2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

evet biz yazın böyle fırsat buldukça gitmediğimiz görmediğimiz yerleri orada ben türbe de dua ettim çıktık arabaya binerken çocuklar gülüşerek söyledi önce anlamadım sordum.sonra eve dönünce senin gibi ay dedim uğraşan arkdaşlara alsa imişim sonra zaman ilerleyince kendime alsa imişim eşim dedi dua ettin ya aynı.
Kesinlikle eşin haklı canım dua etmişsin. Incir falan vesile olmasini istiyoruz sadece , takdir Allah' ın.

canım yarın saat kaçta inşallah senin toplama.nasıl stres var mı?
Canım benim 8.30 işleme alınacağım stres oluyor canım olmıyor dersem yalan olur her ne kadar iki kere bu aşamayı yaşamış olsamda bildiğim durumlar olsada heyecan var :(:(

Canım benim 8.30 işleme alınacağım stres oluyor canım olmıyor dersem yalan olur her ne kadar iki kere bu aşamayı yaşamış olsamda bildiğim durumlar olsada heyecan var :KK43::KK43:
Allah ayrdımcın olsun canım bu son toplama olsun inşallah bir daha gerek kalmasın.güzel ve ağrısız gerçer inşallah.güzel haberler le dönersin inşallah.

Benim karnim sirtim bacaklarım ve özelliklede belim çok agrimaya başladı
Bu normal mi sizdr de oldu mu
benim karnım da ağrı var belim ve bacaklarım da yokta hareket etmek istemiyorum acaba evde yatmaya mı alıştım diyordum ben de başka karnın da ağrı nasıl?

Insallah canim ben evde pazar ve carsamba test yapmayi dusunuyorum sizce yapayimmi bekleyimmi arkadaslar ?
ben ce bekle canım ne zorluklar çektik tam söylenen gün yap şimdi olumsuz birşey çıkar canın sıkılır çünkü 11- 12 günde anca kanda beliriyormuş o nedenle ben bekleyeceğim inş

Adet sancisi gibi canim. Kasigimdan bacagima doğruda var. Acaba yerlesme mi diyorum ??
inşallah canım ben de dün gece de oldu çok ağrıdı evet adet ağrısı gibi arada geliyor gidiyor.bugün de şimdi de arada bide çok yorgun hissediyorum.inşallah güzel sonuçlanır canım ya..

Bende ağrı sızı bişey yok ya. Unutuyorum bazen transfer olduğunu aniden kalkiyorum falan. :KK17: Ben de p.tesi yapayım diyorum bi yandan ni yandan çok erken diyorum

Back
X