- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
tatlım tutunmaya çalışıyorlar gibi onlara pozitif enerji gönder olacak Allahın izni ile inşallah..Ay günler sanki gecmyo ya bugün 1.ci.gün ve ben çok.skldm kızlar ya acaba bebişim yada bebisler tuttumu dersniz off kasgmda batma lar başladı
Ay napsm acba tatlm.inşallah öyledir kaçinci günde tutunuyor acbatatlım tutunmaya çalışıyorlar gibi onlara pozitif enerji gönder olacak Allahın izni ile inşallah..
Tatlım rahimin embriyoyu kabul edip tutunma izni vermesine bağlı batma lar nu yüzden agrida adet do emin olduğu için vücudun normal tepkisi tadını cikarAy napsm acba tatlm.inşallah öyledir kaçinci günde tutunuyor acba
İnşallah bebeğim inşallahtatlım seninle ilk mesajlaşmamız bende trasfer heyecanı vardı senin de iğneler yeni başlıyordum umarım senin de diğer arkdaşların da güzel haberlerini duyacağız sen sadece şuan için kötüyü düşünme ..
ÇılgınHamile kalırsam arabanın dörtlerini yakıp kornaya basıp son ses müzik aç gideceğim
Napan bakimÇılgın
Napiimm canım bizimkiler durmuyor yerinde sol tarafim surekli batıyor aniden ara ara :)) kabuktan çıkıyorlar sanırımNapan bakim
Slm canım bende hemsireyim ve yarın 5.günüm bende yarin baslicam ise.sen sonucunu ogrrndinmi yada ne zaman.Ben özel bir hastanede hemşireyim.ben 5.gün başladım işe.evde olunca daha çok kafana takiyorsun ama işe gidince aklın dağılıyor canım daha iyi oluyor bence
teşekkür ederim canım doğru diyosun hem hamile kalırsam daha çok rapora ihtiyacım olabilir haklarımı sonra kullanırım
Slm canım bende hemsireyim ve yarın 5.günüm bende yarin baslicam ise.sen sonucunu ogrrndinmi yada ne zaman.
24 şubat yanii insallahhhhh güzel haberler vericenn bize ..benimde 27 şubatta :)))24 ocakta belli olacak canım
24 şubat yanii insallahhhhh güzel haberler vericenn bize ..benimde 27 şubatta :)))
Maşallah canım hadi bakalım inşallah ben de batma hissi azaldıNapiimm canım bizimkiler durmuyor yerinde sol tarafim surekli batıyor aniden ara ara :)) kabuktan çıkıyorlar sanırım
Olmamıştır inşallahta dikkat etsen bugünlerde canımHadi hayırlısı canım inş. Hepimiz iyi haberler veririz.biraz önce ütü masasıni kaldırdim belim ve karnim ağrım aya başladı.kötü bişey olmusmu dur sence
Olmamıştır inşallahta dikkat etsen bugünlerde canım
Saol tatlm insallahh tutunuyodurTatlım rahimin embriyoyu kabul edip tutunma izni vermesine bağlı batma lar nu yüzden agrida adet do emin olduğu için vücudun normal tepkisi tadını cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?