neyse dicem oki yattıkca kendini dinliyorsun heryerden bişi çıkıyo :) Ben badanamı bile yaptırdım oh mis gibi oldu kızımızı tertemiz karsılıcaz kısmetse ..

Hadi cookkkk geçmiş olsun tatlım kolay değil o kadar zoe.süreçte geçince hepimiz herşeyden herduydugumuzdan korkuyoruz sağlıkla hepbirlikte tamamlarız inşallah.:))

Canım.Her bünye farklı benimde ilk üç ay uyku dışında rahattı hergun yürüyüşümüze yapıyordum.ama sonra hareket edince kasıgimda ağrı oluşmaya başladı o.nedenle bana fazla hareket ayakta fazla kalma yasak çok.şükür.bel.ağrım.yok ama.dediğim.gibi yürüdüm mu ağrı oluşuyor evde fazla.iste yapmıyorum unutup ağırlık falan kaldırmayın diye zaten ise gidip geliyorum bide evle uğramaya zamanım da yok.

Bende ohss yüzünden çok fazla rahatsızlık olduğu için bi dönem mecburen yattım. İyileştikten sonra da bi dönem eşimin pimpirikli olması yüzünden yattım. Ama ilk tremester bittikten sonra o da rahatladı. Eğildiğimi gördüğünde kavga ediyorduk falan. Eve gelirken çamaşır asıldığını görünce kapıdan girer girmez onları kim yıkayıp astı diyordu. Ben bir de dik süpürge aldım ilk aydan. Her gün evi süpürüyorum. Toparlıorum düzenli çamaşır yıkıorm. Hatta şimdi hepsini yıkayıp da yerleştircem havasız geliyor uzun süre kullanılmayınca. Markete hiç gitmiyordum mesela ayarı kaçırmamak şartıyla alışverişleri de yapıp geliorum. Kaçarsa da bozulmayacakları bagaja koyduruorum akşam eşim gelince yukarı çıkarıor.

Bizim de ramazanda eşim 10 gün tatil yapacak o dönemde yaptırcaz boya badana işlerini. Zaten geçen yaz sonu üst kattan su basmıştı hemen yapılmaz kuruması lazım dediler kış gelince de yapılmadı. Oğlumuz da bahanesi oldu eşim daha erteler uğraşmazdı :d

Bebeğin yukarı çıkmasını konuşurken söylemişsiniz de ondan dedim doktor bana bişi demedi çünkü. Bizim muayenelerde önce anneyi alıolar kilo tansiyon falan ölçüm yapılıor o sırada muayene odasında başka hasta oluor. O çıkınca doktor geliyor sorulacak şeyleri konuşuoruz. Sonra muayene odasına geçince hazırlanıorm eşleri öyle çağırıolar. Ben hızlıca girdim içeri doktor gelince benim çok acil sorularım var eşim gelmeden, tatile gidebilie myiz arabayla uzun yol yapabilir myiiz, eşim iskeleli plajlarfan giremezsin merdivenden inip çıkarken vücut ağırlığını taşıyacaksın dior gibi saçma sapan her şeyi sordum Hepsini yapabilirsin hiçbir şey de olmaz dedi baya da güldü. Geçen ay da ben hala eğilmiorm dedim adam şok oldu hasta değilsin hamilesin normal hayatlna dön artkk dedi ama kapıdan çıktık eşim sen yine de eğilme dinleme doktoru diodu

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi hersey yolundaydi sukur ama aksam biraz once wc sonrasi silince boyle sumuksu kahverengi bordo arasi bi akinti geldi cok az ama doktoruma da ulasamiyorum suan bi sknti var midir cok canim sikkin

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi hersey yolundaydi sukur ama aksam biraz once wc sonrasi silince boyle sumuksu kahverengi bordo arasi bi akinti geldi cok az ama doktoruma da ulasamiyorum suan bi sknti var midir cok canim sikkin
canım ben yaşamadığım için bilmiorum ama hamilelik başında bi doktorun maaklesini okumuştum rengi kırmızı olmayan şey akıntıdır kırmızı değilse kanama değildir bu ayrımın yapılması gerek diordu. ben bişi olduğunu sanmıorm ama tedirginsen bir kadın doğum hastanesinin aciline git derim canım

Günaydın com stres yapma embriyolar büyüdükçe yer açıyorlar rahimde ondan oluyor ben de kanama olmuştu dinlen bol su iç sakin ol korkma iyisiniz inş.

Ulastim canim doktoruma bir daha olursa yada gece kanaman olursa ara beni dedi olmadi sukur bisey olmaz umarim ya ben nazara cok inaniyorum dun artik 12 hafta bitti diye ailelere dedim istediklerinize soyleyebilirsiniz diye aksamina bu oldu tedirginlikten uyuyamadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…