2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ay günler sanki gecmyo ya bugün 1.ci.gün ve ben çok.skldm kızlar ya acaba bebişim yada bebisler tuttumu dersniz off kasgmda batma lar başladı

E="zeynep bal, post: 45279373, member: 687542"]Ay günler sanki gecmyo ya bugün 1.ci.gün ve ben çok.skldm kızlar ya acaba bebişim yada bebisler tuttumu dersniz off kasgmda batma lar başladı [/QUOTE]
Canim Bende ayni durumdayim 5. Gun gunler gecmiyo hafif kasik agrim var ama adet mi olcam diye de korkuyorum bircok duyguyu bir arada yasiyorum insallah tutunmuslardir bebisler

İnşallah bebeğim inşallah

Nerdesiniz uyudunuz mu yarın işe gidecekler uyudu sanırsam :) canım sıkılıyor yahuuu

Ben özel bir hastanede hemşireyim.ben 5.gün başladım işe.evde olunca daha çok kafana takiyorsun ama işe gidince aklın dağılıyor canım daha iyi oluyor bence
Slm canım bende hemsireyim ve yarın 5.günüm bende yarin baslicam ise.sen sonucunu ogrrndinmi yada ne zaman.

Hadi hayırlısı canım inş. Hepimiz iyi haberler veririz.biraz önce ütü masasıni kaldırdim belim ve karnim ağrım aya başladı.kötü bişey olmusmu dur sence
Olmamıştır inşallahta dikkat etsen bugünlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…