2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Demi valla ben teste son uc gun kala uyku uyuyamyodum ya :)bende suslu olurum kesin :)bende goruyorum kocaman olunca gobekler zor yuruyolar bacaklar acik degisik geldi hep bana ya.goruyodum hep icim gidiodu kiskandigimdan degil valla bende artik karnimi sevebilcem onunla konusabilcem bende yurumekte zorlancam suslencez gyicez elbiseciklerimizi bebisciklerimize alis veris yapmaya gidicez aglattin beni duygulandim:KK43:
Tatlimmmmm

Kızlar sizin taze embryo mu bilmyrm ama benmde ilk denemede taze 3.gün embryoydu 10 hücre ye bölünmüş ti size umut olsn tutmuştu ama işte aksilik düşük yaptm yarn dondurlms 3 gün embryosu konulcak hadi hayrli haberler alalam hep beraber inşallah
Ayy çok üzüldüm canım, Insallah bu dondurulmuş tutar da kucağına alırsın Insallah

Kızlar yarın tiroit doktorumda randevum var, kafamda bir sürü soru var, aranızda hsşimeto tiroidi olan varmı? Test günümü beklerken bir de bu çıktı şimdi

Batmalar sancilar var ama iste insan cokta kaptirmak istemiyo kendini :)
Iyi seyler doguyo icime guzel sonuc olacak Allah in izniyle ..
Sende var mi bi değişiklik
Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu

Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
Normal canım benim ilk üç gün içimde kelebekler uçuyordu sanki :) kıpırtı batma gibi. Sonra geçti. Test günüm yarin. Bu batmalar falan iyi mi kötü mü bilmiyorum ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım

Back
X