İnsallaah cok istiyorum bebegimi kucama almayi ama erken gibi kan a da ben pazartesi sali versem cikarmi kiCanim bence yarin bi kan testi yaptir erken gerci ama duramiyorsan eger kan testi yaptir idrar testleri cok guvenilir degil ve gebelik once kana karistigi icin ilk orda cikar . Idrarda daha sonra cikar insallah hamilesindir canim
Ya bide korkuyorum hamile olsam bile erken oldugu icin cikmazsa diye bide o var bilmiyorumm napicammCanim bence yarin bi kan testi yaptir erken gerci ama duramiyorsan eger kan testi yaptir idrar testleri cok guvenilir degil ve gebelik once kana karistigi icin ilk orda cikar . Idrarda daha sonra cikar insallah hamilesindir canim
Ptesi ya da sali daha net olur iyi olur canimİnsallaah cok istiyorum bebegimi kucama almayi ama erken gibi kan a da ben pazartesi sali versem cikarmi ki
birkaç gün önce konuştuk. zaten yumurta toplanırken her bir yumurtana iğneyle girip alıyorlar. onun dışında da kullansığımız ilaçlar normalde olmayan şeyler yapıor vücudumuza. ben yumurta toplamadan önceki gün arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye gittim. normalde sığmıoruz ldiye ben de arabayla gidecektim son anda bir arkadaşımız gelmeyince ben araba almadım ve gittiğimiz yerde o kadar şiştim ve ağrı çekmeye başladım ki arabayla gelsem dönemezmişim dedim.Ya bide korkuyorum hamile olsam bile erken oldugu icin cikmazsa diye bide o var bilmiyorumm napicamm
Evet haklisin ama bu gunler hic gecmiyo kafam karisiyo hatta kime ne dedim kimle konustumm :) ben hep cocuklari cok sevdimm kim bilebilirdiki bi gun o sevgiyi iple cekecegimi. Benim cevremdeki cogu kisi evlenmeden once bile cocugum olursa diye birseyler yaptilar sakladilar ama ben nedense hep yok erken dedim ve iyikide yapmamisim cunku bugun uzunc kaynagim olurdu benim annem hala benim bebegim olur diye birsey yapmiyo uzulurum diye ne zormus beklemekk gunler gecmiyo sankibirkaç gün önce konuştuk. zaten yumurta toplanırken her bir yumurtana iğneyle girip alıyorlar. onun dışında da kullansığımız ilaçlar normalde olmayan şeyler yapıor vücudumuza. ben yumurta toplamadan önceki gün arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye gittim. normalde sığmıoruz ldiye ben de arabayla gidecektim son anda bir arkadaşımız gelmeyince ben araba almadım ve gittiğimiz yerde o kadar şiştim ve ağrı çekmeye başladım ki arabayla gelsem dönemezmişim dedim.
tahlil için de ben de aynısını söyleyeceğim. kan testi yaptır ve zaten pzt salı günü hamileysen çıkar. ama çok erken dönemde mesela bugün çıkmayabilir. çünkü kiminin hamileliği 10 ile başlıyor kimininki 100 ile. haliyle 10 ile başlayacaklardansan hamile olsan da test yansıtmayabilir. en doğrusu salı günü yaptırmanı tavsiye ederim. 3. gün embriyosu olduğuniçin sabret biraz.
Tatlım pazartesiyi bekle daha net sonuç alırsın heyecanlı olman.normal.ama.iki vun.daha dayan simdi.düşük.falan.çıkar bide.buna.canım.sikilir şuan tam.tutunma.zamanları.hadi.sağlıklı.güzel.haberlerin olsun inş.İnsallaah cok istiyorum bebegimi kucama almayi ama erken gibi kan a da ben pazartesi sali versem cikarmi ki
İnsallah pazartesi sali yaptircam insallah tutunmustur bebisimTatlım pazartesiyi bekle daha net sonuç alırsın heyecanlı olman.normal.ama.iki vun.daha dayan simdi.düşük.falan.çıkar bide.buna.canım.sikilir şuan tam.tutunma.zamanları.hadi.sağlıklı.güzel.haberlerin olsun inş.
Amin inşallah canım ...Gunaydiiinhepimizin boyle kucagi bebisli olur insallah
Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar..
Canım günün şaşmış bugün cumartesi :)Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar..
Evet tatlım bugün işe gitmeyince kendimi pazar günün de zannettim haha:))Canım günün şaşmış bugün cumartesi :)
Pazar değil cumartesi arkadaşlar :))Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar..
İnşallah cnm ben inaniyorum tutun du bebegin seninle inş..İnsallah pazartesi sali yaptircam insallah tutunmustur bebisim
Evet tatlım bugün işe gitmeyince kendimi pazar günün de zannettim haha:))
İyi canım çok şükür şişiyorum Sen nasılsın nerelerdesin .?Nasilsnz kizlarrr nasil gidiyo
İnsallahhh o kadar cok istiyorum ki anlatamam cif cizgiyi gormek hayalimmmİnşallah cnm ben inaniyorum tutun du bebegin seninle inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?