- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Canim Bende ayni durumdayim 5. Gun gunler gecmiyo hafif kasik agrim var ama adet mi olcam diye de korkuyorum bircok duyguyu bir arada yasiyorum insallah tutunmuslardir bebisler[/QUOTE]E="zeynep bal, post: 45279373, member: 687542"]Ay günler sanki gecmyo ya bugün 1.ci.gün ve ben çok.skldm kızlar ya acaba bebişim yada bebisler tuttumu dersniz off kasgmda batma lar başladı
canım az kalmiş test gününe sen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz annesi korkmaEvet haklısın bir an unuttum işte dalginligima geldi hemen bıraktm yattım zaten12 şubat transfer yapilmisti bişey olmaz inşallah :-(
canım az kalmiş test gününe sen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz annesi korkma
Maşallah canım hadi bakalım inşallah ben de batma hissi azaldı
Insan sabredemiyor ya 10.gün kesin evet bende yaparım:) insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız tatlım25 inde progestan testim var aynı gün beta da baktırıuım diyorum 7 gün oluyor deniyim yani 10.gün kesin bide idrar da yapavagım boyle canım sıkışdıkca yapayım dıyorum :)
Ah ah çok istiyorum hem de çok son zamanlrda işlerim rast gitmiyor bana eşime moral olur Anne olabilmek snaa anne demesi kimbilir ne kadar güzeldirInsan sabredemiyor ya 10.gün kesin evet bende yaparım:) insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız tatlım
Aaa harika bir fikir bence herkes denemeli :)))Hamile kalırsam arabanın dörtlerini yakıp kornaya basıp son ses müzik aç gideceğim
Bütün güzel anneletimize ve bebislerine günaydınnnn..Herkese günaydın
Günaydın arkadaşlar sonuç olanları bekliyoruz bu hafta bir sürü sonuçumuz olucak peşpeşe benimkinde perşembe günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyımHerkese günaydın
Ayy neguzel güzel haberlerimiz katlanarak artar insalllahhhhhh bu gun aysegulsenin ikinci testi var bir arkadaşın ilk testi var inşallah güzel haberler alacagizzGünaydın arkadaşlar sonuç olanları bekliyoruz bu hafta bir sürü sonuçumuz olucak peşpeşe benimkinde perşembe günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım
Hadi hayırlısı olsun.inşallah güzel haberler alicazzz...allahım hepimizzz bu hafta mutlu olucazzz..buna çok inanıyorum.tahlil aslında 1 buçuk saatte çıkıyor öğleden sonra demelerini anlamiyorummmKanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
Kanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?