- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.601
Hahaha ay teyzemi severim benHadi bunu diyosun anneme neden diyosun yani gel bana de dimiama annemde dururmu yapistirmis cevabi
cocugum pilavi da ekmekle yer der o
kilo iyi biseymis gibi neden surekli tesvik halindeler anlamiyrm :)
Ya sizin yuzunuzden merak edip esrayi aciyorum kim bu nevruz diyeeesra nevruza dedi kiiiii kendini hint kumaşı sanıyorsuuuuun
Hahaha yaşşa tombiikkkSağol canım siz de iyi ki varsınız.
Ben sanki sen de bunlara uymuşsun gibi gördüm ama yanılmışım demek ki.
Ben de topiğimizi muasır medeniyetlet seviyesine getirmek için geldim.
Bundan sonra topiğe girerken fularlar takılacak yabancı dizi izliyip klasik müzik dinlenecek piyano çalınacak resim yapılacak gözlükler takılacak kitaplar okunacak
çatlak vajinismuslu nevruzYa sizin yuzunuzden merak edip esrayi aciyorum kim bu nevruz diyee
Ya dr un cok gerik biri galiba :) dr dedigin pozitif olur. Gerekli seyler sana da bebegine de yeterli gelir canim.sut,yogurt,badem,ceviz,balik,muz en gereklileri. Rahat okdukca geliyor kilokarTam yeterli beslenemiyorum hala. Bulantılarım eskisine göre hafifledi ama hala tam olarak bitmedi. Multivitamin, omega 3, demir, d vitamini, kalsiyum hapı alıyorum. Doktorum bunlara güvenme, besinlerden aldığının yerine geçmez diyor. Şimdilik bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür, ben de zorluyorum kendimi yemek için. En azından ebru şallıyı geçsem yeter o zaman
Ben rahatim aslinda,oglumda sut sorunumuz da olmadi hic. Ama bos konusanlari eteafimdan hemen uzaklastirmak istiyorum. Gereksiz gerginlikler :)Sen boşver onları. Bak ben hiç doğurmadım ama biliyorum zayıf annelerden tosun gibi bebekler olabiliyor :) Annenin kilosu olmasa daha iyi bence. Genelde zayıfların sütleri de bol olur ve yarar benim etrafımda gözlemlediğim. Sen rahat ol
Teşekkür ederim. Bir inceleyeyim onları. Quinny yi bir arkadaşım tavsiye etmişti o memnun kalmış. Kaça ve nerden aldığını da sorabilir miyim? Veya bebişlerin cicileri topiğimizde paylaşabilirsin
MaşaAllah çok sevindim. İnş. sonraki kontrolünüz de sorunsuz geçer
Su videoyu bi izleyim bakim soylerken utanmis miçatlak vajinismuslu nevruz
utanma değilde bi çekiniyooo sonra söylüyo ama tam diyemiyoda vajinasmus gibi bi şi diyoSu videoyu bi izleyim bakim soylerken utanmis mi
Ben topladım esasında epey yemek yedim biraz daha mı yiyeyim:)))) oh keşke midem biraz daha büyük olsa da daha çok yemek yesem :)))yemek yiyince mutlu olanlardanım yahu 70 kg oldummmSusma hakkımı kullanıyorum sen de öyle yap doğru zamanı bildircem ben AryacıımŞimdi güç toplamalıyız
@aylinnalpr L Light Of Goddenizbatiekin @DraconianX @Senam72015 @idilduam insanbuL @melda983 @misam interiorarchitect @kayacans @semurcan matsiyahoje @primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh
Ben topladım esasında epey yemek yedim biraz daha mı yiyeyim:)))) oh keşke midem biraz daha büyük olsa da daha çok yemek yesem :)))yemek yiyince mutlu olanlardanım yahu 70 kg oldummm
Sen boşver onları. Bak ben hiç doğurmadım ama biliyorum zayıf annelerden tosun gibi bebekler olabiliyor :) Annenin kilosu olmasa daha iyi bence. Genelde zayıfların sütleri de bol olur ve yarar benim etrafımda gözlemlediğim. Sen rahat ol
Teşekkür ederim. Bir inceleyeyim onları. Quinny yi bir arkadaşım tavsiye etmişti o memnun kalmış. Kaça ve nerden aldığını da sorabilir miyim? Veya bebişlerin cicileri topiğimizde paylaşabilirsin
MaşaAllah çok sevindim. İnş. sonraki kontrolünüz de sorunsuz geçer
Neyse böylelikle konuyu da değiştirmiş olduk catFakat ben de güzel yedimYaşasın yemek yemek!
Ya dr un cok gerik biri galiba :) dr dedigin pozitif olur. Gerekli seyler sana da bebegine de yeterli gelir canim.sut,yogurt,badem,ceviz,balik,muz en gereklileri. Rahat okdukca geliyor kilokar
4,5 ayda 3 doktor değiştirdim. Bu gergindi söylediğin gibi ama yeni doktorum da aşırı rahat. Ortasını bulamadım bi türlü :)
İyi demiş esra şimdiye kadar nasıl olduda kovmadı onu evlenmesine rağmen bir resmi bir dini evlenmedi diye gelmişesra nevruza dedi kiiiii kendini hint kumaşı sanıyorsuuuuun
aminnn canım bende her gördüğümde bugün yarın yollar diyorum yok yani işte reyting böyle bi şey..İyi demiş esra şimdiye kadar nasıl olduda kovmadı onu evlenmesine rağmen bir resmi bir dini evlenmedi diye gelmiş
Allah (cc) hepimize ruh ve beden sağlığı versin,pek hoş kadın değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?