2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben inanıyorum çoooook güzel bir sonuç alacaksın canım
Bal damlıyor ağzından tatlım inşallah Rabbim guldursun yuzumuzu allah razı olsun duaların için benimde dualarimdasiniz bu hafta hep güzel haberler verelim inşallah

Tatlim naptin??

Çok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorum
tatlım ben de testten önceki akşam öyle hissetmiştim kesin dedim adet oluyorum ama normalmiş adet dönemimiz olduğu için otomatikman rahim çalıştığı için miş.. stres yapma evet çok gerginsin heyecanlısın ama azdaha sakin ol bence senin ki tuttu Allahın izni ile..

İyiyim canim yarini bekliyorum bende insaallah poItiftir .
Allahim hayallerimize kavuştursun hepimizi
Sen de durum nasil az kaldi bebegini gormeye kalbinin sesini duymaya inşaallah :))
kun feyekuncüğüm az kaldı bitanem Allahın izni ile yarında senin güzel haberini alacağız inşalllahhh dualarımız seninle tüm arkadaşlarla tatlım..

İyiyim canim yarini bekliyorum bende insaallah poItiftir .
Allahim hayallerimize kavuştursun hepimizi
Sen de durum nasil az kaldi bebegini gormeye kalbinin sesini duymaya inşaallah :))
Insallah tatlim insallah guzel haber alcan allahin izniyle erken gitcen demi.iyiyim sukur valla az kaldi c.martesi allahin izniyle duyucam allahim herkeze nasip etsin insallah allah kucagmiza almayi nasip etsin.yarin guzel haberi alicaksin

kun feyekuncüğüm az kaldı bitanem Allahın izni ile yarında senin güzel haberini alacağız inşalllahhh dualarımız seninle tüm arkadaşlarla tatlım..

Insallah tatlim insallah guzel haber alcan allahin izniyle erken gitcen demi.iyiyim sukur valla az kaldi c.martesi allahin izniyle duyucam allahim herkeze nasip etsin insallah allah kucagmiza almayi nasip etsin.yarin guzel haberi alicaksin
Inşaallah canim arkadaslarim cok istiyorum buraya gule oynaya sonucu yazmayi. Sabah en erken saattte gidicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…