- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
20 şubat canım. Bugün 8.günCanım senin test ne gündü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 şubat canım. Bugün 8.günCanım senin test ne gündü?
hadi inşallah canım hepbirilkte sıra ile güzel haberleri paylaşalım inş.20 şubat canım. Bugün 8.gün
PekI bu testi acaba kişiye gore degerlendirerek mi istiyolar yoksa rutin her tedavide uygukanan bi test miCnm bu testler rahmin kalınlığını gösterir, beneğin tutunup yutunamama olasılığını görürler sonuca göre, eğer düşükse değer iğneleri artırırlar ki düşükle sonuçlanmasın
Aile sagligi merkezinde yapiyorlar mi bu testiPekI bu testi acaba kişiye gore degerlendirerek mi istiyolar yoksa rutin her tedavide uygukanan bi test mi
Hayir canim batma yok bende. Hicbisey yok şu anSende karında batmalar oluyor mu test günleriniz aynı senin le
İnşalahhh canmcanmMaşallah canım inşallah burdan mutlu haberinizi alırız
Günaydın canım, bu testi transfer sonrası 4-5-6. Günlerden birinde dotorun yaptırması lazım zaten ki verdiği iğne ve jelin ayarını yapabilsin , bende herhangi bir sıkıntı yoktu, transferimde başarılı geçti , embriyolarda 1. KLite dediler, tabi benim adet ağdılarım var , kısmet bu işler, yaptırcM bugün testleri bakalım doktor ne söyleycekPekI bu testi acaba kişiye gore degerlendirerek mi istiyolar yoksa rutin her tedavide uygukanan bi test mi
Günaydın canım benim doktorum bu testlerden istemedi hadi sen yaptır bakalım hayırlı güzel sonuçlar cnnGünaydın canım, bu testi transfer sonrası 4-5-6. Günlerden birinde dotorun yaptırması lazım zaten ki verdiği iğne ve jelin ayarını yapabilsin , bende herhangi bir sıkıntı yoktu, transferimde başarılı geçti , embriyolarda 1. KLite dediler, tabi benim adet ağdılarım var , kısmet bu işler, yaptırcM bugün testleri bakalım doktor ne söyleycek
hadı hayırlısı olsun kuzucuklarını al gel :) ılk muayenede neler yapıyor doktor ultrasonla bakım ılaç mı verıyor .Kızlar napıyorsunuz muhtemelen yarın transferim olcak evi halledip ütülerimi yapacağım çamaşır yıkıyorum hoş iki gün sonra yine aynı olcak işler beni bekler
kolay gelsin canımBende temzlge girstm cumartesi transfer var malum![]()
Hadi kolay gelsin de çok yorma kendini :)Bende temzlge girstm cumartesi transfer var malum![]()
Benim minicik doluydu ama ben sksik gibi hissediyodum d.r kendi doldurmustu benimkiniKızlar heyecandan geberiyorumyarın transfer var anam anam ama şu mesanenin dolu olması caımı sıkıyor daha önce yaşadım ama unuttum agrı olmuyordu da çişe sıkışıkken tövbe tövbe oraya işlem yapılması afff Allahım ne olur bu son tedavi olsun
![]()
Ayyy sorma inş hepimizin ki tutarda o anu birdaha yaşamayalım ben çoookkkk kötü sıkışıktım :)Kızlar heyecandan geberiyorumyarın transfer var anam anam ama şu mesanenin dolu olması caımı sıkıyor daha önce yaşadım ama unuttum agrı olmuyordu da çişe sıkışıkken tövbe tövbe oraya işlem yapılması afff Allahım ne olur bu son tedavi olsun
![]()
Canım yarın saat kaçta inş transferKızlar heyecandan geberiyorumyarın transfer var anam anam ama şu mesanenin dolu olması caımı sıkıyor daha önce yaşadım ama unuttum agrı olmuyordu da çişe sıkışıkken tövbe tövbe oraya işlem yapılması afff Allahım ne olur bu son tedavi olsun
![]()
Bugun nasil gecicek bilmiyorum sabah olurmu cok fenayim ben arkadaslar sonuc ne cikcak die k
Güzel olacak inş relax
Saat 13.00 te inşallahCanım yarın saat kaçta inş transfer