2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar işlem bitti de manyak agladım niyeyse duygusala bagladım arabaya bineyim orda da ağlıyacağım 8 yumurta çıktı halbu ki bana 10 denmişti daha önce 12 tane oluyor du ona da canım sıkıldı
Geçmiş olsun canım üzülme olgunlasanlar toplanıyor 10 görmüşlerdir ama toplamada 8 olgun saptamışlardır .bunlar sağlıklı embriyo olsun dayanaklı olsun 3
.5 .güne kalsınlar inş olgunlasmayan zaten kalamaz hadi tekrar geçmiş olsun

Kızlar işlem bitti de manyak agladım niyeyse duygusala bagladım arabaya bineyim orda da ağlıyacağım 8 yumurta çıktı halbu ki bana 10 denmişti daha önce 12 tane oluyor du ona da canım sıkıldı
Hadi gecmis olsun canim . Arkadaslarinda dedigi gibi Moralini bozma ne olur iyi düşünmeye zorla kendini olumlu ol umidini sakin kesme . Verecek olan Allahdir ve onun sayiyla işi yoktur :) ol der olur :)
Biz de ol demesi icin dua edicez.

Gecmis olsun canim arkadasin dedigi
Gibi onemli olan kalitesi sayisini kafana takma hadi hayirlisi ins

Cipsoni nasılsın canım hala duygusal damisin rahatla katıl aramıza hayırlısı ile güzel embriyoların olsun sonra da transferin inşallah.
Duygusallıktan çıktım aranızdayım da şarzım yok şimdi beklemedeyim Allah hayırlısını versin ya benim yumurtalık toplandıktan sonra oluyor böyle duygusal durumlar geçende yaşamıştım :):) neyse şimdi haber bekliyecegiz biraz korkum var embriyo gelişmezse diye umarım olmaz ilk tüp bebekte böyle bişey yaşadım transferim iptal olmuştu :(:(

O
Duygusallıktan çıktım aranızdayım da şarzım yok şimdi beklemedeyim Allah hayırlısını versin ya benim yumurtalık toplandıktan sonra oluyor böyle duygusal durumlar geçende yaşamıştım :):) neyse şimdi haber bekliyecegiz biraz korkum var embriyo gelişmezse diye umarım olmaz ilk tüp bebekte böyle bişey yaşadım transferim iptal olmuştu :KK43::KK43:
İyi olmana sevindim cnm hiçbirşey olmaz inş içini ferah tut herşey güzel olacak inş cnm

Memnun oldum.Canım ben de yasemin dun gece pek ağrım.olmadi bi gece önce olunca bugün dun ki ağrılar yok endişelendim açıkçası biraz bakalım canım inş hepiz in pes pese güzel haberleri olur ins
Ben de çok memnun oldum canım. Bende hiçbir ağrı sızı kramp gibi bişey yok yaw. Göğüs ağrısı kasık ağrısı falan da yok. Gerçi benim önceden de adet öncesi hiç ağrım olmazdi. Bilemiyorum ya hiçbir şey hissetmiyorum bu beni endişelendiriyor.

Ben de çok memnun oldum canım. Bende hiçbir ağrı sızı kramp gibi bişey yok yaw. Göğüs ağrısı kasık ağrısı falan da yok. Gerçi benim önceden de adet öncesi hiç ağrım olmazdi. Bilemiyorum ya hiçbir şey hissetmiyorum bu beni endişelendiriyor.
endişelenme bazıların da olmuyormuş zaten canım seninkiler de 5.gün embiryosu idi değil mi?

Şuan olmaz zaten belki adet gününe doğru olabilir ben ikinci gün adet ağrı si gibi hissetmem psikolojik ti galiba insan okuduklarından etkileniyor ister istemez onun için bu sayfanın dışında okumayacağım etkilenmek istemiyorum 18 ne kadar.

Şuan olmaz zaten belki adet gününe doğru olabilir ben ikinci gün adet ağrı si gibi hissetmem psikolojik ti galiba insan okuduklarından etkileniyor ister istemez onun için bu sayfanın dışında okumayacağım etkilenmek istemiyorum 18 ne kadar.
Ben daldan dana konuyorum sıkıntıdan bin tane sayfa okumuşumdur :) Haklısın çok okumamak lazım

Ya arkadaşlar siz transferden sonra nekadar sure hastanede yada transfer merkezinde kaldiniz.

Ya benim.olduğum yerde yatırmıyorlardı günlük rutine dönebilirsiniz dediler bizleri yatırmadılar kafam takıldı canım sıkıldı simdi.Bu.nedenden tutunma olmazsa çok.üzülürüm.:KK43:
3gun istirat et demedilermi 10 dakika felandami yatirmadilar. skma canini tatlim tutar allahin izniyle

Back
X