2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Çok zor ya 11 gün geçti. Nasıl geçti bi de bana sor :)
Ben de yaşıyorum bugun 4 . Gün benim test hünüm 1 mart da brn 10 gün kesin 7 günde bi test istediler bide kanda gebelik testi yaptırayım diyorum hayırlısı olsun

Kanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuar beklemek hic bitmiyor
hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız ama neden bu kadar geç yarım saatte çıkması gerek ama sen daha önce git erken çıkar merak etme..

hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız ama neden bu kadar geç yarım saatte çıkması gerek ama sen daha önce git erken çıkar merak etme..
Bilmiyorum bende şaştım kaldım baska bi yere gidiomus ondan dediler ama yine de cok gec yaa öğleye kadar dayanayım ogleden sonra gidip kapısında bekliyecem canım :) :)

Bilmiyorum bende şaştım kaldım baska bi yere gidiomus ondan dediler ama yine de cok gec yaa öğleye kadar dayanayım ogleden sonra gidip kapısında bekliyecem canım :) :)
Bide idrar testi yapsan o değilde ben çok merak ettim muhakkak yaz buraya

Canım neden o kadar uzun sürüyor sonucunuz.
Başka yere gidiyor dediler kan verdigim yer çok küçük bu poliklinik zaten ondan galiba bende anlayamadım canım ya bekle bekle şiştim valla :) ogleden sonra gidip 10 dk bi sorucam galiba :)

Kızlar benimde bugün 9. Günüm sabah kahve rengi lekelenmem oldu ama kötüye yormuyorum herşey yolundadır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…