2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ayyy canım benim ya. Yavrularimiza kavusalim da gözyaşlarına razıyız. Benim de var iki tane kalçadan pregnyl diye bir tane bir de proluton diye bi tane. İkisi de üç günde bir. Bir de göbekten var bi tane. Dün ben de ağladım dayanamadim. Allah görüyor canım cektiklerimizi

Kızlar dua edin yarın yumurtalarım toplanacak yumurtalarınız toplanmadan önce sizin de kasıkta ağrınız oldu mu eğilemiyorum bile kasıkta baskı hisediyorum sanki önceki tedavilerim de olmamıştı öyle hatırlıyorum

Dondurulmus embiriyomu konuldu size bana dondurulmus transfer edildi 5 gun embiriyosu.allahin izniyle bi alsak o haberi allahim kimsenin elini bosa cevirmesin cok tuhafim sizlerle sohbet etmek iyi geldi.

Kızlar dua edin yarın yumurtalarım toplanacak yumurtalarınız toplanmadan önce sizin de kasıkta ağrınız oldu mu eğilemiyorum bile kasıkta baskı hisediyorum sanki önceki tedavilerim de olmamıştı öyle hatırlıyorum
Canım iğnelerin etkisindendir. Normal biraz olmasi ama egilemeyecek kadar olmasi normal mi bilmiyorum. Yarın yumurtslarin toplandıktan sonra da ağrı olacak endişe etme tamam mi canım. Hayırlısı olsun senin içinde

Dondurulmus embiriyomu konuldu size bana dondurulmus transfer edildi 5 gun embiriyosu.allahin izniyle bi alsak o haberi allahim kimsenin elini bosa cevirmesin cok tuhafim sizlerle sohbet etmek iyi geldi.
Canım bana soruyorsan aynen dondurulmuş 5.gün embriyosu. Aminn aminn aminn. Rabbim bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu inşallah bu sefer hepimizin tutar

aysegülsenin dediği gibi canım iğnelerin etkisidir ben de olmamıştı yada oldu da hatırlamıyor muyum?inşallah canım yarın hayırlısı ile toplatta güzel sağlıklı embiryoların olsun inş.

kızlar bugün beni ve bebişlerimi Allah korudu önüne bakmayan bir çocuk koşarken bir çarptı Allahım korudu ikimiz de kapaklanıyorduk.ay nasıl korktum keşke evden çıkmasaymışım dedim .

selam Hanımlar;

bugun sordum hastaneye transfer ıcın dondurma çözdurme ucretı 1305,00tl 120tl zam gelmıs :) ılaçlar ne kadar tutuyor aceba ılk tup bebek tedavısı kadar tutuyor mu rahmı hazırlıyorlarmıs onun ıcınde bır takım ılaçlar kullanıyormussun. kaba taslak fıyat cıkartmak ıstıyorum kı butceme gore onumuzdekı ay transfer ıslemıne baslayabılcek mıyım dıye :) maglum masraflı ısler bunlar ınsallah herkes sonucunu guzel alır.

ayy hiçkimse yok mu ben den başka güzellik uykusuna mı yattınız.ya bu arada uykunuz geliyor mu.ben de öyle birşey yok..

selam Hanımlar;

bugun sordum hastaneye transfer ıcın dondurma çözdurme ucretı 1305,00tl 120tl zam gelmıs :) ılaçlar ne kadar tutuyor aceba ılk tup bebek tedavısı kadar tutuyor mu rahmı hazırlıyorlarmıs onun ıcınde bır takım ılaçlar kullanıyormussun. kaba taslak fıyat cıkartmak ıstıyorum kı butceme gore onumuzdekı ay transfer ıslemıne baslayabılcek mıyım dıye :) maglum masraflı ısler bunlar ınsallah herkes sonucunu guzel alır.[/QUO
ilaçlar canım senin raporun var mı?yani devlet karşılıyor mu birazını.biz rapor çıkartmadık ama ilaçları anlaşmalı eczaneden dışarıya göre daha uygun aldık ama yie de çok tuttu hesaplamadım çünkü hala almaya devam ediyoruzcanım inşallah ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkartmaz

selam Hanımlar;

bugun sordum hastaneye transfer ıcın dondurma çözdurme ucretı 1305,00tl 120tl zam gelmıs :) ılaçlar ne kadar tutuyor aceba ılk tup bebek tedavısı kadar tutuyor mu rahmı hazırlıyorlarmıs onun ıcınde bır takım ılaçlar kullanıyormussun. kaba taslak fıyat cıkartmak ıstıyorum kı butceme gore onumuzdekı ay transfer ıslemıne baslayabılcek mıyım dıye :) maglum masraflı ısler bunlar ınsallah herkes sonucunu guzel alır.
Canım çok tutmuyor onlar. Tam olarak hesaplamadik ama estrofem folbiol vitaminler bir de iğneler var onların ttoplami 100 civarında en fazla

ama canım tüp tedavisine göre az tutması gerek çünkü sen de yurmurta besleme yumurtlama olmayacak senin sadece rahim hazırlanacak biraz daha az tutar enazından orgalutran ve çatlatma iğnesi olmayacaksın bunlar zaten çok pahalı menapur da yok sen sadece ilaç kullanacaksın çok tutmaz.

Allah korumuş desene. Karnına carpmadi değil mo canım?
bana çarptı Allahtan karnıma çarpmadı şok oldum birden oldu iyiki sağlam duruyormuşum .ay delirecektim küçük bir şok ve korku yaşadım dedim sana bir hafta yat dediler kalktın.Gerçekten Allah korudu verilmiş sadakamız var mış çanım ya senin nASIL GİDİYOR.

Back
X