ben 6 haftalıkta duydum Can'ım inşallah duyarsın ve rabbim kucağına almayı nasip ederarkadaşlar tekrar merhaba 2 gündür bakamıyorum siteye yoğun çalışıyorum dr a gitmek için sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duyabilirmiyim bilmiyorum çok heyecanlıyım 10 yıl aradan sonra tekrar aynı duyguyu hissetmek süper bir duygu
aramıza hoş geldinAaaaaaaaaaaaaaaaaa bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmhatta 5 dk once öğrendimmmmmmmmm
Hayırlı olsun Can'ım tebriklerAaaaaaaaaaaaaaaaaa bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmhatta 5 dk once öğrendimmmmmmmmm
Allah razı olsun canımcım... Cümlemize hayırlı olsun inş..Hayırlı olsun Can'ım tebrikler
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmhatta 5 dk once öğrendimmmmmmmmm
kızlar bişey sorcam size bende beyaz bir akıntı var normalmidir acaba sizde de varmı herzaman olmuyo ara ara oluyo
Tesekkur ederim :)hayırlı olsun cnm
Geçmiş olsun Can'ım sorun olacağını sanmıyorum ama ilacın yan etkilerine bak ve hamilelerin için uygun mu bak herşeye dikkat etmemiz gerekiyor kızlar bu süreçteBende idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir kerelik antibiyotik verdi doktorum, hamilelere uygun olanından ama yinede içim rahat değil. kusmaların üstüne bir de bu çıktı(
Normal canım kanama ve aşırı agrin olmadığı sürece hiç bir problem yokkızlar bişey sorcam size bende beyaz bir akıntı var normalmidir acaba sizde de varmı herzaman olmuyo ara ara oluyo
RABBİM acil şifalar versin canım kendine dikkat et ilk üç ayda bebek anneden çok etkileniyor diye okumuştum doktor verdiyse canını sıkmaBende idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir kerelik antibiyotik verdi doktorum, hamilelere uygun olanından ama yinede içim rahat değil. kusmaların üstüne bir de bu çıktı(
Geçmiş olsun Can'ım inşallah bir sıkıntı olmaz duam seninleSelam arkadaslar bende bugun bebegimin kalp atisini duydum cok sukur. Ama kese icinde kanama gozukuyor arada kahverengi leke oluyor. Progestan kullaniyordum zaten, devam etmemi istedi doktorum. 10 gun ya da 2 hafta sonra tekrar gel takip edelim dedi. Onceki ultrasonlarda 2 hafta geride gözüküyordu ama bugun tam gununde gözüküyor minigim.
İnşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz. Kanamamin bitmesi icin dualarinizi eksik etmeyin....
Cnm insallah bu kez saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur.goguslerimde benimde aci var ama azaldi biraz.olmasi mi gerekiyor acinin onu anlayamadim cnm yaSelam kızlar Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 29 Ocak ta aşılama yaptırdım ve şuan 6 haftalik hamileyim. Daha önce bir düşük bir de kalp atimi duran gebeliklerim oldu. Tabi simdi çok tedirginim.sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bugün daha az acıyorlar. Acaba siz ne durumdasiniz??
Canım hergün aynı tepki olmayabilir kendini çok dinleme ALLAH a emanet et kanaman yoksa üzülmeSelam kızlar Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 29 Ocak ta aşılama yaptırdım ve şuan 6 haftalik hamileyim. Daha önce bir düşük bir de kalp atimi duran gebeliklerim oldu. Tabi simdi çok tedirginim.sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bugün daha az acıyorlar. Acaba siz ne durumdasiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?