Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma canim Bekle zamani. agrinin olmasini yada olmamasini sonuca cok baglamamalyiz herhaldeBende ağrı sızı bişey yok ya. Unutuyorum bazen transfer olduğunu aniden kalkiyorum falan.Ben de p.tesi yapayım diyorum bi yandan ni yandan çok erken diyorum
Haklisin canimi skmayim durup dururken cok zor beklemek canim ya benmi abartiyorum bilmiyorum kiben ce bekle canım ne zorluklar çektik tam söylenen gün yap şimdi olumsuz birşey çıkar canın sıkılır çünkü 11- 12 günde anca kanda beliriyormuş o nedenle ben bekleyeceğim inş
Canım güzel dileklerin için sağol inşallah sizlerde hamilesinizdir benim gögüslerimde agrıyor bugun hep yattım inan hareket ederken kasıklarım da şişkinlik gibi bişey hisediyorum tövbe tövbe ya belim ağrıyor sanki adet olacakmişim gibi gerçeği doktora demiştim belim agrıyor adet olacak mişim gibi normal dedi büyüdüklerini hisediyorsun falan dedi aman aman da yumurtalarım olmadı yani çok çok .bir yakınımdan duydum kızın iki tüp bebek tedavisinde toplamda 85 tane olmuş maşallahAllah ayrdımcın olsun canım bu son toplama olsun inşallah bir daha gerek kalmasın.güzel ve ağrısız gerçer inşallah.güzel haberler le dönersin inşallah.
sen bilirsin cnm da erkenBende ağrı sızı bişey yok ya. Unutuyorum bazen transfer olduğunu aniden kalkiyorum falan.Ben de p.tesi yapayım diyorum bi yandan ni yandan çok erken diyorum
maşallah 85Canım güzel dileklerin için sağol inşallah sizlerde hamilesinizdir benim gögüslerimde agrıyor bugun hep yattım inan hareket ederken kasıklarım da şişkinlik gibi bişey hisediyorum tövbe tövbe ya belim ağrıyor sanki adet olacakmişim gibi gerçeği doktora demiştim belim agrıyor adet olacak mişim gibi normal dedi büyüdüklerini hisediyorsun falan dedi aman aman da yumurtalarım olmadı yani çok çok .bir yakınımdan duydum kızın iki tüp bebek tedavisinde toplamda 85 tane olmuş maşallah
evet hayırlı sonuçta kısmette var sa Rabbim nasip ederse tutar yoksa da ne yapalım ama pozitif düşünelim güzel olsun inşallah hepimizin bekleyen herkesin eryada geç olacak inşallah..Her belirtide acaba kanamamı olcak yoksa hamilemiyim ah ne zor zor beklemek Allahın taktiri Rabbim ol desin inşallah
:) biz tam hesaplamadıkta hastaneye ödedik bide ilaçlar seninkinden fazla ama..Aklım olsaydı kadın doğumcu olup tüp bebek işini yapardım :):)
İlaç ne kullandım canım:) biz tam hesaplamadıkta hastaneye ödedik bide ilaçlar seninkinden fazla ama..
toplamadan önce menapur iğne orgalutran estrofem bide enson çatlatma iğnesi daha öncesin de biosteren ve femara kullandımİlaç ne kullandım canım
Bu tabloya göre benimkiler şu an kabugundan cikiyor inşaallah
bakayım benimkiler ne durum da:)Bu tabloya göre benimkiler şu an kabugundan cikiyor inşaallah
Belkide agri sebebi budur
Iki tane aycacimArkadaslar kactane yumurta transfer ettiler size ?