2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimim 1.günü ikinci denememiz işlh bu sefer hayırlı sonuçları alırız bu sefer ilkine göre daha rahatım ve hiç bir ağrım da yok 1.denemem de ilk günler çok kasık ağrısı çekmiştim hiç ağrı yaşamayan var mı benim gibi ?

Kızlar sağolun ama öyle hisediyorum işte umudumu elbette kaybetmem ama sanki olmadı gibi
Canım benim inan burda en iyi anlayan benim belki çünkü günlerce burda kızlar olmadi sancı var olmadi biliyorum lekelenme oluyor yok bacaklarim ağrıyor diye dert yaniyordum. Allah özellikle tangled ve ayça dan tabii diğer kizlardan da razi olsun güç verdiler olumsuz düşüncelerim olumluya dönüştü ve bak pozitif sonuç. Belki de değerim onun için böyle düşük son anda tutundu bana. Sen de olumlu ol. Eşini de mazur gör. Illaki o da üzülüyordur. Sana belli etmiyordur. Şimdiden başka denemeleri düşünme. Allah' in izniyle hepimizin olacak. Başka sefere gerek kalmayacak

hayırlı olsun canım her beden de farklı tepkiler çıkıyor tatlım rahat ol kimse ile kendini karşılaştırma ikinci denemen stres yapma stres enbüyük düşmanın sakin ol rahat bir şekilde test gününü bekle diyeceğim ama çok heyecan yapacaksın stressiz olmaya çalış enazından..

Sağolasın cnm bu sefer daha stressizim ilkine göre dondurulmuş embriyodan olduğuiçin daha kolay bir sürecti diğerine nazaran ama tabi heyecan olmadan olmuyo işlh bu sefer olumlu olur isteyen herkese nasip etsin rabbim

İnşallah bekleyip göreceğiz ya olmazsa olmasın napıyım tamam aglarım iki gün tlf kapatırım ama yapacak bişey yok

böyle olmak psikolojini çok bozar tatlım kafanı boşalt kendini mutlu edecek işlerle uğraş nasıl mutlu oluyorsan ama olumsuzluktan çık lütfen.
Yaşadığım stresle başedemiyorum artık sanırım ciddi bi desteğe ihtiyacım var.
Aslında Bi bebiş herşeyi çözecekte Bi türlü gelemedi

Şimdi sirkelendim pozitif pozitif :) düşünce
Ama sirkelenin tabi ya amacimiz istegimiz herseyimizi onunu serdigimiz umudumuz allaha yalvarip dua edip cabalamamiz neden bebegimiz olsun diye demi.bukadar seyi parcamiz umudumuz bebisimiz olsun diye degilmi simdi ise guzel sonucu almak icin umutlu olmamiz gerek arkadaslar tutunsun diye moralimizi yuksek tutmak ozaten annesine tutuncak allahin izniyle arkadaslar bebisinize yardim edin bukadar aci cektik cabaladik uyumadik oyuzden lutfen moralinizi yuksek tutun tutunki bebis daha sk tutunsun

Sağolasın cnm bu sefer daha stressizim ilkine göre dondurulmuş embriyodan olduğuiçin daha kolay bir sürecti diğerine nazaran ama tabi heyecan olmadan olmuyo işlh bu sefer olumlu olur isteyen herkese nasip etsin rabbim
amin canım amin inşallah tüm isteyenlere rabbim nasip etsin inşallah..

Ama karnımda agıryo sancı şeklinde ama adet öncesi karnım ağrımaz benim belim çok ağrırdı zaten belim hep ağrıdı bu tedavide iğne aşamasında yumurtalıklar toplandıktan sonra hep bel ve gögüs agrım vardı

Hosgeldin canım, benimde hic ağrım yok şuan gayet rahatım sanki bütün o işlemler başkasına yapılmış gibi :))

Merhaba canım bende dondurulmus için yeni başladım tedaviye 2.olacak benimde inşallah sizin ve tüm isteyenlerin olur bebis leri

İnşallah bekleyip göreceğiz ya olmazsa olmasın napıyım tamam a:))glarım iki gün tlf kapatırım ama yapacak bişey yok
olacağı için telefonu kapatmayacaksın bilakis milleti sen arayıp rahatsız edeceksinnnnnnnn:))))bence özellikle kocana çok işkence yap şunu canım itiyor özellikle gece bunu istiyor ben yapamıyorum benim yerime eşim aşermeye başladı bile bana gece gündüz gel şunu yiyelim gel bunu yiyelim kiloları o alıyor :))

Yapacagım alasını 8 yılın özlemi var sonuçta

Canım demindn beri okuyorum yazılarını umutsuz olma güzel düşün güzel olsun pozitifi çek kendine çok zor evet ama emin ol yoksa bile vakti zamanı vardır belki o an şu andır üzülmeyin lütfen bende okudukça gerçekten çok üzülüyorum rabbim isteyen herkese verir insalllah

Yaşadığım stresle başedemiyorum artık sanırım ciddi bi desteğe ihtiyacım var.
Aslında Bi bebiş herşeyi çözecekte Bi türlü gelemedi
oooo tatlım sen takıntı durumuna gelmişsin aman dikkat takıntı yapma rahat ol öncelikle senin sağlıklı mutlu olman gerekli ki oda sağlıklı mutlu olsun önce sen rahatla bu ne stresss bitanem gez yürü seni ne rahatlatıyor sa ...

yumurta toplandıktan sonra ben de de ağrı çok olmuştu ama normalmiş toplanmayanlar gelişmeye devam ediyormuş bu ağrı bundan ötürüymüş

Kızlar aksi ispatlanmadığı sürece hamileyim :) tamam pozitif olacağım gitti karamsar kız geldi pozitif kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…