2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar kimyasal gebelik yaşayan biri olarak bozuk yumurta ve ya bozuk spermden dolenmiş embriyondan gelişmiş bir embriyo gelişimini devam edemiyor her normal hamile kadının yuzde50sı her ay yaşıyor ama farketmiyor 2'3gun adet gecikerek sonlanıyor çunku.

Bu arada ben bugün test yaptım 9gunum negatif.hayalerim yerle bir yıkıldım.hiç problemim yok 3 iyi embriyo.ikinci denemede fosss çıktı.

Kızlar kimyasal gebelik yaşayan biri olarak bozuk yumurta ve ya bozuk spermden dolenmiş embriyondan gelişmiş bir embriyo gelişimini devam edemiyor her normal hamile kadının yuzde50sı her ay yaşıyor ama farketmiyor 2'3gun adet gecikerek sonlanıyor çunku.
Transferden sonra test gunu alttan muayne ediyolarmi ??

mrb kizlar ben 14 subatta adet oldum.
16 subatta ilk gonal f + decapeptyl igneleri vuruldum.
bugunde ayni saatte vuruldum bunlari.
doktor hic kontrole cagirmadi cumaya kadar bu normalmi sizce???
birde 24 unde gorusmemiz var.1 martta opu var sanirim.bu cok uzun tarih degilmi sizce???yardimci olun lutfen.

İyi geceler kızlar bütün yazdiklarinizi okudum yarın test günü olanlara bol bol dua gönderdim Rabbim inşallah bebislerinize kavustursun bende ctesi transfer oldum ptesi test günüm 5. Gün embriyosu kondu hiç belirtim yok maalesef bu yuzden çok korkuyorum :(

İyi geceler kızlar bütün yazdiklarinizi okudum yarın test günü olanlara bol bol dua gönderdim Rabbim inşallah bebislerinize kavustursun bende ctesi transfer oldum ptesi test günüm 5. Gün embriyosu kondu hiç belirtim yok maalesef bu yuzden çok korkuyorum :KK43:
Belirti olmuyo zaten canim hic endiselenme. Bak benim bugun transfer sonrasi altinci gündü. Bu aksam karnimda hafif agrilar hissettim ara ara. Az oncede hapsirdim kasigima sanci girdi cok korktum

Belirti olmuyo zaten canim hic endiselenme. Bak benim bugun transfer sonrasi altinci gündü. Bu aksam karnimda hafif agrilar hissettim ara ara. Az oncede hapsirdim kasigima sanci girdi cok korktum
Ben transfere girdiğinde gün griptim canım ilk 3 gün hep hapsurdum acaba bu yüzden tutunamadı mi diye düşünüyorum hep tutmadı hissi var içimde inşallah bi mucize olur bebisim benledir ilk denememiz korku heyecan herşey bir aradaymis allahım hepimize sabır ve güç versin

Ben transfere girdiğinde gün griptim canım ilk 3 gün hep hapsurdum acaba bu yüzden tutunamadı mi diye düşünüyorum hep tutmadı hissi var içimde inşallah bi mucize olur bebisim benledir ilk denememiz korku heyecan herşey bir aradaymis allahım hepimize sabır ve güç versin
Amin canim hickimse bu yolda ugrasirken hayal kirikligi yasamasin.

mrb kizlar ben 14 subatta adet oldum.
16 subatta ilk gonal f + decapeptyl igneleri vuruldum.
bugunde ayni saatte vuruldum bunlari.
doktor hic kontrole cagirmadi cumaya kadar bu normalmi sizce???
birde 24 unde gorusmemiz var.1 martta opu var sanirim.bu cok uzun tarih degilmi sizce???yardimci olun lutfen.
Normal canim endiselenme hadi hayirlisi

Back
X