2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hadi bunu diyosun anneme neden diyosun yani gel bana de dimi ama annemde dururmu yapistirmis cevabi
cocugum pilavi da ekmekle yer der o
kilo iyi biseymis gibi neden surekli tesvik halindeler anlamiyrm :)
Hahaha ay teyzemi severim ben kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş aayylinn annem de hep dr a goturuyoruz çok saglikliymiş ama derdi

Hahaha yaşşa tombiikkk yaşasin tombik devrimi

Ya dr un cok gerik biri galiba :) dr dedigin pozitif olur. Gerekli seyler sana da bebegine de yeterli gelir canim.sut,yogurt,badem,ceviz,balik,muz en gereklileri. Rahat okdukca geliyor kilokar

Ben rahatim aslinda,oglumda sut sorunumuz da olmadi hic. Ama bos konusanlari eteafimdan hemen uzaklastirmak istiyorum. Gereksiz gerginlikler :)

@gvn1907

aha bu kapı, aha bu da sapı :)))

kiminle rahat edersem, kim içime sinerse kadın ya da erkek ona giderim :) kocamı da yolarım valla :))

şaka bir yana, ilk gebeliğimden itibaren, zaten gebelik öncesi dr.um olan Selahattin beye gittim. eşimin tutumu; eğer dr.na güveniyorsan asla değiştirme dedi ve özel olmasına rağmen bütçemizi ayarlayıp ona gitmeye devam ettik sonuna kadar.

Susma hakkımı kullanıyorum sen de öyle yap doğru zamanı bildircem ben Aryacıım Şimdi güç toplamalıyız
Ben topladım esasında epey yemek yedim biraz daha mı yiyeyim:)))) oh keşke midem biraz daha büyük olsa da daha çok yemek yesem :)))yemek yiyince mutlu olanlardanım yahu 70 kg oldummm

yaşasın, çok sevindim. haftaya da temiz çıkacak inşallah.bundan sonra hep güzel haberlerle geleceksiniz :))
yuppiiiiiiiii :))

Ebebekten aldık canım. Çok güzel bir kampanya vardı. Tentesi ve oturma pediyle beraber 2500'e aldık ama 1200 tl hediye çeki verdiler. Geçen hafta maxicosi ürünleri indirime girince, hediye çeklerimizi de orda kullandık. Böylece Bugaboo bebek arabası + maxi cosi cabriofix ana kucağı + MaxiCosi 2Wayfix bazayı toplamda 2500 TL'ye almış olduk.
Kampanyaları takip etmek lazım. Normal fiyatları çok pahalı.

Ya dr un cok gerik biri galiba :) dr dedigin pozitif olur. Gerekli seyler sana da bebegine de yeterli gelir canim.sut,yogurt,badem,ceviz,balik,muz en gereklileri. Rahat okdukca geliyor kilokar

4,5 ayda 3 doktor değiştirdim. Bu gergindi söylediğin gibi ama yeni doktorum da aşırı rahat. Ortasını bulamadım bi türlü :)

İyi demiş esra şimdiye kadar nasıl olduda kovmadı onu evlenmesine rağmen bir resmi bir dini evlenmedi diye gelmiş
Allah (cc) hepimize ruh ve beden sağlığı versin,pek hoş kadın değil
aminnn canım bende her gördüğümde bugün yarın yollar diyorum yok yani işte reyting böyle bi şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…