Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testi yaptım acaba bir ihtimal 12 gun değişirmi sonuçBu arada ben bugün test yaptım 9gunum negatif.hayalerim yerle bir yıkıldım.hiç problemim yok 3 iyi embriyo.ikinci denemede fosss çıktı.
Idrarda 9 günde belli olmaz canım,kan testini bekle insallah guzel haberler alacaksınBu arada ben bugün test yaptım 9gunum negatif.hayalerim yerle bir yıkıldım.hiç problemim yok 3 iyi embriyo.ikinci denemede fosss çıktı.
O dun bendede vardi canim.hayirli sonuclar aliriz ins
Gecen yaptığımda çıkmıştı ondan karaları bağladımIdrarda 9 günde belli olmaz canım,kan testini bekle insallah guzel haberler alacaksın
Bence evde yaptigin testi umursama canim kan testini bekle ve bence test gunune kadar bidaha test yapip kendini strese sokma tutmustur insallah bebisciklerin allahin izniyleGecen yaptığımda çıkmıştı ondan karaları bağladım
Transferden sonra test gunu alttan muayne ediyolarmi ??Kızlar kimyasal gebelik yaşayan biri olarak bozuk yumurta ve ya bozuk spermden dolenmiş embriyondan gelişmiş bir embriyo gelişimini devam edemiyor her normal hamile kadının yuzde50sı her ay yaşıyor ama farketmiyor 2'3gun adet gecikerek sonlanıyor çunku.
Sagol cnm inşalahhh haklısınBence evde yaptigin testi umursama canim kan testini bekle ve bence test gunune kadar bidaha test yapip kendini strese sokma tutmustur insallah bebisciklerin allahin izniyle
Yok cnmTransferden sonra test gunu alttan muayne ediyolarmi ??
Belirti olmuyo zaten canim hic endiselenme. Bak benim bugun transfer sonrasi altinci gündü. Bu aksam karnimda hafif agrilar hissettim ara ara. Az oncede hapsirdim kasigima sanci girdi cok korktumİyi geceler kızlar bütün yazdiklarinizi okudum yarın test günü olanlara bol bol dua gönderdim Rabbim inşallah bebislerinize kavustursun bende ctesi transfer oldum ptesi test günüm 5. Gün embriyosu kondu hiç belirtim yok maalesef bu yuzden çok korkuyorum![]()
Ben transfere girdiğinde gün griptim canım ilk 3 gün hep hapsurdum acaba bu yüzden tutunamadı mi diye düşünüyorum hep tutmadı hissi var içimde inşallah bi mucize olur bebisim benledir ilk denememiz korku heyecan herşey bir aradaymis allahım hepimize sabır ve güç versinBelirti olmuyo zaten canim hic endiselenme. Bak benim bugun transfer sonrasi altinci gündü. Bu aksam karnimda hafif agrilar hissettim ara ara. Az oncede hapsirdim kasigima sanci girdi cok korktum
Amin canim hickimse bu yolda ugrasirken hayal kirikligi yasamasin.Ben transfere girdiğinde gün griptim canım ilk 3 gün hep hapsurdum acaba bu yüzden tutunamadı mi diye düşünüyorum hep tutmadı hissi var içimde inşallah bi mucize olur bebisim benledir ilk denememiz korku heyecan herşey bir aradaymis allahım hepimize sabır ve güç versin
Yarin gecede sevincten uyuyama emi : ))Kizlarrr ben uyuyamiyorum![]()
Aminnnnn insallah canim insallah.allah hepimizi sevindirir insallahYarin gecede sevincten uyuyama emi : ))
Normal canim endiselenme hadi hayirlisimrb kizlar ben 14 subatta adet oldum.
16 subatta ilk gonal f + decapeptyl igneleri vuruldum.
bugunde ayni saatte vuruldum bunlari.
doktor hic kontrole cagirmadi cumaya kadar bu normalmi sizce???
birde 24 unde gorusmemiz var.1 martta opu var sanirim.bu cok uzun tarih degilmi sizce???yardimci olun lutfen.