2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

3gun istirat et demedilermi 10 dakika felandami yatirmadilar. skma canini tatlim tutar allahin izniyle
Hayır canım tüp yaptırdık diye kendinizi eve hapsetmiştim dediler ben kendim üç gün çalışmayın dedim ama zaten kendimi de iyi hissediyordum inşallah benimledirler evet kısmetse benimledirler bugün ben de çok duygusalım.

Hayır canım tüp yaptırdık diye kendinizi eve hapsetmiştim dediler ben kendim üç gün çalışmayın dedim ama zaten kendimi de iyi hissediyordum inşallah benimledirler evet kısmetse benimledirler bugün ben de çok duygusalım.
Bence bi sorun olmaz canim vucudun direncli demekki yatmani onermediler emin ol bi sorun yoktur icini ferah tut canim ah o duygusallik ayni durumdayim hersey guzel olucak insallah

Benide 1 saat yatirdilar ama sen canını hic sıkma tutacağı varsa tutmuştur. Neler duyuyoruz okuyoruz. Transferden hemen sonra iki üç saatlik yola cikanlar ise baslayanlar ve olumlu sonuc alanlar yada cok dikkat edip evden cikmayan ama olumsuz sonuc alanlar. Yani olacagi varsa oluyor tabiki onlem alicaz dikkatde edicez ama elimizde olmayan seylere de cok kafamizi takmayalim.

Bayanlar ne olcak bu durun bizim böyle ya şöYle böyle oldu olmadı kafayı sıyırmassak iyi :(:( sallayın gitsin ya takmayın kafanıza çocuk olunca ne oluyor annelerin babaların kapısını açmıyorlar bile yaşlandı mı neyse biz tabiki hayırlısını istiyelim

Ya benim.olduğum yerde yatırmıyorlardı günlük rutine dönebilirsiniz dediler bizleri yatırmadılar kafam takıldı canım sıkıldı simdi.Bu.nedenden tutunma olmazsa çok.üzülürüm.:KK43:
Yatirsaydilar iyi olurdu tabii ama bunun için sıkma kendini. Ben iki saat merkezde istirahat ettikten sonra iki saat yol gittim canım. Tutacağı varsa taş taşısak da tutar. Tutmayacagi varsa da 12 gün boyunca kafamızı kaldirmasak tutmaz. Sıkma canini her şey Allah' tan

Arkadaşlar olumlu düşünceleriniz için teşekkürler iyi ki buradasınız hislerimi paylaşabiliyorum evet haklısınız dediğim gibi bugün ben de duygusal ama bağladım galiba herşeyin hayırlısı varsa kısmette inşallah.

Bayanlar ne olcak bu durun bizim böyle ya şöYle böyle oldu olmadı kafayı sıyırmassak iyi :KK43::KK43: sallayın gitsin ya takmayın kafanıza çocuk olunca ne oluyor annelerin babaların kapısını açmıyorlar bile yaşlandı mı neyse biz tabiki hayırlısını istiyelim
Kafayi yicez galiba bende yicek gibiyim haklisin aslinda ama dua ederken hep diyorumki saglikli sihatli hayirli bi evlat nasip etsin allahim tabiki bizede hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins.bu stresi anca test yapildiktan sonra ustumuzden atariz dusunmek istemesede aklndan cikaramiyorki

Kafayi yicez galiba bende yicek gibiyim haklisin aslinda ama dua ederken hep diyorumki saglikli sihatli hayirli bi evlat nasip etsin allahim tabiki bizede hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins.bu stresi anca test yapildiktan sonra ustumuzden atariz dusunmek istemesede aklndan cikaramiyorki
Amin inşallah canım herşeyin hayırlısı

Testt
Testten sonrada kalp atisini duymayi bekleme süreci var :)

Kalp atışından sonra ne var Allahım Allahım bitmiyor kaygılarımız

Daha önce de yazdim canlar. İlk iki gün vardı ama üç gündür tık yok bende.hiçbir kıpırdanma yok. Umarım düşündüğüm gibi değildir ama bence ilk iki gün tutunmaya çalıştı olmadi tutunamadi. Çünkü Okadar da iğne vurunuyorum ya hiç ağrı yok

Daha önce de yazdim canlar. İlk iki gün vardı ama üç gündür tık yok bende.hiçbir kıpırdanma yok. Umarım düşündüğüm gibi değildir ama bence ilk iki gün tutunmaya çalıştı olmadi tutunamadi. Çünkü Okadar da iğne vurunuyorum ya hiç ağrı yok
Ama tutanlarin cogunda hic agri felan olmamis arastirdigima gore agrisi olupda tutmayanda cok canim benim

Ama tutanlarin cogunda hic agri felan olmamis arastirdigima gore agrisi olupda tutmayanda cok canim benim
Ben başka başlıklarda çok sordum ve çok okudum canım. Ben kasım ayında başlamıştım tedaviye. Donduruldu işte bu ay transfer edildi. Kısacası kasım ayından beri binlerce yazı okumuşumdur. Dediğin gibi ağrısı olmayıp hamile olanı da var , ağrısı olup adet olan da. Ama inan bana çoğu hamilenin ufak tefek belirtileri olmuş. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bacak ağrısı hatta kanamasi olani bile duydum okudum. Velhasıl belli de olmaz. Allah kucaklarimizi boş birakmasin :anneadayı::KK46:

Back
X