2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tangled aysegulse kizlar nasilsiniz
Sessiz sedasız sizi takip ediyorum canim :) okuyorum sürekli burdayim hep. Benim durum moralimi bozduğu için tadım yok. Leke devam ediyor karın ağrısı gidip geliyor ama bir türlü tam adet kanaması gelmiyor. Bugün gelir merkezi ararım diyordum tam gelmedi. Eşimin dediği gibi gelecekse gelsin gelmeyecekse 9 ay gelmesin diyor :)

Sende karında batmalar oluyor mu test günleriniz aynı senin le
Test günün kaçında canım? Benim ssğ yumurtalığımda oluyor batma, birde belim şiddetli ağrıyor, iki gündür baş dönmesi ysşıyorum, dün bir kere bugün iki kere birde sağ göğsüm sızlıyor

Sessiz sedasız sizi takip ediyorum canim :) okuyorum sürekli burdayim hep. Benim durum moralimi bozduğu için tadım yok. Leke devam ediyor karın ağrısı gidip geliyor ama bir türlü tam adet kanaması gelmiyor. Bugün gelir merkezi ararım diyordum tam gelmedi. Eşimin dediği gibi gelecekse gelsin gelmeyecekse 9 ay gelmesin diyor :)
Canım senin yerleşme lekedi bence, içini rahat tut, gelse gelirdi bence .

Test günün kaçında canım? Benim ssğ yumurtalığımda oluyor batma, birde belim şiddetli ağrıyor, iki gündür baş dönmesi ysşıyorum, dün bir kere bugün iki kere birde sağ göğsüm sızlıyor
23 şubat test günüm,kasıklarımda ilk 2 gün vardı şimdi karnımda batmalar başladı

Cunku tutunma kanaman tatlim benim ins oyle.bu arada bendede adet agrisi var gogsumdeki sut bezesi agriyo hastalancak gibiyim :(

Cunku tutunma kanaman tatlim benim ins oyle.bu arada bendede adet agrisi var gogsumdeki sut bezesi agriyo hastalancak gibiyim :KK43:
Keşke öyle olsaydı canım sanmıyorum tutunma bukadar gecikmez. İnşallah sen de kendi göğüs agrinda yanılıyorsundur canım inşallah

Ben de umudumu kesmeyeyim diye başta öyle düşündüm de canım benim bugün 8.gün. Bebiş bu kadar geç yerlesmiyormuş. Bir de 5.gün embriyosu ya benim. Ilk 5 -6 gunde yerlesirdi
Canım senin durumunda hatta senden daha ileri günde olup da bu şekilde kan helen kişiler var hiç o şekilde düşünme sakın, unutma inanmak başarmanın yarısıdır ❤️❤️❤️❤️

23 şubat test günüm,kasıklarımda ilk 2 gün vardı şimdi karnımda batmalar başladı
Bu ağrılar çok normalmiş canım, ne yazık ki kapalı kutu rahmimiz günü gelmeden öğrenemiyoruz , en güEli olumlu düşğnmek ☺️☺️ mesela ben üçününde tuttuğuna inanıyorum

Back
X