2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

E="zeynep bal, post: 45279373, member: 687542"]Ay günler sanki gecmyo ya bugün 1.ci.gün ve ben çok.skldm kızlar ya acaba bebişim yada bebisler tuttumu dersniz off kasgmda batma lar başladı
Canim Bende ayni durumdayim 5. Gun gunler gecmiyo hafif kasik agrim var ama adet mi olcam diye de korkuyorum bircok duyguyu bir arada yasiyorum insallah tutunmuslardir bebisler[/QUOTE]
İnşallah tatlm ay herkes peşpeşe sonuç vercek burda rabbim insallah herkes post sonuç alr pozitif alanlar grubu dye topik açarım valla herkes e umut olrz

Evet haklısın bir an unuttum işte dalginligima geldi hemen bıraktm yattım zaten 12 şubat transfer yapilmisti bişey olmaz inşallah :-(
canım az kalmiş test gününe sen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz annesi korkma

Neyse kızlar ben yatıyorum yarın sabah iş var.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere

25 inde progestan testim var aynı gün beta da baktırıuım diyorum 7 gün oluyor deniyim yani 10.gün kesin bide idrar da yapavagım boyle canım sıkışdıkca yapayım dıyorum :)

25 inde progestan testim var aynı gün beta da baktırıuım diyorum 7 gün oluyor deniyim yani 10.gün kesin bide idrar da yapavagım boyle canım sıkışdıkca yapayım dıyorum :)
Insan sabredemiyor ya 10.gün kesin evet bende yaparım:) insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız tatlım

Insan sabredemiyor ya 10.gün kesin evet bende yaparım:) insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız tatlım
Ah ah çok istiyorum hem de çok son zamanlrda işlerim rast gitmiyor bana eşime moral olur Anne olabilmek snaa anne demesi kimbilir ne kadar güzeldir

Günaydın kızlar biz sabah sabah bebişimizle yola düştük iş başı yaptik yani ben hala içimde benimle oldugunu düşünüyorum inş. Test günüde beni yanıltmaz :)

Günaydın arkadaşlar sonuç olanları bekliyoruz bu hafta bir sürü sonuçumuz olucak peşpeşe benimkinde perşembe günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım
Ayy neguzel güzel haberlerimiz katlanarak artar insalllahhhhhh bu gun aysegulsenin ikinci testi var bir arkadaşın ilk testi var inşallah güzel haberler alacagizz

Kanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuar beklemek hic bitmiyor
Hadi hayırlısı olsun.inşallah güzel haberler alicazzz...allahım hepimizzz bu hafta mutlu olucazzz..buna çok inanıyorum.tahlil aslında 1 buçuk saatte çıkıyor öğleden sonra demelerini anlamiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…