Bana kan tahlili ve idrarda daha fazla tahlil yapıldı devlet hastanesi ne gittim adetim gecikti karnım ağrıyor falan dedim baya bi tahlil bakıldıselam kızlar gebelikle ilgili testleri yaptırdınız mı?doktor bugün bana sağlık ocağında yaptır testlerini dedi ama isimlerini söylemedi bilen var mı?
sağol canım
Bana kan tahlili ve idrarda daha fazla tahlil yapıldı devlet hastanesi ne gittim adetim gecikti karnım ağrıyor falan dedim baya bi tahlil bakıldı
teşekkür ederim kızlar.acaba acilde bu tahlillere bakıyorlar mı biliyor musunuz?D vitamini tsh falan hepsine bakiyorlar o yüzden aç gitmen daha iyi olur. Özellikle tsh degerinin sağlıklı sonuc vermesi için testi ac yaptirman lazım.
teşekkür ederim kızlar.acaba acilde bu tahlillere bakıyorlar mı biliyor musunuz?
Tsh ve biliribun bakıldı biraz yyüksek çıkmıştı tok karna olduğum içinmiş doktora bağlı biraz ne yazık ki acil de çalışan doktor gündüz gel diyebilir ama rica et ben öyle yaptım çalışıyorsun zaten onu söylersinteşekkür ederim kızlar.acaba acilde bu tahlillere bakıyorlar mı biliyor musunuz?
teşekkür ederim kızlar.acaba acilde bu tahlillere bakıyorlar mı biliyor musunuz?
Çalıştığını ve izin alamadigini söyle. Hamile olduğunu da belirt.. bakarlar o zaman sanırım.
Tsh ve biliribun bakıldı biraz yyüksek çıkmıştı tok karna olduğum içinmiş doktora bağlı biraz ne yazık ki acil de çalışan doktor gündüz gel diyebilir ama rica et ben öyle yaptım çalışıyorsun zaten onu söylersin
özel hastanenin aciline sordum.özel olarak bakarız isterseniz fakat testlerin isimlerini öğrenmeniz lazım diyorlarÖzel hastanekerin acillerine sor devlette bakmazlarsa.
Can'ım değer kaçtan kaça kadar yanı benim gittim hastanede 1-5 arası vardı 5 olursa hamileydin senin değer ağırlığı kaçMerhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
0-5 aralığı vardı cnmCan'ım değer kaçtan kaça kadar yanı benim gittim hastanede 1-5 arası vardı 5 olursa hamileydin senin değer ağırlığı kaç
çok sevindim senin adına umarım bu sefer sağlıkla gelecek kucağına. araştırma yapıldı ama kesin sonuç budur diyemiyorlar bir kere daha dene gebeliğe engel bir durum görünmüyor diyorlar basit bir kan pıhtılaşması varmış birde spermde genetik bozukluk var ama hepsi sağlıksız değilmiş. sağlıksıza her seferinde denk gelmekte şansızlık diyorlar.eger olurda buda düşerse o zaman pgt yapılıcak. zor gerçekten ama bir tarafımda herşeyin bir zamanı var demek ki diyor Allah istedikten sonra imkansız diye brişey yok. kısmet biraz işte bakalım herkes için hayırlısı inş.Düşük yapmak ne zor arkadasım ben de 2 tane kaybettim şimdi 3.hamileyim son adetım 14 ocak bu hafta kese olustu mu diye dr gidecegim ben faktor 5 kan pıhtılsması hastasıyım o yuzden ıcımde korkularama ınatlastım bebek sahıbı olacagım:) sen arastırma yaptın mı düşüklerin icin
saglık ocagındakı hekımlerde lıstesı var yenı gebelere yapıyorlar onlara soyle yapılması gereken neyse fazlasıyla yspıyorlarselam kızlar gebelikle ilgili testleri yaptırdınız mı?doktor bugün bana sağlık ocağında yaptır testlerini dedi ama isimlerini söylemedi bilen var mı?
Anladım canım ınsan umutsuzlasıyor tabı ama saglıksız bebekler dusuyor zaten onun ıcın her seyın hayırlısıçok sevindim senin adına umarım bu sefer sağlıkla gelecek kucağına. araştırma yapıldı ama kesin sonuç budur diyemiyorlar bir kere daha dene gebeliğe engel bir durum görünmüyor diyorlar basit bir kan pıhtılaşması varmış birde spermde genetik bozukluk var ama hepsi sağlıksız değilmiş. sağlıksıza her seferinde denk gelmekte şansızlık diyorlar.eger olurda buda düşerse o zaman pgt yapılıcak. zor gerçekten ama bir tarafımda herşeyin bir zamanı var demek ki diyor Allah istedikten sonra imkansız diye brişey yok. kısmet biraz işte bakalım herkes için hayırlısı inş.
her yeni hamile yaptırıyor mu bu testleri?saglık ocagındakı hekımlerde lıstesı var yenı gebelere yapıyorlar onlara soyle yapılması gereken neyse fazlasıyla yspıyorlar
Soramadım cnm acilde yaptırdık sadece bana 2 -3 gün sonra gel tekrar test yaptır dedi gıcıktı zaten :))Doktora sormadın mı canım kaç haftalık diye bence 4 haftalık hamilesin :)
Ben bugün doktordaydım bir sürü liste sıraladı guatır şeker kan tahlili Demir hatırladıklarım Can'ım listeyi almadım çünkü ayın birinde hepsini hastanede yaptıracam birinden sonra yaptıracaklar olursa listeyi atıyım kızlarselam kızlar gebelikle ilgili testleri yaptırdınız mı?doktor bugün bana sağlık ocağında yaptır testlerini dedi ama isimlerini söylemedi bilen var mı?
Valla bende bi ara 21 gün geçmişti Can'ım birşey çıkmamıştı ne desem boş olurSlm kizlar hayit otunun hapini kullanıyorum ucun ayim adetlerim duzensiz normalde ama önceki iki aya gore hesapladigimda bat 14 subat olmaliydi hala adet olmadim idrar testinde birsey çıkmıyor sizce hala umut var mi 38.gunum son adetimden buyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?