Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tatlım hic korkma i.sallan bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın senin 8.hafta da bebeğini kaybetmem bizlerde ayni derece de etkilemişti inş mutluluğuna bizlerde sevineceğiz bu arada cinsiyeti arkadaşların tahmini doğru çıktı erkek sağlıkla hepimiz mutlulukla kucağımıza aliriz inş.
Çok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın?kayıptın?ben de seni merak etmiştim.Nasilsnz kizlarrr nasil gidiyo
Amin hepimiz inşallah canım..Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben daha sağlık ocagina hic gitmedim tatlım eşimle eve yakin bir yere gidip beni daha kayıt yaptiracagiz ...Saglık ocağına gittim sonunda perşembe günü :) Hemen tahlil yaptılar aşı kartı verdiler 21 ilki vurulucak 5 liye bilirsiniz isterseniz dedi ama 3 ünü mutlaka vurdurun dedi ebe sizler vurdurdunuzmu aşınızı :) Ağrı sızı kızarma yapıyormu kızlar bn birazcık korkuyorum da .
Iyiyim bende sukur ugrasip duruyorum.giremedim cok skntlar yuzunden.bebisde iyi sukur buyuyo hareketlere basladiİyi canım çok şükür şişiyorum Sen nasılsın nerelerdesin .?
Iyiyim tatlim sukur.giremedim bildigin skntilarla ugrasmaktan.konturole felan gttinmi tatlimÇok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın?kayıptın?ben de seni merak etmiştim.
Cok guzeller gule gule saglikla giyisin insallah canim benim
Ayyy çok cici güle güle sağlıkla kullansın inşallah..
Geçer inşallah cnm sıkıntılar sağlık.sorunu olmasın da ben merak.ettikçe bebeği görmeye gidiyorum korkuyorum ya :)) nerde ise hafta da bir.görüp geliyorum temmuz da ilk asimiz var tetanoz.başka.birşey demedi.dr muz.Iyiyim tatlim sukur.giremedim bildigin skntilarla ugrasmaktan.konturole felan gttinmi tatlim
Saglık ocağına gittim sonunda perşembe günü :) Hemen tahlil yaptılar aşı kartı verdiler 21 ilki vurulucak 5 liye bilirsiniz isterseniz dedi ama 3 ünü mutlaka vurdurun dedi ebe sizler vurdurdunuzmu aşınızı :) Ağrı sızı kızarma yapıyormu kızlar bn birazcık korkuyorum da .
Herkese hayirli sabahlar mutlu saglikli haftalar kizlar.Geçer inşallah cnm sıkıntılar sağlık.sorunu olmasın da ben merak.ettikçe bebeği görmeye gidiyorum korkuyorum ya :)) nerde ise hafta da bir.görüp geliyorum temmuz da ilk asimiz var tetanoz.başka.birşey demedi.dr muz.
Günaydın cnm iyi olmana çok sevindim 20+6 sonu oluyor .Herkese hayirli sabahlar mutlu saglikli haftalar kizlar.
Ne var ne yok nasilsiniz bende durum iyi cok şükür.
Banada saglik ocaginda 20.haftanin sonunda gel tetanos aşısı icin dedi hemşire.
20. Haftanin sonu, 20+6 mi oluyor yoksa 20+0 mi ? :)
20 yi doldurup artidan sonrakiler diğer haftadan gibi düşündüm, baslarda da böyle bişeyler konuşmuştuk kafam karıştı . Sağol canımGünaydın cnm iyi olmana çok sevindim 20+6 sonu oluyor .
Ben yaptırdım aşının ilkini Can'ım ilk gün kolunu kullanma diyor ebe zaten benim pek acımadı o gün ama sonraki günler biraz yanma ve ağrı oluyor sanki arı sokmus gibi ama cok Bisey değil merak etmeSaglık ocağına gittim sonunda perşembe günü :) Hemen tahlil yaptılar aşı kartı verdiler 21 ilki vurulucak 5 liye bilirsiniz isterseniz dedi ama 3 ünü mutlaka vurdurun dedi ebe sizler vurdurdunuzmu aşınızı :) Ağrı sızı kızarma yapıyormu kızlar bn birazcık korkuyorum da .
Can'ım 20. Hafta zaten 19+0 ... 19+6 ya kadar olan hafta 20+0 dan sonrası 21. Hafta oluyor ben oldum aşıyı gecen hafta sonu bası farketmiyor ben 19+3 tüm gittiğimde kan vermeye gittim aslında seker baktırmak icin gelmişken yapalım asıyı dedi ebe oturdum hemen :) Bi daha git gel olmayacak diye sevindim 4 hafta sonraya da ikinci icin çağırdı hatta Bayram'a denk gelirse sonra gelirsin dedi cok farketmiyor anladığım kadarıylaHerkese hayirli sabahlar mutlu saglikli haftalar kizlar.
Ne var ne yok nasilsiniz bende durum iyi cok şükür.
Banada saglik ocaginda 20.haftanin sonunda gel tetanos aşısı icin dedi hemşire.
20. Haftanin sonu, 20+6 mi oluyor yoksa 20+0 mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?