Çok sağol Can'ım. Dualarınızda unutmayın beni. Hayırlısı ile şu iki ayı atlatayım.canım hayırlı olsun emin ellerde olduğuun belli. ben ilk seferde de başarılı olduğun için olasılığın daha fazla olduğuna inanıyorum. hakkında hee şeyin hayırlsıı olsun. artık allah kucağına almayı nasip etsin canım. hepimiz için en güzel temennim bu :)
Canım gdişata göre 18-23 hafta arası gidilior detaylı ultrasona. Doktor erken yollamamış aslında ama şu an doğumuna 3 ay kalmış başka bi forumdan birinden duymuştum. Adanada ünlü bi perinatologa gitmişti. 21 haftada gitmiş bu bahsettiğin olay 23 haftaya kadar sürebiliormuş ona da 2 hafta sonra gel ona kadar %95 demişler. Takma kafana bir sorun olduğunu snamıyorum. Hatta bunu duyduğum için doktoruma (bana da 21. Haftada almam gerektiğini söyledi) 23. Haftada gitsem olmaz mı dedim. Sen hiç kilo almadın henüz o dönemde birden kilo alma ihtimalin var ve ne kadar az kiloyla taramaya girersen o kadar net görüntü alınır dedi. Sporcu bir arkadaşımla da konuşruk hatta bunu. O aşırı fit ve yağsız olduğu için gittiği doktor senden inanılamz net görüntü alıoruz yağ ne kadar çok olursa görüntü o kadar bozuluor diomuş.kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bir türlü. tatile gittim geldim işler çok yoğun derken günler geçiyor. geçerken stres yine peşimi bırakmıyor. benim tüp doktorum son muyenemde dedi ki 19. haftada perinantologa gidiceksi dedin hemşire 20. haftada değil mi dedi doktor yok gelişimi iyi görünür dedi neyse ben de yönlendirdiği doktordan ona göre randevu aldım. tatil dönüşü memlekete uğradım annemleri gördüm oradaki doktoruma da uğrdım tabiki bebişi meraktan. o da ayrıntılı baktım ben herşey iyi ama sen ayrıntılı için biraz daha bekle hemen gitme dedi. ama ben perinatologdan randevuyu erteleyemedim. her neyse salı günü gittim ben 18+2 iken. doktor 17 +3 görünüyor dedi.moralim bi bozuldu. herşeyine baktı tüm organlarına falan %95 taramayı yapabildi. bebişim uyuyordu pozisyon da değiştirmedi hiç sonra kalbine baktı uzun uzun girişlerde problem yok dedi çıkışlar dedi sustu. delirdim o anda. noldu diyorum bakıyorum dio. sonra göremedim dedi. çıkışlarda damarlar arası mı kaslar arası mı biyerde zar görmesi gerekiyormuş ama göremedi. bebek küçük olduğu için olabilir dedi , ya da pozisyondan dolayı olabilir dedi. uyndırmaya çalıştık ama uyanmadı. iki hafta sonra gel bi daha bakalım dedi 22 sinde gidicem . oooff erkenden göndermiş doktorum. sinirim bozuldu inşallah herşey yolundadır.
Tatlım hic korkma i.sallan bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın senin 8.hafta da bebeğini kaybetmem bizlerde ayni derece de etkilemişti inş mutluluğuna bizlerde sevineceğiz bu arada cinsiyeti arkadaşların tahmini doğru çıktı erkek sağlıkla hepimiz mutlulukla kucağımıza aliriz inş.İnşallah Can'ım sanırım sen burada yenisin ben buradaki arkadaşlarla aynı Zaman'da hamile kaldım maalesef bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. Bende artık tutunmama değil tutunupda kaybetme korkusu başladı. Kaybetme acısı daha çok tutunmamasından.
Tatlım içini ferah tut bebegin sağlıklı.Allahın izni ile bir haftadan birşey olmaz bizde ayca ile ayni gün transferdik ama biz bir hafta geriyiz breakfast in dediği gibi adet tarihi doldurulma taze embriyo olusu etkiliyor stres yapma tadını çıkar kendini yormadan :))sağlıkla devam edeceğiz inş.kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bir türlü. tatile gittim geldim işler çok yoğun derken günler geçiyor. geçerken stres yine peşimi bırakmıyor. benim tüp doktorum son muyenemde dedi ki 19. haftada perinantologa gidiceksi dedin hemşire 20. haftada değil mi dedi doktor yok gelişimi iyi görünür dedi neyse ben de yönlendirdiği doktordan ona göre randevu aldım. tatil dönüşü memlekete uğradım annemleri gördüm oradaki doktoruma da uğrdım tabiki bebişi meraktan. o da ayrıntılı baktım ben herşey iyi ama sen ayrıntılı için biraz daha bekle hemen gitme dedi. ama ben perinatologdan randevuyu erteleyemedim. her neyse salı günü gittim ben 18+2 iken. doktor 17 +3 görünüyor dedi.moralim bi bozuldu. herşeyine baktı tüm organlarına falan %95 taramayı yapabildi. bebişim uyuyordu pozisyon da değiştirmedi hiç sonra kalbine baktı uzun uzun girişlerde problem yok dedi çıkışlar dedi sustu. delirdim o anda. noldu diyorum bakıyorum dio. sonra göremedim dedi. çıkışlarda damarlar arası mı kaslar arası mı biyerde zar görmesi gerekiyormuş ama göremedi. bebek küçük olduğu için olabilir dedi , ya da pozisyondan dolayı olabilir dedi. uyndırmaya çalıştık ama uyanmadı. iki hafta sonra gel bi daha bakalım dedi 22 sinde gidicem . oooff erkenden göndermiş doktorum. sinirim bozuldu inşallah herşey yolundadır.
