Helal sana ya iste bizim anne adaylarimiz canim benim pozitif hep pozitif aglattiniz beni vallaKızlar aksi ispatlanmadığı sürece hamileyim :) tamam pozitif olacağım gitti karamsar kız geldi pozitif kız :)
Kız Allah söyletti bebişler dedin inşallah canım ah nerde hamile kalırsam size yemek ismarlıyacagım güzel bir yerde :)işte bu sen çok güçlüsün senin bebişler daha güçlü tatlımmmmm
ayçacığım maşallah çok güzel sen duygusallaştın ayyyy ben de inşallah sürekli her gördüğüme duygusalllaşırım inşallahhhhh hepimiz inşallaahhhhhHelal sana ya iste bizim anne adaylarimiz canim benim pozitif hep pozitif aglattiniz beni valla
tatlım rahat ol senin bebişler anneleri ile ALLAHIN izni ile daha üstüne kusacaklar delirteceklerrrr rahat olKız Allah söyletti bebişler dedin inşallah canım ah nerde hamile kalırsam size yemek ismarlıyacagım güzel bir yerde :)
Ne ağlıyorsun yahu yapacak bişey yok olmazsa olmaz olursa dehşet olur daHelal sana ya iste bizim anne adaylarimiz canim benim pozitif hep pozitif aglattiniz beni valla
Valla asiri duygusallastim dizide bisey oluyo agliyom herseye agliyom ya:))))canim ama tuhafim sevincliyim ya o sevincimi tam yasayamadimmi bi tuhaf ya anlatamiyorumki cok mutluyum degisik nie bole anlatamadimda :)))degisik hissediyorum iste sokumu atlatamadimkiayçacığım maşallah çok güzel sen duygusallaştın ayyyy ben de inşallah sürekli her gördüğüme duygusalllaşırım inşallahhhhh hepimiz inşallaahhhhh
tatlımmmmm Allahım mutluluğunu daim etsin inşallahhhhValla asiri duygusallastim dizide bisey oluyo agliyom herseye agliyom ya:))))canim ama tuhafim sevincliyim ya o sevincimi tam yasayamadimmi bi tuhaf ya anlatamiyorumki cok mutluyum degisik nie bole anlatamadimda :)))degisik hissediyorum iste sokumu atlatamadimki
sen çok tatlı bir anne olacaksın canım inşallahhhBayanlar ben umutluyum tamam olucak bu sefer olucak Allahın izniyle ben de anne olacağım bana da anneeeee diye bağırcaklar ay kıyamam ben kuzularıma hergün onlar için kalçadan iğne yiyorum sonrasında çok acıyor ama değer her bir tüp bebek parası eğitimlerine giderdi ama ne edek nasip böyleymiş
Amin hepimizin insallah canimtatlımmmmm Allahım mutluluğunu daim etsin inşallahhhh
Hoşgeldin canımHayırlısi olsun insallah tututur senin de bebislerin:)Kizlar bende araniza katıldım canlar 12yillik evliyim 3cu tüp denedik cuma günü transferim oldu inş bebislerim benimledir.yeni hamis arkadaslari tebrik ederim transfer olanlarida hayirli olsun inş dualariniza benide ekleyin canlar
İnş canim ya senin durumun ne suan ne asamadasin[/QUOTE]UOTE="azure47, post: 45268951, member: 647330"]Hoşgeldin canımHayırlısi olsun insallah tututur senin de bebislerin:)
Hoşgeldin canım. Benim de perşembe günü transferim oldu umarım bırdan güzel haberler veririzKizlar bende araniza katıldım canlar 12yillik evliyim 3cu tüp denedik cuma günü transferim oldu inş bebislerim benimledir.yeni hamis arkadaslari tebrik ederim transfer olanlarida hayirli olsun inş dualariniza benide ekleyin canlar
İnşallah canım inşallah hepimizin temennisi aynı hamile kalabilmek Rabbim bizlere de nasip etsinKızlar ben geldm kusura bakym eşim tel yasakladı gizli gizli yazrm bende bugün bna 2 tane transfer edildi kızlar bölünürken zarar görmüş malsf embroyolarm öncelikle 8 den 6 ya düşmüş biride 6 dan 4 e hemşire dondurma imkanmz yok dedi 4 hücreli olan çöpe gdecek dedi bizde mecburen onda koydurudk biride 6 hücreli 2 tane transfer ettiler lütfen bana bol bol dua edn bska donmus kalmadı malsef biz 1 derken 2 koydurmka zornda kaldk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?