- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
50 altıysa kız, 50 üstüyse erkek, Beta hcg olana bakıyoruz canım. Mom olana değil.
Senin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorumOmrumm91 senşn ki kaç çıkmıştı
Aslında bu haftalar cinsiyet için cok erken annemin komşusu hamile kadına önce kız demişler sonra erkek 5,5 aylık hamile tekrar kız demişler ya dandik bi doktora gitti yada Nasıl oluyor bu iş anlamadım ben
Senin bebisin cinsiyetini çok merak ediyorum çünkü bende hep erkek hissettim :)Aslında bu haftalar cinsiyet için cok erken annemin komşusu hamile kadına önce kız demişler sonra erkek 5,5 aylık hamile tekrar kız demişler ya dandik bi doktora gitti yada Nasıl oluyor bu iş anlamadım ben
sekerli_seker senin beta kaç sen ben ve AGRA üçümüzden iki kişinin bebeği erkek biri kız olacak öyle hissediyorum nedense cinsiyeti bilen bayanlar ikili test sonucunu yazarmısınız bakalım gerçekten tutuyor mu
Senin bebisin cinsiyetini çok merak ediyorum çünkü bende hep erkek hissettim :)
Benim başıma böyle birşey gelse sanırım kavga ederim doktorla yaa o kadar masraf edeceksin cinsiyet farklı diyecek aman allah korusun ben ili doktora muayhane olacam için yanılma payı olma z inşallahBenim arkadaşıma 8. Aya kadar erkek deyip son ay kız dediler. Kızı oldu. Doktordan ve ultrason cihazlarının kalitesinden kaynaklanan bir durum bence. Hadi 16. Haftaya kadar cinsiyet için erken diyoruz. Ama 16. Haftadan sonra tamamen herşey görünüyo. 8. Aya kadar nasıl anlamaz bir doktor merak ediyorum.
İlk çocuğumuz sonuçta kızı erkeği yok sadece hissim cinsiyetini bilenler acaba doğru hissettiler mi hiç cevap yazan yok bu konudaSenin bebisin cinsiyetini çok merak ediyorum çünkü bende hep erkek hissettim :)
Hayırlısı olsun Can'ım evet bana doktor kız derse şok olacam yalan yok ben daha hamile olduğumu öğrenmeden meğersem bir aylık hamileymiş rüyamda adet olduğumu görmüştüm dedim ki sanırım bu ayda hamile kalmadım rüya tabirlerine baktığımda hayırlı erkek evlat demişti o rüyadan ziyade hiç mide bulantısı yaşamamam sürekli tatlı yemem ( aslında bazı berlitriler yerdedir çıkabiliyor)ayaklarım çok üşüdü ellerim kurudu göğüsümün ucu kenarı karardı bu göğüs kararmasını hep erkeğe hamile kalanda duydum kız cinsiyetini öğrenenler sizde böyle birşey oldu mu göğüs ucunda ve kenarında siyahlaşma yani belirtiler ve hissime göre erkek diyorum bebeğin göstermemesinide eşime bağlıyorumBendetugder in oğlu olacak gibi hissediyorum. Normalde kızlar nazlı olur göstermez ama. Bunda tam tersi galiba
Yok Can'ım kasık ağrılarına hamilelik berlitileri de derler normalde ama ben hiç yaşamadım doktoruna sor bi benim hamilelik belirtim hayatta yemediğim yemeği Can'ım istemeseydi ve eşime acayip sinirliyordum eşim dedi ki sende bu ay birşey var sanırım gebesin dedi öyle de olduBen önceki hamileliğimde ne zaman kontrole gitsem eve gelince hafif hafif kasık ağrım olurdu, yine aynısı oluyor şimdi de. Acaba diyorum ultrason cihazından dolayı mı oluyor. Sizde yaşadınızmı hiç ???
Sen hep kız demiştin ilk hamileliğime benziyor demiştin ben de senin oğlun olsun istedim hep artık üçüncüye inşallah erkek olur Can'ım erkek çocuğunu da Tatmanı isterim rabbim inşallah nasip eder sanaBendetugder in oğlu olacak gibi hissediyorum. Normalde kızlar nazlı olur göstermez ama. Bunda tam tersi galiba
Sen hep kız demiştin ilk hamileliğime benziyor demiştin ben de senin oğlun olsun istedim hep artık üçüncüye inşallah erkek olur Can'ım erkek çocuğunu da Tatmanı isterim rabbim inşallah nasip eder sana
Yok Can'ım kasık ağrılarına hamilelik berlitileri de derler normalde ama ben hiç yaşamadım doktoruna sor bi benim hamilelik belirtim hayatta yemediğim yemeği Can'ım istemeseydi ve eşime acayip sinirliyordum eşim dedi ki sende bu ay birşey var sanırım gebesin dedi öyle de oldu
Benim başıma böyle birşey gelse sanırım kavga ederim doktorla yaa o kadar masraf edeceksin cinsiyet farklı diyecek aman allah korusun ben ili doktora muayhane olacam için yanılma payı olma z inşallah
Tabiki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİlk çocuğumuz sonuçta kızı erkeği yok sadece hissim cinsiyetini bilenler acaba doğru hissettiler mi hiç cevap yazan yok bu konuda
sekerli_seker senin beta kaç sen ben ve AGRA üçümüzden iki kişinin bebeği erkek biri kız olacak öyle hissediyorum nedense cinsiyeti bilen bayanlar ikili test sonucunu yazarmısınız bakalım gerçekten tutuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?