2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kizlar cok endişeliyim. Göğüslerimdeki hassasiyet iyice azaldi. Sadece dokununca biraz hissediyorum. Böyle bisey yasayan var mi

meraba hanımlar dün yazmıştım ayın 19 da beta hcg 99 çıktı diye bu sabah tekrar kan verdim sonuç 386 2 günde bu artış iyi demi kızlar çok şükür çok mutlu oldum inş sağlıklı bir şekilde devam eder

Yok canim karindan bakti. Cuma gunu 6+6ydi. Bi sorun olusmazsa 2 ay sonra gel dedi bana. Peki sana ne dedi doktor?
Adet tarihime göre 7 haftalık ama üç ay olmadan
Yok canim karindan bakti. Cuma gunu 6+6ydi. Bi sorun olusmazsa 2 ay sonra gel dedi bana. Peki sana ne dedi doktor?
10 günde 600 gram almışım şimdilik cok şükür herşey yolunda ayın 1 inde genel testler varya hamileliktekti onları yaptırmak için gidecem şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür inşallahta olmaz Can'ım

arkadaşlar size gebelik beklerken erken regli görmeye başladığımı söylemiştim ya bat 20 fakat 3 gündür leke gelirken bugün hiçbirşey yok. hala olabilme ihtimalim var mı? bu durumu yaşıyan oldu mu? lekeler silik silik kahverengi ilk gelen koyuydu son gelen açık oldu ve bitti bugün hiçbirşey yok. akıntı pedi dışında hiçbirşey kullanmadım. gögüs agrım ve şişlik devam ediyor. böyle bir durum başınıza geldi mi acaba merak ediyorum.

InsaAllah canim benim rabbim saglikla kucagimiza aliriz.

Canım bir test yap, bazen hamilelerde de lekelenme olabiliyor

Canım mutlu oldum senin adına darısı başıma inşallah bende bu hafta gideceğim. Artık ama hiç bi şey hissetmiyorum, sabahları hafif bulantı oluyo, göğüsler biraz hassas. Sizde demi öyle

Canım mutlu oldum senin adına darısı başıma inşallah bende bu hafta gideceğim. Artık ama hiç bi şey hissetmiyorum, sabahları hafif bulantı oluyo, göğüsler biraz hassas. Sizde demi öyle
İnşallah Can'ım hayırlı haberlerini bekliyoruz bulantı bende hala yok göğüsüme elleyince ağrı var

Canım bir test yap, bazen hamilelerde de lekelenme olabiliyor
test yaptım negatif ben neden adet olamiyorum. bu hiç normal değil ilk defa başıma geldi. bu lekeler neyin habercisi o yaptığım düşüklerde olurdu böyle şeyler ama normalde hiç yaşamadım.bu sefer kesin doktora gidiyorum. alttan muayene eder kesin nefret ediyorum bende bu durumdan.

arkadaşlar tekrar merhaba 2 gündür bakamıyorum siteye yoğun çalışıyorum dr a gitmek için sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duyabilirmiyim bilmiyorum çok heyecanlıyım 10 yıl aradan sonra tekrar aynı duyguyu hissetmek süper bir duygu

Bence de doktora git. İnşallah bir sorun çıkmaz. Kalbini ferah tut. Bazen olabiliyor öyle şeyler. Ben de kaç defa regl olduğumda normal değil sadece kahverengi lekelenme geliyordu. Bazen psikolojik olabiliyor, bazen üşütmeden olabiliyor. Doktor ilac verdi, normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…