Can'ım aynı şeyi yasadım gecen hafta apar topar gece bilmediğim Bi Dr a ultrasona gittim öyle panik oldum korktum ki ama hiç bişey yok bebis buyuyor muhtemelen eli kolu ayağı Bi yerlere denk geliyor ve biz bunu hissediyoruz benim nerdeyse vajinaya yakın Bi yerde sancı gibi oluyordu sipanin ayakları ordaymis ultrasonda gördük cok güldük rahim büyüdüğü icin de kasılma sancı ağrı oluyormus Dr o şekilde açıkladı daha neler neler hissedeceksin az sabırlı ol sakin ol dedi sen yine de icini rahat ettir Can'ım herkes farklı her gebelik farklı sonuçta ama icini ferah tut stres yapıp ne kendini ne bebeğini üzme emiİyi geceler kızlar?nasılsınız?ben pek iyi değilim sanki yadun ikindinden beri kasiklarimda ağrı mı gaz mı ayırdedemedigim bir şey var ve afedersiniz aşağı baskı yapıyor baya.belimde ağrıyla başladı bi de.korkuyorum ya Dr randevumuz da 17 sindeydi daha .yarın gitsem mi bilmiyorum.sizde de oldu mu böyle bi baskı aşağıya doğru merak ettim.bebek büyüdüğü için mi bi sorun mu var acaba
Aynen canım benimde ara ara ağrı larım oluyo korkutuyor sıpalarCan'ım aynı şeyi yasadım gecen hafta apar topar gece bilmediğim Bi Dr a ultrasona gittim öyle panik oldum korktum ki ama hiç bişey yok bebis buyuyor muhtemelen eli kolu ayağı Bi yerlere denk geliyor ve biz bunu hissediyoruz benim nerdeyse vajinaya yakın Bi yerde sancı gibi oluyordu sipanin ayakları ordaymis ultrasonda gördük cok güldük rahim büyüdüğü icin de kasılma sancı ağrı oluyormus Dr o şekilde açıkladı daha neler neler hissedeceksin az sabırlı ol sakin ol dedi sen yine de icini rahat ettir Can'ım herkes farklı her gebelik farklı sonuçta ama icini ferah tut stres yapıp ne kendini ne bebeğini üzme emi
Tatlım nasıl oldun?kanaman tamamen durdu mu?dr ne açıkladı bir daha o az değil mi inşallah.Günaydınlar hayırlı cumalar...
Canım gidebilirsin artık diş hekimine. 2. 3 ay diş tedavisi için en uygun dönem. Hamile olduğunu söyleyince zaten ona göre bir ilaçla uyuşturur. İçine sinmezse yine doktoruna danış. Ben sormuştum çünkü. İlk 3 ayda bile gideceğin zaman bana sor kullanabileceğin ilaçları ve doktkrun kullanacağı uyuşturucuyla ilgili isim verelim demişti ama ben opu öncesi hemen gidip yaptırdım. Geçmiş olsun tekrar :)Kızlar size bişey sorcam dün moralim çok bozuldu yemek yerken dişi m kırıldı sallanıyor tamamen cikmadida. Ne yapcam bilmiyorum
Canim bence yarin bi kan testi yaptir erken gerci ama duramiyorsan eger kan testi yaptir idrar testleri cok guvenilir degil ve gebelik once kana karistigi icin ilk orda cikar . Idrarda daha sonra cikar insallah hamilesindir canimİyi aksamlar bayanlar ben4 haziranda transfer oldum embriyonun ucuncu gunu benim belim cok agriyo hatta kasiklarima kiramplar giriyo ve bide rahim tarafim cok agriyo sanciyo aksamlari oturamiyorum bile ve gobek kismim da sislik gerginlik hissediyorum boyle dokununca bile hissediliyo bana ne oluyo aceba bilen varmi benim gibi olan aceba tuttu mu ki bebis im yada adet mi gorcem bide karbonat testi duydum ve benim ki onceleri kopurmuyo du ama artik kopuruyo eger ki idrar a karbonat atarsan kopururse hamileymissin benim de onceleri olmadi ama iki uc gun ust uste deneyince farkli biseyler oldu acaba cikar mi simdi idrar da idrar testi alsam yada bilmiyorum kafam cok karisik heyecanla bekliyorum bebegimin tutundugu o gunu
İyiyim Can'ım sağol kanama yok kahvrrengi akıntı var normalmiş yatıyorum öyle..Tatlım nasıl oldun?kanaman tamamen durdu mu?dr ne açıkladı bir daha o az değil mi inşallah.
Anladım canım Sağol doktorumu aradım ağrı yoksa uzatabildigimiz kadar uzatalim dedi bende de ağrı yok suanCanım gidebilirsin artık diş hekimine. 2. 3 ay diş tedavisi için en uygun dönem. Hamile olduğunu söyleyince zaten ona göre bir ilaçla uyuşturur. İçine sinmezse yine doktoruna danış. Ben sormuştum çünkü. İlk 3 ayda bile gideceğin zaman bana sor kullanabileceğin ilaçları ve doktkrun kullanacağı uyuşturucuyla ilgili isim verelim demişti ama ben opu öncesi hemen gidip yaptırdım. Geçmiş olsun tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?