2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

_tangled_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
2.133
1.216
83
arkadaşlar bu hafta transferim yapılacak çok heyecanlıyım korkuyorum benimle aynı hisleri yaşayanlarla süreci paylaşmak istiyorum....

arkadaşlar bu hafta transferim yapılacak çok heyecanlıyım korkuyorum benimle aynı hisleri yaşayanlarla süreci paylaşmak istiyorum....
arkadaşlar embriyo tranferi yaptıracak olan arkadaşlar yok mu sadece benmiyim bu hafta transfer yaptıracak olan.....neyse ben transfer süreci yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım inş herşey sorunsuz bir şekilde olur ilk tüp tedavimdi bakalım inş hayırlısı ile transfer güzel bir şekilde sorunsuz bir şekilde sonuçlanır....

İnşallah pozitif sonuç alırsınız ben daha iğne aşamasındayım tedavinin Allah inşallah bizlere de tavsiye eder

Tavsiye ne ye nasip eder diyecektim aklım ben de değil şu sıralar

Merhaba arkadasim
Benimde bugün yumurtalar toplandı.
Yarin arayacaklar cok heyecanliyim
Transfer için persembe dediler ama çarşamba da olabilirmis onuda yarin soyleyecekler herhalde bilmiyorum
Ilk denememiz tecrubesizim .
Senin opu ne zaman oldu

inşallah canım zaman hızlı geçiyor iğne olurken eşime ben kendime iğne yapamam demiştim dr sen daha iyi yaparsın dedi gerçekten de öyle oldu ben dakikası dakikasına uydum randevularıma tam zamanın da gittim yumurta toplama günü çok heyecanlı idim eşim de bana birşey olur diye korkuyordu ama korkulacak hiçbir şey yokmuş hiç hissetmedim toplamadan sonra esrafoma devam ve jel verildi inş transfer de aynı şekilde sorunsuz geçer Allahım isteyen herkese sağlıklı birşekil de nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadasim
Benimde bugün yumurtalar toplandı.
Yarin arayacaklar cok heyecanliyim
Transfer için persembe dediler ama çarşamba da olabilirmis onuda yarin soyleyecekler herhalde bilmiyorum
Ilk denememiz tecrubesizim .
Senin opu ne zaman oldu
canım geçmiş olsun benim toplama çarşamba günü yapıldı pazartesi transfer inş benim de ilk denemem yaşayarak öğreniyoruz ve yaşadıklarımızı burada paylaşırsak yeni başlayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ve paylaşmak güzelll..

canım geçmiş olsun benim toplama çarşamba günü yapıldı pazartesi transfer inş benim de ilk denemem yaşayarak öğreniyoruz ve yaşadıklarımızı burada paylaşırsak yeni başlayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz ve paylaşmak güzelll..
Ayy sadece yarin kalmis :))
Inşaallah bu sayfada guzel haberlerimizide paylasiriz
Toplamadan sonra iletisim halinde miydin doktorla bilgi veriliyomu embriyolarin durumu hakkinda

Ayy sadece yarin kalmis :))
Inşaallah bu sayfada guzel haberlerimizide paylasiriz
Toplamadan sonra iletisim halinde miydin doktorla bilgi veriliyomu embriyolarin durumu hakkinda
evet canım dr la sürekli iletişim halinde idik kaç yumurta toplandığı kaçının sağlam olduğu bilgisini bize o haber verdi sağolsun doktorumuz zeki bey çok iligi ve alakalı bir insan..

allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah bu zor süreçte bütün annelerin AllAH yardımcısı olsun...

inşallah canım bu hafta transfer yaptıracak olan arkadaşların sayısı artıyor benim de pazartesi hadi inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

Back
X