2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlım hadi inş merak etme ben kullandım rahimi hazırlamak için rahat ol stres yapma herşey yolun da :)

tesekkur ederim canim

insallah canim benim çok sağol..

sağol canım. bu sefer tutmazsa hazırda dondurulmuş embriyolarımda var içim rahat

Günaydın mutlu sağlıklı kardeşce seker tadında bir bayram geçirmek dileği ile herkesin bayramı kutlu olsun...

sağol canım. bu sefer tutmazsa hazırda dondurulmuş embriyolarımda var içim rahat
Bizim de tek kapta 4 embriyo var. Kardeş için birkaç sene sonra bi sefer deneriz. Olmazsa bir daha yumurta toplamayı göze alamam sanırım. Bende çok fazla komplikasyon oldu fazla yumurta oluşuyor çünkü /:

Kızlar napıosunuz? Tatil falan derken sessizlik çöktü hepimize. Sağolsun nil boş bırakmıor bir tek :)

Bizimki hiç durmuyor yerinde. Artık elini koyduğunda eşim de hissedebiliyor hareketlerini. Gerçekten insanın içi rahatlıyor, korkuları azalıyormuş hareketleri hissetmeye başlayınca. Bugünlerimize şükürler olsun.

Aynen öyle canım dükkan bana emanet :) ufaklıklar iyice hissedilir hale geldiler büyüyorlar çok şükür ..Bizde genişlemeye devam hayırlısıyla tamamlayalım inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…