Heyecan arttimi sendede canimEvet ya cok zor bi surec bende esime hergun igneye sen gitsene diyorum keske bana yapsalarda gitsem diyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan arttimi sendede canimEvet ya cok zor bi surec bende esime hergun igneye sen gitsene diyorum keske bana yapsalarda gitsem diyo :)
Sende karında batmalar oluyor mu test günleriniz aynı senin leOoo muhabbet iyiymis yogunmus oku oku bitmedi ne guzel))
Ben kan tahlilini tam gununde yani sali yaptiricam ama belki pazartesi evde test yapabilirim
Sessiz sedasız sizi takip ediyorum canim :) okuyorum sürekli burdayim hep. Benim durum moralimi bozduğu için tadım yok. Leke devam ediyor karın ağrısı gidip geliyor ama bir türlü tam adet kanaması gelmiyor. Bugün gelir merkezi ararım diyordum tam gelmedi. Eşimin dediği gibi gelecekse gelsin gelmeyecekse 9 ay gelmesin diyor :)Tangled aysegulse kizlar nasilsiniz
Test günün kaçında canım? Benim ssğ yumurtalığımda oluyor batma, birde belim şiddetli ağrıyor, iki gündür baş dönmesi ysşıyorum, dün bir kere bugün iki kere birde sağ göğsüm sızlıyorSende karında batmalar oluyor mu test günleriniz aynı senin le
Canım senin yerleşme lekedi bence, içini rahat tut, gelse gelirdi bence .Sessiz sedasız sizi takip ediyorum canim :) okuyorum sürekli burdayim hep. Benim durum moralimi bozduğu için tadım yok. Leke devam ediyor karın ağrısı gidip geliyor ama bir türlü tam adet kanaması gelmiyor. Bugün gelir merkezi ararım diyordum tam gelmedi. Eşimin dediği gibi gelecekse gelsin gelmeyecekse 9 ay gelmesin diyor :)
23 şubat test günüm,kasıklarımda ilk 2 gün vardı şimdi karnımda batmalar başladıTest günün kaçında canım? Benim ssğ yumurtalığımda oluyor batma, birde belim şiddetli ağrıyor, iki gündür baş dönmesi ysşıyorum, dün bir kere bugün iki kere birde sağ göğsüm sızlıyor
Cunku tutunma kanaman tatlim benim ins oyle.bu arada bendede adet agrisi var gogsumdeki sut bezesi agriyo hastalancak gibiyimSessiz sedasız sizi takip ediyorum canim :) okuyorum sürekli burdayim hep. Benim durum moralimi bozduğu için tadım yok. Leke devam ediyor karın ağrısı gidip geliyor ama bir türlü tam adet kanaması gelmiyor. Bugün gelir merkezi ararım diyordum tam gelmedi. Eşimin dediği gibi gelecekse gelsin gelmeyecekse 9 ay gelmesin diyor :)
Ben de umudumu kesmeyeyim diye başta öyle düşündüm de canım benim bugün 8.gün. Bebiş bu kadar geç yerlesmiyormuş. Bir de 5.gün embriyosu ya benim. Ilk 5 -6 gunde yerlesirdiCanım senin yerleşme lekedi bence, içini rahat tut, gelse gelirdi bence .
Keşke öyle olsaydı canım sanmıyorum tutunma bukadar gecikmez. İnşallah sen de kendi göğüs agrinda yanılıyorsundur canım inşallahCunku tutunma kanaman tatlim benim ins oyle.bu arada bendede adet agrisi var gogsumdeki sut bezesi agriyo hastalancak gibiyim![]()
Hakkimizda ne hayirliysa o olsun canim.insallahKeşke öyle olsaydı canım sanmıyorum tutunma bukadar gecikmez. İnşallah sen de kendi göğüs agrinda yanılıyorsundur canım inşallah
Canım senin durumunda hatta senden daha ileri günde olup da bu şekilde kan helen kişiler var hiç o şekilde düşünme sakın, unutma inanmak başarmanın yarısıdırBen de umudumu kesmeyeyim diye başta öyle düşündüm de canım benim bugün 8.gün. Bebiş bu kadar geç yerlesmiyormuş. Bir de 5.gün embriyosu ya benim. Ilk 5 -6 gunde yerlesirdi
Bu ağrılar çok normalmiş canım, ne yazık ki kapalı kutu rahmimiz günü gelmeden öğrenemiyoruz , en güEli olumlu düşğnmek23 şubat test günüm,kasıklarımda ilk 2 gün vardı şimdi karnımda batmalar başladı
Keşke öyle olsaydı canım sanmıyorum tutunma bukadar gecikmez. İnşallah sen de kendi göğüs agrinda yanılıyorsundur canım inşallah
Teşekkürler tatlım iyiyim bir hareket kıpırtı ağrı yok 18 ne az kaldı Ayşegülse sen nasılsın?Tangled aysegulse kizlar nasilsiniz
Seni pozitif görmek güzel cnm dün bizi korkurttun aman relax strese gelmiyor arkadaşlarÇok şükür Rabbimize inancımız umudumuz tam. İnşallah Allah' ın izniyle olacak olacak: )
Yarindan sonra test allahin izniyleTeşekkürler tatlım iyiyim bir hareket kıpırtı ağrı yok 18 ne az kaldı Ayşegülse sen nasılsın?
Tam olarak kanama gelmeyince az da olsa umudu oluyor insanin ya. İnşallah kızlar inşallah yüce Allah' im burdaki herkese nasip eder annelik duygusunu.Teşekkürler tatlım iyiyim bir hareket kıpırtı ağrı yok 18 ne az kaldı Ayşegülse sen nasılsın?