2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ve kararımı verdim ikili test yaptırmayacağım o strese girmek istemiyorum arkadaşlar bi sürrü insanın riskli çikip sonrasında turp gibi sağlıklı evlatları oldu diyelim ki riskli çıktı sıkıntı var aldırcakmıyım süpürgeyle karınca çektiğim de içim sızlarken nasıl eli ayağı herşeyi olan yavruya kıyılabilir benim dünya görüşüme ters nasıl bir cana kıyabiliriz yok yok ben almıyayım Hep dua etmedik mi sağlıklı olsun diye Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sihhatlı evlat nasip eder

hadi hayırlı olsun cnm artık isim düşünmeye başlarsın..:))
Canım bi kesin olsunda isim kolay :) Allahın izniyle bakalım kucağımıza alalım bıdıkları inşallah 20.haftaya kadar temkinli davranacağım cinsiyet konusunda herşeyin hayırlısı arkadaşlar

Ve kararımı verdim ikili test yaptırmayacağım o strese girmek istemiyorum arkadaşlar bi sürrü insanın riskli çikip sonrasında turp gibi sağlıklı evlatları oldu diyelim ki riskli çıktı sıkıntı var aldırcakmıyım süpürgeyle karınca çektiğim de içim sızlarken nasıl eli ayağı herşeyi olan yavruya kıyılabilir benim dünya görüşüme ters nasıl bir cana kıyabiliriz yok yok ben almıyayım Hep dua etmedik mi sağlıklı olsun diye Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sihhatlı evlat nasip eder
Bende böyle düşündüm ve yapirmadim. Birturlu anlayamadim bu testin gerekliliğini.. hakkimizda hayırlısı hepimiz için herşey Güzel olsun inşaallah

image.webp

kızlar merhaba hayırlı kandıller dılerım. ben bugun kendı kendıme canımı sıktım yaa gıttım test aldım nerden aklıma gelmısse transfer gununu sayarsak 8gun oluyor negatıf cıktı ıdrar testınde :( durduk yere canımı sıktım.

kızlar merhaba hayırlı kandıller dılerım. ben bugun kendı kendıme canımı sıktım yaa gıttım test aldım nerden aklıma gelmısse transfer gununu sayarsak 8gun oluyor negatıf cıktı ıdrar testınde :KK43: durduk yere canımı sıktım.
çok normal çıkmaması sıkma canını biraz sabır canım inşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin ..

Kızlar bende bugün ignelerime başladım çok şükür cuma tekrar gidicem inşallah güzel haberler alırım 10 gün içerisinde herşey olup bitecek inşallah sonra bende test için gün sayarim inşallah Rabbim nasip kısmet ederse :KK33:

Back
X