- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Yaaa idrar enfeksiyonu gibi bişey miHani böyle sık sık tuvalete gitmek ve yaparken sızlaması çişin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa idrar enfeksiyonu gibi bişey miHani böyle sık sık tuvalete gitmek ve yaparken sızlaması çişin![]()
Baktim arastirdim oyleymis canim d.r bole olunca anlayip uyariyolarmi.bide benim yarin test gunum mesela gebe gozuktum bu kan testi sadece ogunmu yapiliyor yoksa 2 uc gunde bi yapip kontrol ediyolarmi canimSaol cnm işte bebek tutunamyr düşüyrmus öyle dedi doktr sağlıksz gebelik oluyormuş kan degrmden kendm anldm zatn az az ckti 42 50 60 oldu snra 30 düştü öyle işte
Bende iki uc gunde bir pelte pelte cikti. Leke kanama falan olmadı ama yapiyormus canim okumuştum. Birde iki gündür okadar zorlaniyorumki yaparken sanki gitmiyo iceri. Itincede canim acıyo. Acaba diyorum geri gelmeyip iyice birikti ordada ondanmi oluyo[/QUOTE]Kızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası![]()
Yok tabki ama tutunamyo istw bebek budefa tutunamynca düşyo doktr bile.sordu evde iş faln yaptnmi dye yani size yalvarym gerkrse 3 4 ay asla is yapmayn yemk harcnde TemzLikden özellikle çamaşır asmaktn uzak durunPeki bu şekilde olmasinin nedeni var mi canım yani yukarda ben sebep oldum gibi bişey demişsin. Anne dikkat etmeyince mi kimyasal oluyor
Mutlaka 2 ci testi istyo bakyo gzel arts yapms bida istemyo cnm ama.bi aksilik varsa 4 5 defa istyo ben 4 kere yaptm isteBaktim arastirdim oyleymis canim d.r bole olunca anlayip uyariyolarmi.bide benim yarin test gunum mesela gebe gozuktum bu kan testi sadece ogunmu yapiliyor yoksa 2 uc gunde bi yapip kontrol ediyolarmi canim
Anladim canim hayirlisi artik nediyelim.benimde heyecandan kalbim pir pir atiyo gerginimde sabahki sonuc ne cikcak acabaMutlaka 2 ci testi istyo bakyo gzel arts yapms bida istemyo cnm ama.bi aksilik varsa 4 5 defa istyo ben 4 kere yaptm iste
Aycacim Allah yardımcın olsun cok gergin bi bekleyis gerçekten ama inşaallah sonucu cok cok cok güzel olacak :)Anladim canim hayirlisi artik nediyelim.benimde heyecandan kalbim pir pir atiyo gerginimde sabahki sonuc ne cikcak acaba
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız, yarın iki arkadaşın testi var sanırım, güzel haberlerinşzi bekliyoruz ki bizlerede morsl olsun benimde progesteron ve e2 testlerim çok iyi çıktı yanlız tiroitim yüksekmiş biraz keyfim kaçtı, doktor tiroit hapımın dozajını artırdı, 3 hafta sonra tekrar yapacam, inşallah bir an önce düşer değerlerim.
Insallah canim ya insallahAycacim Allah yardımcın olsun cok gergin bi bekleyis gerçekten ama inşaallah sonucu cok cok cok güzel olacak :)
_tangled_ sende ne var ne yok canim nasılsın heyecan ne durumda
Teşekkürler canım inş ayça 28 ile buradan güzel haberler paylaşırızİyi akşamlar kızlar, nasılsınız, yarın iki arkadaşın testi var sanırım, güzel haberlerinşzi bekliyoruz ki bizlerede morsl olsun benimde progesteron ve e2 testlerim çok iyi çıktı yanlız tiroitim yüksekmiş biraz keyfim kaçtı, doktor tiroit hapımın dozajını artırdı, 3 hafta sonra tekrar yapacam, inşallah bir an önce düşer değerlerim.
İnşallah canm sevnc.gözyaşları dokersnAnladim canim hayirlisi artik nediyelim.benimde heyecandan kalbim pir pir atiyo gerginimde sabahki sonuc ne cikcak acaba
Tatlım agrı sizi yoktu malum adet zamanı ben dede akşam ustu ağrı oluştu adet olucam dedim bakalım hayırlısı kıs mette varsa inş güzel haberleri paylasirizAycacim Allah yardımcın olsun cok gergin bi bekleyis gerçekten ama inşaallah sonucu cok cok cok güzel olacak :)
_tangled_ sende ne var ne yok canim nasılsın heyecan ne durumda
[/QUOTE]Bende iki uc gunde bir pelte pelte cikti. Leke kanama falan olmadı ama yapiyormus canim okumuştum. Birde iki gündür okadar zorlaniyorumki yaparken sanki gitmiyo iceri. Itincede canim acıyo. Acaba diyorum geri gelmeyip iyice birikti ordada ondanmi oluyo
Inşaallah canim dualarım sizinle ..Tatlım agrı sizi yoktu malum adet zamanı ben dede akşam ustu ağrı oluştu adet olucam dedim bakalım hayırlısı kıs mette varsa inş güzel haberleri paylasiriz
Ins canim ya saatte gecmek bilmio yaİnşallah canm sevnc.gözyaşları dokersn
Amin canım insallahInşaallah canim dualarım sizinle ..
Güzel haberler alin gelin
Az kaldı ayca28 dayan inşallah güzel olacakIns canim ya saatte gecmek bilmio ya
Yemin ederim 9 dogurdum buralarda :)))))))))sen nasilsin canimAz kaldı ayca28 dayan inşallah güzel olacak
Yemin ederim 9 dogurdum buralarda :)))))))))sen nasil
Sessiz bir bekleyis adet olacakmışım gibi ağrılar başladı