Ben de pit pit bisez atiyo net ama cok degil arada ilk zaman anlamyodum bence hafiften hissedyosun ama farketmysun bende oleydm :))İyiyiz cnm sen nasılsın hareket yapıyorsa da ben hala hissetmiyorum yada diğer ağrılarla karistiriyorum ..:))
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin ..Hayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider. Eki Görüntüle 1842943
Hadi hayırlı sağlıklı olsun cnm senin adına çok sevindim herşey sağlıkla gönlünce olsun...Hayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider. Eki Görüntüle 1842943
Canim hersey guzel olacak insallah haberlerini bekliyoruzHayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider. Eki Görüntüle 1842943
Canımm dediğin gibi her şey yolunda gidecek inşallah hem de hayırlı bir zamanda :) bol şans. Haberdar et bizi gelişmelerden.Hayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider. Eki Görüntüle 1842943
Olabilir canım. Ben de ankaraya gittiğimde h&m den iki pantolon aldım. Birini daha büyük beden aldım ne olur ne olmaz diye. O hala çok büyük diğerini giyiorm. Lcwden ben almadım ama online olarak daha önce çok bakmıştım çoo çeşit var. Bana boy bedeni olmayan standart pantolonlar kısa geldiği için ordan almadım. Taytlarım falan hala oluor. Onun hariicnde hamile giyimi almadım mecbur kalmadıkça da almak istemiorm. Zaten yarısını bitirdim hamileliğin. Bir de kısa olmayan kot şortlarımdan birini terziye verdim. Belini çıkarıp penyeden hamile beli dikti üzerine. Dışarıya şortla çıkarken de onu giyiorm. Ama tabi sen işe giderken nası giyinmen gerekiosa alman gerekebilir ben böyle idare ederim. Son dönemde de bi iki gömlek alırm belki havalara göre. :)Gunaydin kizlaar benim gobegim cikti ya 2 haftadir filan ikiz diye mi erkenden cikti ki anlamadim pantolonlara sigamiyorum sizin alisveris yaptiginiz siteler varsa yazar misiniz yasadigim sehirde lcw ve defacto var hamile giyimi olan sadece orda da birer pntolon var baska bi secenek yok
Canim ben de h&m e gidince bakacagm tatile ayy devrik cumle oldu ben kot giyiyorum genelde ise gelirken ama elbise filan alasim var bilmiorum :)Olabilir canım. Ben de ankaraya gittiğimde h&m den iki pantolon aldım. Birini daha büyük beden aldım ne olur ne olmaz diye. O hala çok büyük diğerini giyiorm. Lcwden ben almadım ama online olarak daha önce çok bakmıştım çoo çeşit var. Bana boy bedeni olmayan standart pantolonlar kısa geldiği için ordan almadım. Taytlarım falan hala oluor. Onun hariicnde hamile giyimi almadım mecbur kalmadıkça da almak istemiorm. Zaten yarısını bitirdim hamileliğin. Bir de kısa olmayan kot şortlarımdan birini terziye verdim. Belini çıkarıp penyeden hamile beli dikti üzerine. Dışarıya şortla çıkarken de onu giyiorm. Ama tabi sen işe giderken nası giyinmen gerekiosa alman gerekebilir ben böyle idare ederim. Son dönemde de bi iki gömlek alırm belki havalara göre. :)
Yaa ilk ne zaman bakildi ki zormus dedigin gibi bende preeklempsiden korkuyorum tansiyon riski cokmus ikiz gebelikte bnm zAten dusuk degilKızlar endokrin randevum var bugün. Artkk çok sıkıldım her ay gidip kan vermekten. Bir de 3 sefer gidip geliorm hastanete. Açlık tokluk şekeri bakıolar. Sabah aç kan veriorm. Eve gelip kahvaltı yapıp iki saat sonra yeniden tokluk kanı verip, öğleden sonra da doktora sonuç göstermete gidiorm. Gebelik şekeri riskim var ve korkuorm her ay
Aynıyız Can'ım bende aynen her ay 3 kere git gel yoruldum kan vermek de sinir ediyor beni cok korkuyorum kan tutuyor bideKızlar endokrin randevum var bugün. Artkk çok sıkıldım her ay gidip kan vermekten. Bir de 3 sefer gidip geliorm hastanete. Açlık tokluk şekeri bakıolar. Sabah aç kan veriorm. Eve gelip kahvaltı yapıp iki saat sonra yeniden tokluk kanı verip, öğleden sonra da doktora sonuç göstermete gidiorm. Gebelik şekeri riskim var ve korkuorm her ay
Can'ım trendyol a hamile giyim geliyor oralardan da bakabilirsin cok güzel elbiseler geliyor ben çalışmıyorum dışarı cok çıkmıyorum Bi pant Bi tişörtle geçirmeyi planlıyorum hamileliği :)Canim ben de h&m e gidince bakacagm tatile ayy devrik cumle oldu ben kot giyiyorum genelde ise gelirken ama elbise filan alasim var bilmiorum :)
Tatlım ehamilegiyim.var tutkunun hamile giyim var ebru maternity hamile var çok güzel şeyler var normalde ki bedenin hamileye gore ayarlanmış dar pantolan giyme sıkınca ağrı oluşuyor.hemen bol kıyafetler al bebisler rahat etsin.:))Gunaydin kizlaar benim gobegim cikti ya 2 haftadir filan ikiz diye mi erkenden cikti ki anlamadim pantolonlara sigamiyorum sizin alisveris yaptiginiz siteler varsa yazar misiniz yasadigim sehirde lcw ve defacto var hamile giyimi olan sadece orda da birer pntolon var baska bi secenek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?