Canım ben de seninle beraber im dun gittim doktora benim keseyi gördü ama küçük tarihine gore dedi doktor geç döllenme olabilirmiş yani benimkide geriden geliyor sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı inşallah sağlıklı bi şekilde kucağa almak nasip eder Rabbim
Merhaba arkadaşlar cumartesiden beri test yapıyorum sonuç pozitif ama doktora önümüzdeki cumartesi gideceğim bana dua edin Allah herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kan testi yaptırdım mı
Sen doktora gitmeden de bi sağlık kurulusuna gidip kanda gebelik testine baktiricam diyebilir ogrenebilirsin hatta gitmelisin hemen ben doktora gitmeden doktorun isteyeceği testleri yaptırıp gitmistim gebeliğin erken se keseyi goremeyebilir vajinal muayene yapabilir bAT in nedir acaba kaç gün geçti vajinal muayene istemiyorsan 1 hafta daha bekle ama kan testi yaptırYok henüz yaptırmadım cumartesi inşallah
Sen doktora gitmeden de bi sağlık kurulusuna gidip kanda gebelik testine baktiricam diyebilir ogrenebilirsin hatta gitmelisin hemen ben doktora gitmeden doktorun isteyeceği testleri yaptırıp gitmistim gebeliğin erken se keseyi goremeyebilir vajinal muayene yapabilir bAT in nedir acaba kaç gün geçti vajinal muayene istemiyorsan 1 hafta daha bekle ama kan testi yaptır
bat 2/2 ydi 5 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar başka marka ile yaptım yine pozitif çıktı bu sabah tekrar yaptım yine pozitif çıktı çalıştığım için gidipte kan veremedim cumartesiye randevu aldım.. Vajinal muayene hemen bakar sanırım değil mi keseyi görmek için?
Merabalar, hayırlı olsun, bebişlerinizi sağlikla kucağınıza alırsınız inş.
Bebek düşünen biri olarak bi sorum olacak. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne.gibi belirtileriniz vardı ?
bende hiç belirti yoktu adet olacağım diye bekliyordum hatta bat tarihim 26.12.2015 ti o gün yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün değerim 1016,44 çıktıMerabalar, hayırlı olsun, bebişlerinizi sağlikla kucağınıza alırsınız inş.
Bebek düşünen biri olarak bi sorum olacak. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne.gibi belirtileriniz vardı ?
Aslında adet günü geçmeden belirtiden söz edemeyiz. Benim bat bugün olmadım bekliyorum. 3 gün önce kasık ve bacak agrisiyla kahverengi sulu lekelenmem oldu, Sonra bir şey.yok. göğüs uclarim bu ay.çok ağrıyor. Bunlar.adet belirtisi de olabilir. Tek fark bu ay kendimi dinlemedim, leke gelince acaba dedim, bakalım hayırlısı
Eğer olmazsam cumaya kadar bekleyeceğim hayırlısı diyorum. Cevplarınız için teşekkür ederim
Merhaba Şubat anneleriben de Şubat annesiyim. SAT 6 ocak, geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. 1,5 beklentiden sonra Allahım nasip etti bu duyguyu yaşamayı. İnşallah hepimiz hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
hayırlı olsun canım hoşgeldin :))Ben de şubatta öğrendim. Herkesin bebişi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?