Bal damlıyor ağzından tatlım inşallah Rabbim guldursun yuzumuzu allah razı olsun duaların için benimde dualarimdasiniz bu hafta hep güzel haberler verelim inşallahBen inanıyorum çoooook güzel bir sonuç alacaksın canım
Perşembe inşallah 1 hafta olcak
Hadi hayirlisi canim guzel haber alicaksin allahin izniyleBal damlıyor ağzından tatlım inşallah Rabbim guldursun yuzumuzu allah razı olsun duaların için benimde dualarimdasiniz bu hafta hep güzel haberler verelim inşallah
YolundaDr cnm korkma ay kızlar nye idrar yapmıyorsnz ay bi ben miyim işemeye merkliKızlar benimde bugün 9. Günüm sabah kahve rengi lekelenmem oldu ama kötüye yormuyorum herşey yolundadır dimi
Hadi hayirlisi canim guzel haber alicaksin allahin izniyle
Evet bu cok güzel bir fikir :)))Idrar testine tobe ettim sinir geldi o tek çizgilerden kanda degeri bi goreyim inş tatlım o zaman 10 tane test yapıp dizcem yanyana :)
Çok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorumBenmde o gün beşinci gün olyr bende o gün bslrm insallah ıkimzde çift çizgiyi görürüz aynı zamanda
Tatlm oda güzel işte belki tutunuyodr ondandr öyle düşünÇok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorum
Cipsoniiiiiii agzina biber surucem :))Çok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorum
Sen nasilsin canimEvet bu cok güzel bir fikir :)))
Kolye yapalim onlardan yanyana :)))
Tatlim o hastalancakmis gibi agri hala bendede var canim onu sakin kafana takma olurmu gonlunu ferah tutÇok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorum
Tatlim naptin??Anladım canım hayırlısı ile keseyi görürsün inşallah. Bilmiyorum ki canım nasıl olduğumu: ) yani umutsuzluk değil ama bi şeyler var anlamlandiramadigim. Değerim çok düşük ya belki ondan. Öğleden sonra anca yapabilecem testi bakalım
Can'ım yapmak istemiyorum günü geldiği Zaman öğrenmek istiyorum zaten vakit saati geldiyse olmuştur Allah'ın izniyle şimdiden kendimi sitrese sokmak istemiyorumYolundaDr cnm korkma ay kızlar nye idrar yapmıyorsnz ay bi ben miyim işemeye merkli
İyiyim canim yarini bekliyorum bende insaallah poItiftir .Sen nasilsin canim
tatlım ben de testten önceki akşam öyle hissetmiştim kesin dedim adet oluyorum ama normalmiş adet dönemimiz olduğu için otomatikman rahim çalıştığı için miş.. stres yapma evet çok gerginsin heyecanlısın ama azdaha sakin ol bence senin ki tuttu Allahın izni ile..Çok isterim ama benim regl olcak miş gibi hisediyorum
kun feyekuncüğüm az kaldı bitanem Allahın izni ile yarında senin güzel haberini alacağız inşalllahhh dualarımız seninle tüm arkadaşlarla tatlım..İyiyim canim yarini bekliyorum bende insaallah poItiftir .
Allahim hayallerimize kavuştursun hepimizi
Sen de durum nasil az kaldi bebegini gormeye kalbinin sesini duymaya inşaallah :))
Insallah tatlim insallah guzel haber alcan allahin izniyle erken gitcen demi.iyiyim sukur valla az kaldi c.martesi allahin izniyle duyucam allahim herkeze nasip etsin insallah allah kucagmiza almayi nasip etsin.yarin guzel haberi alicaksinİyiyim canim yarini bekliyorum bende insaallah poItiftir .
Allahim hayallerimize kavuştursun hepimizi
Sen de durum nasil az kaldi bebegini gormeye kalbinin sesini duymaya inşaallah :))
kun feyekuncüğüm az kaldı bitanem Allahın izni ile yarında senin güzel haberini alacağız inşalllahhh dualarımız seninle tüm arkadaşlarla tatlım..
Inşaallah canim arkadaslarim cok istiyorum buraya gule oynaya sonucu yazmayi. Sabah en erken saattte gidicem :))Insallah tatlim insallah guzel haber alcan allahin izniyle erken gitcen demi.iyiyim sukur valla az kaldi c.martesi allahin izniyle duyucam allahim herkeze nasip etsin insallah allah kucagmiza almayi nasip etsin.yarin guzel haberi alicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?