2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bayanlar ben umutluyum tamam olucak bu sefer olucak Allahın izniyle ben de anne olacağım bana da anneeeee diye bağırcaklar ay kıyamam ben kuzularıma hergün onlar için kalçadan iğne yiyorum sonrasında çok acıyor ama değer her bir tüp bebek parası eğitimlerine giderdi ama ne edek nasip böyleymiş

ayçacığım maşallah çok güzel sen duygusallaştın ayyyy ben de inşallah sürekli her gördüğüme duygusalllaşırım inşallahhhhh hepimiz inşallaahhhhh
Valla asiri duygusallastim dizide bisey oluyo agliyom herseye agliyom ya:))))canim ama tuhafim sevincliyim ya o sevincimi tam yasayamadimmi bi tuhaf ya anlatamiyorumki cok mutluyum degisik nie bole anlatamadimda :)))degisik hissediyorum iste sokumu atlatamadimki

tatlımmmmm Allahım mutluluğunu daim etsin inşallahhhh

sen çok tatlı bir anne olacaksın canım inşallahhh

Hoşgeldin canımHayırlısi olsun insallah tututur senin de bebislerin:)

UOTE="azure47, post: 45268951, member: 647330"]Hoşgeldin canımHayırlısi olsun insallah tututur senin de bebislerin:)[/QUOTE]
İnş canim ya senin durumun ne suan ne asamadasin

UOTE="azure47, post: 45269147, member: 647330"]İnş canim ya senin durumun ne suan ne asamadasin[/QUOTE]
Benim de persembe günü transferim oldu ilk denemem, beklemedeyim bakalim[/QUOTE]
İnşallah güzel olumlu haberler veririz rabbim hayirlisini versin bu topik hamislerle dolsun inş

Kızlar ben geldm kusura bakym eşim tel yasakladı gizli gizli yazrm bende bugün bna 2 tane transfer edildi kızlar bölünürken zarar görmüş malsf embroyolarm öncelikle 8 den 6 ya düşmüş biride 6 dan 4 e hemşire dondurma imkanmz yok dedi 4 hücreli olan çöpe gdecek dedi bizde mecburen onda koydurudk biride 6 hücreli 2 tane transfer ettiler lütfen bana bol bol dua edn bska donmus kalmadı malsef biz 1 derken 2 koydurmka zornda kaldk

Hoşgeldin canım. Benim de perşembe günü transferim oldu umarım bırdan güzel haberler veririz

İ
İnşallah canım inşallah hepimizin temennisi aynı hamile kalabilmek Rabbim bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…