2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Can'ım test yanılma payı olmuyor folik asit almaya başla hayırlısıyla inşallah gebesin inşallah bu sefer senin kinide bizimkileri de hayırlı kucağımıza almaya nasip eder sende şubat ayında hamile olduğunu öğrenenlerden olursun inşallah

Ben de aynı duygu var Can'ım ilk Bebek yaa tecrübe yok Nasıl olacak o kadar cok şey düşünüyorum ki bebeğimle konuşuyorum ben sizde konuşun kızlar 6 haftalıkken kalp sesi duyuluyormuş cumartesi kontrol var inşallah duyarım kızlar duanızı eksik etmeyin bide hamile olan bayanlar Bebek isteyipte olmayan herkese dua edin rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

Benimde ilk ondan heralde :) inşallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin cok şükür bize yaşattı. Tabi daha kese kalp atışı yok ama testlere gore var :)

Merhaba kızlar benimde bat 13 șubat çift çizgi çok șükür çıktı 2 hafta sonramı gitsemki hastaneye

Benim de sat 7 ocak. 3 gun once gittim dr a. Hormon degerim 1300. Kese de daha görülmedi mide bulantim da yok. Cok heyecanliyim

1500 altı kese görünmez dedi doktor benimde 380 çıktı bhcg karından baktı kese görünmedi haftaya pzartesi tekrar çağırdı sabah tuvalete çıkmadan gel dedi benimde bulantım yok henüz genellikle 6. hafta başlar diyorlar canım

Kizlar bnde kese var ve buyuyor. Ama icinde bebek yok dedi doktor. 10 gun sonra belli olacak bos gebelik olabilir dedi. Moralmen coktum. O kadar heveslendik simdi bos gebelik olursa esimde bnde cok kotu oluruz. Boyle olan var mi yani kese olupta bebek gec gorulen var mi ?

Tesekkur ederim canmm ben iciyorum zaten folicc sali gunu doktora gidicem cok heyecanliyimmm

Canm senin kac haftalik su an da ???

Bir tavsiyem var kese görmeye giderken bol su için taze anneler :) benim bulantım 6. Haftada baslamisti 17. Haftada bitmişti. Hepiniz bebklerinizi sağ salim kucağıniza alırsınız inşallah :)

Normalde 6 haftalik olmam lazim ama cumartesi doktor 5 haftalik dedi.

Canm benm 7 haftalikti kese buyuyor ama bebek yok dedi doktor kanamam vardi oyle gittim. Hemen kurtaja aldi. Ozel hastaneydi keske baska doktorlara da gitseymisim ama anlamadan hemen kurtajda buldum kendimi sabah 9 da. Insallah senn oyle olmaz

Canm benm 7 haftalikti kese buyuyor ama bebek yok dedi doktor kanamam vardi oyle gittim. Hemen kurtaja aldi. Ozel hastaneydi keske baska doktorlara da gitseymisim ama anlamadan hemen kurtajda buldum kendimi sabah 9 da. Insallah senn oyle olmaz
Benim kanamam yok. Oyle bi rahatsızligimda yok. Normalde testlerimde hic bi sikintida yok D vitamini haric normalde her sey olmasi gerektigi gibi. Ama bebek yok.

Aynen benimde ruh halim öyleydi :) ama benim aşırı derecede bulantım oluyo bide halsizlik çok bekliyorum, hala kalp atışını duymak icin

İlk defa duydum allah korusun Can'ım inşallah vardır bebeğin

Merhaba kızlar benimde bat 13 șubat çift çizgi çok șükür çıktı 2 hafta sonramı gitsemki hastaneye
Can'ım çift çizgin cok belirginse saniyesinde kırmızı olguysa aşağı yukarı 3 haftalık veya bir aylıksındır git bence

Bende doktora gittiğimde yani 2 hafta önce adet.tarihime göre 6 haftslık olması gerekirken kese 4 hafta 6 günlük çıktı.doktor bana 2-3 hafta sonra gelmemi bebeği ancak ozaman görebileceğimizi söyledi. Hemen aklına kötü şeyler getirme doktor değiştir bekle bakalım bazı bebekler geç görünür,kalp atışları geç duyulur panik yapma sakin ol canı. Benim kızımdada kalp atışlarını 8 haftslıkken duymuştum oyüzden garanti olsun diye geç gidicem. Sıkma canını hayırlısı Rabbimden ama bence farklı bir doktora git ve bekle hemen kürtaj filan olma sakın belkide bebek var geç görünecek

Bir tavsiyem var kese görmeye giderken bol su için taze anneler :) benim bulantım 6. Haftada baslamisti 17. Haftada bitmişti. Hepiniz bebklerinizi sağ salim kucağıniza alırsınız inşallah :)

Evet doktorda öyle dedi tuvalete çıkmadan gel daha iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…