Nasıl olsun cnm ya gittikçe zorlaşıyor hayırlısı ile sağlıkla tamamlayalım da inş ..bazen panik korku bazen atmalar da mutlu :))hızlı yürüyemeyen fazla ayakta kalamayan mızmız bisey oldum ..:))Günaydın canım nasıl gidiyor :)
Canim nasil gecti senin ayrintiliGünaydın hayırlı sabahlar..
Ya beni de uyarıorlar sürekli biraz yavaş hareket et yataktan yavaş yat kalk diye. 2 gündür elimde olmadan hızlıca yatıp kalkamamaya başladım. Demek ki vakti gelince oluomuş uyarıya gerek yokmuş :) ben de yürüyorum zorlanmıorm ama çok nefes nefese kalıorm nedenseNasıl olsun cnm ya gittikçe zorlaşıyor hayırlısı ile sağlıkla tamamlayalım da inş ..bazen panik korku bazen atmalar da mutlu :))hızlı yürüyemeyen fazla ayakta kalamayan mızmız bisey oldum ..:))
Canım randevun nasıl geçti.sağlıkla ilerleyelim inş.Evet detaylı ultrasonlardan hiç bahsedilmemeiş benim randevum bugün. Her zamanki gibi stresliyim baya. Bu noktaya kadar geldik bu dönemeci de sağlıklı gönül rahatlığıyla atlatırız inşallah. Ben de cumartesiden beri bebeği net olarak hissetmeye başladım. Daha önceden de hafif hafif bişiler vardı ama emin olamıordum. Özellikle de iki gündür hiç durmuyor sürekli hissediorm hareketlerini. Artık tekmeliyor mu dönüyor mu orasını bilemiyorum :)
Sağol canım çok iyi geçti hiçbir sıkıntı yok çok şükür. :) zaten detaylıya gittiğimiz perinatolog hem profesor adana mersinde bir numara bu konularda. Şüphe kalmadı o yüzden aklımızda. Gelecek ay da muayenemi o yapacak özel kliniği var. Öyle de bir güzellik yaptı bize :)Canım randevun nasıl geçti.sağlıkla ilerleyelim inş.
İyi cnm hadi geçmiş olsun çok sevindim sağlıkla devam.edelim inşallah.Sağol canım çok iyi geçti hiçbir sıkıntı yok çok şükür. :) zaten detaylıya gittiğimiz perinatolog hem profesor adana mersinde bir numara bu konularda. Şüphe kalmadı o yüzden aklımızda. Gelecek ay da muayenemi o yapacak özel kliniği var. Öyle de bir güzellik yaptı bize :)
Ohh ne guzel canim cok sevindim darisi basimiza ayrintilidaSağol canım çok iyi geçti hiçbir sıkıntı yok çok şükür. :) zaten detaylıya gittiğimiz perinatolog hem profesor adana mersinde bir numara bu konularda. Şüphe kalmadı o yüzden aklımızda. Gelecek ay da muayenemi o yapacak özel kliniği var. Öyle de bir güzellik yaptı bize :)
İyi geçti canım çok şükür herşeyimiz normal haftasına göre ilerliyoruz Allahın izniyle ..Canim nasil gecti senin ayrintili
Gözün aydın canım ..Sağol canım çok iyi geçti hiçbir sıkıntı yok çok şükür. :) zaten detaylıya gittiğimiz perinatolog hem profesor adana mersinde bir numara bu konularda. Şüphe kalmadı o yüzden aklımızda. Gelecek ay da muayenemi o yapacak özel kliniği var. Öyle de bir güzellik yaptı bize :)
Sağol canım :) darısı güzel haber bekleyenlerin başınaGözün aydın canım ..
Hayırlı kandiller canım. Dua ettim ben de şimdi. Bizim Poyraz. İkinci isim konusunda hala kararsızız. Ben tek olsun diyorum eşim de benim de bi isim koymamı istior ısrarla. İçine sinmior çünkü ben poyrazı pek istemiordum başlarfa.ama başka da isim bulmayınca çevrede herkes poyraz dior şimdiden :) herkes alıştı. Sağlıklı olsun bebeğimiz, bizim de huzurumuz olsun da ismi çok önemli gelmior artık :)Hayirli kandiller arkadaslar.isim dusundunuzmu bebeciklere
Guzel isim tatlim allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahHayırlı kandiller canım. Dua ettim ben de şimdi. Bizim Poyraz. İkinci isim konusunda hala kararsızız. Ben tek olsun diyorum eşim de benim de bi isim koymamı istior ısrarla. İçine sinmior çünkü ben poyrazı pek istemiordum başlarfa.ama başka da isim bulmayınca çevrede herkes poyraz dior şimdiden :) herkes alıştı. Sağlıklı olsun bebeğimiz, bizim de huzurumuz olsun da ismi çok önemli gelmior artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?