geçmiş olsun cnm üzüldüm senin adına karamsar olma nasipte varsa zamanı geldi ise olur bide maşşallah 6.gün embriyosu rahim de bir sorun yoksa tutmaması imkansız Rabbim bilir yine de olur inşallah canım karamsar olma stres yapma olumsuzlukları aklına getirip boşuna üzülme olacak ben ce ...Benimde cumartesi transferim oldu.6. Gün embriyosu.pgt de yapıldı.
Şimdi ne kasıkta batma ne ağrı hissediyorum.sadece uyuşukluk var.ve çok ümitsizim
Bu seferde olmadı heralde.daha önce iki transferim olmuştu.ilkinde ağrı batma hisleri vardı.sonuç pozitif olmuştu.
İkincisinde ise şimdi ki gibiydi.sonuç negatif oldu.
Ben regl olmadan önce çıkıyorda ondan canım ya işte çok uzaklara gitmek istitorummmmmCiksin canim neden canini skyosun tatlim
ipsoniciğim çok tatlısın ya tam hamişlik psikolojisi yaşıyprsun çok güzel senin 9 ay da çok güzel olacak inşallah :)))) senin koca ne yapıyor benim koca benim yerime naz yapıyor onun yapması gerekenleri de ben yapıyorum :))Bu kasıklarda batma bende de oluyor umitsiz olma diyeceğim sana ama şuan dipdeyim yani
O çok umutlanmıyor umutsuzda olmuyor denge de tututor herseyic
ipsoniciğim çok tatlısın ya tam hamişlik psikolojisi yaşıyprsun çok güzel senin 9 ay da çok güzel olacak inşallah :)))) senin koca ne yapıyor benim koca benim yerime naz yapıyor onun yapması gerekenleri de ben yapıyorum :))
Cipsoniiii kendine gel tatlım ya bu ne hal böyle. Bak inan ben de adet öncesi belirtilerimin hepsini yaşadım ama hepsi tutunma belirtileriymiş. Lütfen silkelen ve kendine gel. Yavrunu üzme ne olurNicki değiştitip melonkolik yapavagım
böyle olmak psikolojini çok bozar tatlım kafanı boşalt kendini mutlu edecek işlerle uğraş nasıl mutlu oluyorsan ama olumsuzluktan çık lütfen.Ümitsizlikten stresten sürekli ağlıyorum artık ,Allah yardımcımız olsun
Tatlim bana transfer yapildi iki gun sonra benim gogsumde sut kisi var o sadce hastalanacgm zaman agriyo ne sisiyo.sisti ole karnim agriyodu hastalancak gbi ama bak tuttu.oyuzden hic canini skma tatlimBen regl olmadan önce çıkıyorda ondan canım ya işte çok uzaklara gitmek istitorummmmm
Kızlar sağolun ama öyle hisediyorum işte umudumu elbette kaybetmem ama sanki olmadı gibiCipsoniiii kendine gel tatlım ya bu ne hal böyle. Bak inan ben de adet öncesi belirtilerimin hepsini yaşadım ama hepsi tutunma belirtileriymiş. Lütfen silkelen ve kendine gel. Yavrunu üzme ne olur
buda senin sinirleri bozuyor tatlım zaten gerek kalmayacak senin ki tuttu Allahın izni ile rahat ol...İşin kötü tarafı eşim bi daha tedavi olmak istemiyor
İnşallah Rabbimden istiyorum ben ve benim gibi olan bütün kardeşlerimin kucağında bebişleri olsunTatlim bana transfer yapildi iki gun sonra benim gogsumde sut kisi var o sadce hastalanacgm zaman agriyo ne sisiyo.sisti ole karnim agriyodu hastalancak gbi ama bak tuttu.oyuzden hic canini skma tatlim
Oda bozuyor herseyı ceken benım yanı sana ne oluyor be adam gereksiz ya gercekten odun kendisibuda senin sinirleri bozuyor tatlım zaten gerek kalmayacak senin ki tuttu Allahın izni ile rahat ol...
haklısın tatlım bütün ağrıyı acıyı biz çektik eşimde bana ne var bir iğne diyor her kan verişte damarımı bulamıyorlar damar batlatıyorlar kollarım delik deşik mosmor kan verme deyince aklım gidiyor Allah tan kışta kollarım görünmüyor ama ellerimin üstüde delik deşik herşeyi çeken biziz akıl veren onlar ..Oda bozuyor herseyı ceken benım yanı sana ne oluyor be adam gereksiz ya gercekten odun kendisi
bence de ayca cığım ben de dua ediyorum tüm arkadaşlar için inşallah hepibirlikte mutlu olacağızzz :))Heyy millet kendinize gelin bakalim guzel seyler dusunuyoruz.hepinize dua ediyorum herkezin bebisleri tutundu allahin izniyle
Şimdi sirkelendim pozitif pozitif :) düşünceHeyy millet kendinize gelin bakalim guzel seyler dusunuyoruz.hepinize dua ediyorum herkezin bebisleri tutundu allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?