Benim 27 şubat canimm.13 yıl sonra inanıyorum bu kez olucakkk..aysosman senin test günün ne zamandı canim
Çok uzun muş be bence hamilesin sıkıntı yok rahat olKanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
Ay canım inşallah kıyamam ,benim bi yakınım 14 yıl sonra oldu Rabbim ol desin inşallahBenim 27 şubat canimm.13 yıl sonra inanıyorum bu kez olucakkk..
Kız siz nasıl dayanıyorsunuz ben çoktan yapmiştım :) hadi hayırlısı olsunGünaydın arkadaşlar benimde yarın test günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar la döneriz.
Benim 27 şubat canimm.13 yıl sonra inanıyorum bu kez olucakkk..
Çok zor ya 11 gün geçti. Nasıl geçti bi de bana sor :)Kız siz nasıl dayanıyorsunuz ben çoktan yapmiştım :) hadi hayırlısı olsun
Ben inanıyorum çoooook güzel bir sonuç alacaksın canımKanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
amin canım dualarımız tüm bekleyen arkadaşlarla..Günaydın arkadaşlar benimde yarın test günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar la döneriz.
Aynen katlyorum sna cnm ben 6.gün baslycm testlere işemyeKız siz nasıl dayanıyorsunuz ben çoktan yapmiştım :) hadi hayırlısı olsun
Ben de yaşıyorum bugun 4 . Gün benim test hünüm 1 mart da brn 10 gün kesin 7 günde bi test istediler bide kanda gebelik testi yaptırayım diyorum hayırlısı olsunÇok zor ya 11 gün geçti. Nasıl geçti bi de bana sor :)
hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız ama neden bu kadar geç yarım saatte çıkması gerek ama sen daha önce git erken çıkar merak etme..Kanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
Ben de başlıyacagım 1 hafta olsunda :)Aynen katlyorum sna cnm ben 6.gün baslycm testlere işemye
Senn ne zmn 1 hfta olcak cnmBen de başlıyacagım 1 hafta olsunda :)
Bilmiyorum bende şaştım kaldım baska bi yere gidiomus ondan dediler ama yine de cok gec yaa öğleye kadar dayanayım ogleden sonra gidip kapısında bekliyecem canım :) :)hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız ama neden bu kadar geç yarım saatte çıkması gerek ama sen daha önce git erken çıkar merak etme..
Bide idrar testi yapsan o değilde ben çok merak ettim muhakkak yaz burayaBilmiyorum bende şaştım kaldım baska bi yere gidiomus ondan dediler ama yine de cok gec yaa öğleye kadar dayanayım ogleden sonra gidip kapısında bekliyecem canım :) :)
Perşembe inşallah 1 hafta olcakSenn ne zmn 1 hfta olcak cnm
Başka yere gidiyor dediler kan verdigim yer çok küçük bu poliklinik zaten ondan galiba bende anlayamadım canım ya bekle bekle şiştim valla :) ogleden sonra gidip 10 dk bi sorucam galiba :)Canım neden o kadar uzun sürüyor sonucunuz.
Idrar testine tobe ettim sinir geldi o tek çizgilerden kanda degeri bi goreyim inş tatlım o zaman 10 tane test yapıp dizcem yanyana :)Bide idrar testi yapsan o değilde ben çok merak ettim muhakkak yaz buraya
yolundadır tatlım korkma Allahın izni ile kullandığın ilçatandır büyük ihtimal :)Kızlar benimde bugün 9. Günüm sabah kahve rengi lekelenmem oldu ama kötüye yormuyorum herşey yolundadır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?