2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bi çay bardağı ılık suya çay kaşığının ucuyla ekle karıştır oğluşuna iki çay kaşığı ver kalanı dik kafaya :) Her yemeğede atabilirsin hadi bakalım şifa olsun ..Bide bnm kullandığım damla SAB buda iyi ..

canım bir gün kaldık biz de cuma oldu doğum. ilk gün çok iyiydim ama eve geldikten sonra ağrım da arttı zorlandım da. eşim istersen bugün de kalalım demişti kabul etmediğime pişman oldum. neyse ki dündn beri daha iyiyim.

doğum yapmayan kaldıysa ve sezaryen olacaklarsa sonrasında hareket etmeye ve yediklerine çok dikkat etsinler. tuvalete çıkabilince rahatladım tüm ağrılar gazdan falan oluyormuş. biraz okudum da çok şey çekenler var bu yüzden... bir süre beslenmenize dikkat edin sıvı ve lifli şeylerle beslenin.

allah kalanları kurtarsın. çok güzel bir duygu seyretmeye doyamıyoruz. :)
Canimm gozun aydin ne guzeldir o simdi :)

Doyulmaz can onlar annesi ömürlü hayırlı evlat olsun canım su ve kahve iç baş ağrısı çok oluyor dikkat et bizim kızlar can parçalarını seyretmekten burayı unuttular sanırım :)
amin canım su içiorm da kahve 3 tane içmiştim toplamda. spinal ilaç giderken böyle ince ince bi
gıdıklanma hissetmiştim dün sırtımda falan aynı şeyi hissettim gece kalkıp kahve yaptım :d rezene falan içiodum süt için daha iyi diye kahve ikinci planda kaldı yani. bi tane de zero içtim hastanedeyken... o da kafein yüzünden baya etkili oluor. bu baş ağrısı riski ne kadar sürecek ki acaba

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bebisler nasil uyuyolarmi :)
ilk günlerin uykusu belli olmuor zamanla değişiyor uyku... bizimki bazen emdikten yarım saat sonra uyanıor bazen 4 saat bıraksak uyuyacak... bir de emmesi uzun sürünce gece pek uyuyamıoruz. ben gündüz de uyuyamıorm bugün 5 günlük oldu bizimki daha başındayız. yeniden uyanırsa diye tam uyku moduna geçmiorm saatlerce uyanmıor uykum oluor hemen uyuyayım diorm vırt diye uyanıor :d

hem de ne... çenesini okşayınca gülüyor... mucizemiz işte :) senin ne kadar kaldı? kaç haftalık oldular?
Canim 34+6 dayim ama kizin hareketlerinde azalma var sanki soylicem doktora daha dogrusu hep azdi kizin hareketleri oglan cok fena bakalm bnde tansiyon cikti idrar veriyorum surekli protein cikacakmi diye hersey yolunda giderse 15 gun fln var oste :)

Kızceler nasıl giidyor bebek bakımı valla ben o kadar o kdar yorgunum ki bıraksalar 2 gün yatacağım o derece çok yorgunum hem de çok şuan bu yazıyı yazarken bile zorlanıyorum evde yapmam gereken işler var bi yandan uykum var gözlerim kapanıyor

Kızceler nasıl giidyor bebek bakımı valla ben o kadar o kdar yorgunum ki bıraksalar 2 gün yatacağım o derece çok yorgunum hem de çok şuan bu yazıyı yazarken bile zorlanıyorum evde yapmam gereken işler var bi yandan uykum var gözlerim kapanıyor
Tatlım yattığımız günlere sayıcaz artık :)

Bende bendeeee oluyorum 30 gün oldu bu gün uykusuzluk tavan sarılık devam kafayı yemek üzereyim :(

Bende bendeeee oluyorum 30 gün oldu bu gün uykusuzluk tavan sarılık devam kafayı yemek üzereyim :KK43:
Canım şekerli su verseydin ya azcık sık sık emzir biz olmadık çok şükür geçmiş olsun ben onla yatıp onunla klkıyorum lokmacıklar bizi oyuncak ettiler :)

Canım şekerli su verseydin ya azcık sık sık emzir biz olmadık çok şükür geçmiş olsun ben onla yatıp onunla klkıyorum lokmacıklar bizi oyuncak ettiler :)
Ne verdiysek de oldu canim ya anne sutu sarılığı dedi dr muz neler yaşamadık ki su 1 ay bizim derdimiz çok anlatıp sizlerinde moralini bozmayayim 2 ya da 3 ay sürer dedi boyle boyle geçecek inşallah ne deyim şükür her günümüze :(

Ne verdiysek de oldu canim ya anne sutu sarılığı dedi dr muz neler yaşamadık ki su 1 ay bizim derdimiz çok anlatıp sizlerinde moralini bozmayayim 2 ya da 3 ay sürer dedi boyle boyle geçecek inşallah ne deyim şükür her günümüze :KK43:
Çok geçmiş olsun canım geçer tabi dr öyle dediyse sıkma canını Allah şifa versin ..

