2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

geçmiş olsun cnm üzüldüm senin adına karamsar olma nasipte varsa zamanı geldi ise olur bide maşşallah 6.gün embriyosu rahim de bir sorun yoksa tutmaması imkansız Rabbim bilir yine de olur inşallah canım karamsar olma stres yapma olumsuzlukları aklına getirip boşuna üzülme olacak ben ce ...

c
Bu kasıklarda batma bende de oluyor umitsiz olma diyeceğim sana ama şuan dipdeyim yani
ipsoniciğim çok tatlısın ya tam hamişlik psikolojisi yaşıyprsun çok güzel senin 9 ay da çok güzel olacak inşallah :)))) senin koca ne yapıyor benim koca benim yerime naz yapıyor onun yapması gerekenleri de ben yapıyorum :))

Kizlar ne bu umutsuzluk yapmayin bole biliyorum zor cok zor ama bole yaparsaniz nasil tutunsun bebis canlarim skmayin kendinizi tutuncak allahn izniyle bebisleriniz ama yardin edin daha iyi tutunmalari icin tutcak bak allahn izniyle

O çok umutlanmıyor umutsuzda olmuyor denge de tututor herseyi

Ben regl olmadan önce çıkıyorda ondan canım ya işte çok uzaklara gitmek istitorummmmm
Tatlim bana transfer yapildi iki gun sonra benim gogsumde sut kisi var o sadce hastalanacgm zaman agriyo ne sisiyo.sisti ole karnim agriyodu hastalancak gbi ama bak tuttu.oyuzden hic canini skma tatlim

Cipsoniiii kendine gel tatlım ya bu ne hal böyle. Bak inan ben de adet öncesi belirtilerimin hepsini yaşadım ama hepsi tutunma belirtileriymiş. Lütfen silkelen ve kendine gel. Yavrunu üzme ne olur
Kızlar sağolun ama öyle hisediyorum işte umudumu elbette kaybetmem ama sanki olmadı gibi

Tatlim bana transfer yapildi iki gun sonra benim gogsumde sut kisi var o sadce hastalanacgm zaman agriyo ne sisiyo.sisti ole karnim agriyodu hastalancak gbi ama bak tuttu.oyuzden hic canini skma tatlim
İnşallah Rabbimden istiyorum ben ve benim gibi olan bütün kardeşlerimin kucağında bebişleri olsun

Oda bozuyor herseyı ceken benım yanı sana ne oluyor be adam gereksiz ya gercekten odun kendisi
haklısın tatlım bütün ağrıyı acıyı biz çektik eşimde bana ne var bir iğne diyor her kan verişte damarımı bulamıyorlar damar batlatıyorlar kollarım delik deşik mosmor kan verme deyince aklım gidiyor Allah tan kışta kollarım görünmüyor ama ellerimin üstüde delik deşik herşeyi çeken biziz akıl veren onlar ..

Şimdi çocugum olsaydı 7 yaşında olacaktı hadı 6 ,5,4,3,2,1 olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…