Tatlım hadi inş merak etme ben kullandım rahimi hazırlamak için rahat ol stres yapma herşey yolun da :)Merhaba kızlar, benim embriyolar donduruldu. 1 ağustoda transferim olacak. Yalnız bir sorum olacak. Doktorum bana estrofen verdi. bu ilacın yan etkileri okuyunca korktum. Bu ilacı aranızda kullanan olmuştu bana bilgi verebilirmisiniz. çok sağolun şimdiden. hepinize iyi bayramlar
tesekkur ederim canimBaşına gelen hiçbir şeyi olumlu ya ds olumsuz bir sonucun göstergesi olarak görme. Ben bebeğimi bi haftadır hissetmeye başlayana kadar hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Ne kasık ağrım oldu ne yerleşme kanamam. Hamile kalmış birileri yaşadı diye sen de hamilesin anlamına gelmiyor veya başkalarının belirtileri sende yok diye hamile değilsin demek olmuyor. İçini rahat tut. Kendini hanileymişsin gibi düşün çünkü zaten hormonlardan vücududn hamile. İçinde bi embriyo var bu açıdan da aslında hamilesin. Ama embriyo tutunacak mı gidecek mi... Biraz huzurla tahlil gününü beklemeye bak :) inşallah olumlu sonuç alırsın. Bir de burda 5 ayı geçti herkesin gebeliği. Daha yeni başlıklarfa şu an seninle aynı süreçte olanlardan daha net bilgi alabilirsin.
insallah canim benim çok sağol..Tatlım hayırlı olsun her bünye ve tepkisi farklıdır stres yapma bebislerin seninle rahat ol onlarla konuş dr dediği tahlil gününü kadar kendini mutlu edecek aktivitelerle oyalan kendini yorma zorla Allahın izni ile hamilesin inş:)
sağol canım. bu sefer tutmazsa hazırda dondurulmuş embriyolarımda var içim rahatCanım ben kullanmadım. Dondurulmuş tedavisinde genelde veriliyor. Bazı durumlarda rahim kalınlığı ince kaldığında fresh embriyo transferinde de kullanıyorlar. Kullandığımız ilaçların hepsinin yan etkileri kötü ama güzel bi amaç için kullanıoruz. İçini rahat tut. Mutlaka faydası zararından daha fazla olacaktır. Az kalmış beslenmene de dikkat et transfere kadar tatlım
sağol canım.Tatlım hadi inş merak etme ben kullandım rahimi hazırlamak için rahat ol stres yapma herşey yolun da :)
Bizim de tek kapta 4 embriyo var. Kardeş için birkaç sene sonra bi sefer deneriz. Olmazsa bir daha yumurta toplamayı göze alamam sanırım. Bende çok fazla komplikasyon oldu fazla yumurta oluşuyor çünkü /:sağol canım. bu sefer tutmazsa hazırda dondurulmuş embriyolarımda var içim rahat
İnşallah canım inşallah..İyi bayramlar kızlarr :) seneye bebişlerimiz 6 aylık olacak inşallah
Günaydınlar cnm mutlulukla sağlıkla..Günaydın hayırlı sabahlar..
Aynen öyle canım dükkan bana emanet :) ufaklıklar iyice hissedilir hale geldiler büyüyorlar çok şükür ..Bizde genişlemeye devam hayırlısıyla tamamlayalım inşallah ..Kızlar napıosunuz? Tatil falan derken sessizlik çöktü hepimize. Sağolsun nil boş bırakmıor bir tek :)
Bizimki hiç durmuyor yerinde. Artık elini koyduğunda eşim de hissedebiliyor hareketlerini. Gerçekten insanın içi rahatlıyor, korkuları azalıyormuş hareketleri hissetmeye başlayınca. Bugünlerimize şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?