Kızlar nasılız bıcırıklr nasıl biz gündüzü gece geceyi gündüz yaptık birazda üşüttük sanırım bzide durum bu :)

Kızlar nasılız bıcırıklr nasıl biz gündüzü gece geceyi gündüz yaptık birazda üşüttük sanırım bzide durum bu :)
Bizde aynıyız bu gün dr kontrolümüz var dün 1ay aşımızı olduk sağlık ocaginda günler bazen yavaş bazen çok hızlı bakalım dr umuz ne diyecek bu gün

Bizimde cuma kalça çıkıklığı için bakılıcak aşı mı ay benimde herseyim karıştı bu sıpayla :63: Ayaktamıyım nerdeyim bilmiyorum arkadasım Allah yardımcımız olsun sarılığınız ne durumda inşallah geçmiştir

Bizimde cuma kalça çıkıklığı için bakılıcak aşı mı ay benimde herseyim karıştı bu sıpayla :63: Ayaktamıyım nerdeyim bilmiyorum arkadasım Allah yardımcımız olsun sarılığınız ne durumda inşallah geçmiştir
Aynen canim koşturmalı ama muhteşem günler rabbim bu günleri aratmasın
sarılığımız azalıyor inşallah günden güne ama geçmedi maalesef boy kilo iyi dedi dr kalpte biraz üfleme var dedi onu kontrol ettircez bi daha 10 gün sonra da kalça röntgeni icin gidicez bizde

Biz de 23 günlük olduk.ben de çok yorgunum.bazen bi ağlama krizine giriyor bizim kız korkutuyor :( gazdan,k ivranmaktan iki ayağı bi pacaya giriyor yavrumun:(ben de göğüs uçlarından cekiyorum.cok fena acı var.ne surduysem ne denediysem olmadı. Krem kullanmaya doğumdan önce başlamıştım aslında.bunkar varken bi de kabız oldum hemoroitim azdı .oturup kalkamiyom çok canım yanıyor ya.vucudundaki acilardan ağlıyorum bazen.yavrumu rahatça kucskliyamiyom daha acıdan:( Allah hepimizin yardımcısı olsun

Biz de 23 günlük olduk.ben de çok yorgunum.bazen bi ağlama krizine giriyor bizim kız korkutuyor :KK43: gazdan,k ivranmaktan iki ayağı bi pacaya giriyor yavrumun:KK43:ben de göğüs uçlarından cekiyorum.cok fena acı var.ne surduysem ne denediysem olmadı. Krem kullanmaya doğumdan önce başlamıştım aslında.bunkar varken bi de kabız oldum hemoroitim azdı .oturup kalkamiyom çok canım yanıyor ya.vucudundaki acilardan ağlıyorum bazen.yavrumu rahatça kucskliyamiyom daha acıdan:KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım şu 40 mız çıksa belki değişicekler inşallah belediye gazı bunlara döşemiş lahana bebek gibiyim kat kat giyinmekten kendimi koruyorum hesapta ..Sen bolca sıvı tüket canım geçmiş olsun ..

Biz de 23 günlük olduk.ben de çok yorgunum.bazen bi ağlama krizine giriyor bizim kız korkutuyor :KK43: gazdan,k ivranmaktan iki ayağı bi pacaya giriyor yavrumun:KK43:ben de göğüs uçlarından cekiyorum.cok fena acı var.ne surduysem ne denediysem olmadı. Krem kullanmaya doğumdan önce başlamıştım aslında.bunkar varken bi de kabız oldum hemoroitim azdı .oturup kalkamiyom çok canım yanıyor ya.vucudundaki acilardan ağlıyorum bazen.yavrumu rahatça kucskliyamiyom daha acıdan:KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Can'ım zeytinyağı denedin mi bana o iyi geldi.boşver sonuçta diğerleri kozmetik ürünler Bebek emmesin onları .. bir de göğüs kalkanları var çamaşırına ya da başka şeye uçları temas etmiyor ben onlarla rahat ettim

Tatlim lanoline kullandinmi ??

Back
X