Iyiyim tatlim oglen migde bulantim vardi ama gecti sukur.kalcalarima kolanyali pamuk koyuyorum oda fayda etmiyor artik.amin amin canim insallah allah herkezin yuzunu guldursun insallahayca 28 bugün nasılsın tatlım ben çok şükür iyiyim inşalllah böyle devam eder tüm arkdaşların da artarak mutlulukları katlasın inşallah...
Banami sordun tatlim ?Canım sormuştum bugün sana cevap verdin belki ama bildirim gelmedi sanırım. Doktor senden başka test istedi mi
Evet canım benden 5. Günde istemişti, çok mühim değil merak etme, eğer düşük çıkarsa iğne ve jelin dozajını artıracak sana ama değerlerin iyi çıkacaktır bence. Benim olması gerektiği gibi çıktı.Bayanlar ben 25 in de progestan testi yaptıracağım sizlerden de istedi mi doktor acaba
Tangled arkadaşa sordum ama seninkini de meraK ediyordum tatlım. İki kere yaptınız ya üçüncü istiyor muBanami sordun tatlim ?
Benden istemediler canim cumartesi ulturasonla bakcaklar sen iyisin demiTangled arkadaşa sordum ama seninkini de meraK ediyordum tatlım. İki kere yaptınız ya üçüncü istiyor mu
Ben sali günü alıyorum canim ... amin canim amin inşaallah hepimizinki pozitif olsun..Yarın test sonucunu alan kunfeyekun du sanırsam inşallah pozitif sonuc alır Allahım bizlerde inşallah
Evet bendede basladi heyecan düşündükce banada geliyo o kelebekler :))Heyecandan midemde kelebekler ucuo canimmm bu gece sabah olur mu ki
Benden istenmedi böyle bir test canimBayanlar ben 25 in de progestan testi yaptıracağım sizlerden de istedi mi doktor acaba
Ben de ilk kez bu tedavimde gördüm böyle bir test istendiğiniBenden istenmedi böyle bir test canim
Anladım canım hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah. Bilmiyorum ki canım nasıl olduğumu: ) yani umutsuzluk değil ama bi şeyler var anlamlandiramadigim. Değerim çok düşük ya belki ondan. Öğleden sonra anca yapabilecem testi bakalımBenden istemediler canim cumartesi ulturasonla bakcaklar sen iyisin demi
yok tatlım başka bir test şuan için istemedi sadece kalp atımını görmeye çağıracak bakalım hangi gün gelin derse eşimle gideceğiz inşalllah Allahım hepimize bunu yaşatsın inşalllah..Canım sormuştum bugün sana cevap verdin belki ama bildirim gelmedi sanırım. Doktor senden başka test istedi mi
Bence yukselmistir 400 felan olmustur allahin izniyle gonlunu ferah tut olurmuAnladım canım hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah. Bilmiyorum ki canım nasıl olduğumu: ) yani umutsuzluk değil ama bi şeyler var anlamlandiramadigim. Değerim çok düşük ya belki ondan. Öğleden sonra anca yapabilecem testi bakalım
tatlım üzülme senin de değerin gayet güzel daha düşük olanları okudum tutmuş çok şükür stres yapma artık ikiye katlayacaksın inşalllah yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız biz burada stres yapma stres seni çokkkk etkiliyor unutma..Anladım canım hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah. Bilmiyorum ki canım nasıl olduğumu: ) yani umutsuzluk değil ama bi şeyler var anlamlandiramadigim. Değerim çok düşük ya belki ondan. Öğleden sonra anca yapabilecem testi bakalım
Teyzesinin dualari onunla :)Anladım canım hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah. Bilmiyorum ki canım nasıl olduğumu: ) yani umutsuzluk değil ama bi şeyler var anlamlandiramadigim. Değerim çok düşük ya belki ondan. Öğleden sonra anca yapabilecem testi bakalım
tatlım benden istememişti..Bayanlar ben 25 in de progestan testi yaptıracağım sizlerden de istedi mi doktor acaba
Insalah canim benim allah kucagimiza almayi nasip etsin insallahCanlarim benim ya tangled ve ayça: ) hadi bakalım yarın ne olacak hayırlısı ile birbirimize hep güzel haberler veririz inşallahhh
inşalllah tatlım ya ilk günden beni yalnız bırakmadınız hislerime ortak oldunuz uyardınız saolun bir eşim bide sizler biliyordunuz hiç kimse ile konuşamayınca eşim de çok aşırı yoğun bi tek sizlerle konuştum saolun hakkınızı helal edin ...Canlarim benim ya tangled ve ayça: ) hadi bakalım yarın ne olacak hayırlısı ile birbirimize hep güzel haberler veririz inşallahhh
Helal -i hoş olsun tatlimm beniminşalllah tatlım ya ilk günden beni yalnız bırakmadınız hislerime ortak oldunuz uyardınız saolun bir eşim bide sizler biliyordunuz hiç kimse ile konuşamayınca eşim de çok aşırı yoğun bi tek sizlerle konuştum saolun hakkınızı helal edin ...
tatlım seninle ilk mesajlaşmamız bende trasfer heyecanı vardı senin de iğneler yeni başlıyordum umarım senin de diğer arkdaşların da güzel haberlerini duyacağız sen sadece şuan için kötüyü düşünme ..İnşallah pozitif sonuç alırsınız ben daha iğne aşamasındayım tedavinin Allah inşallah bizlere de tavsiye eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?